Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (70)
Filtrera omdömen
70 resultat
Medlemsbetyg
27
24
8
7
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
27
24
8
7
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 70 omdömen
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Helt underbart är det på hela stället och rummen . Det är därför vi återkommer varje midsommar . Vi har ju vänner där som tycker om att vi kommer varje gång . Det är därför vi väljer det bästa ( Sjöstugan förstås ) .

Rumstips: Att välja stugorna fina att bo i .
Datum för vistelsen: juni 2020
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Lassemaja59
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2020 från mobil enhet

Super mysig camping. Bör dock investera i nån typ av fläktar till stugorna, blev väldigt varmt på sovloftet. Maten på restaurangen var ok men bör bättras. Annars väldig mysigt och kul badplats för barn som älskar att bada.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack JohannaL544
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

En otroligt mysig och vacker camping med väldigt många olika utomhusaktiviteter för hela familjen. Det bästa var den fantastiska servicen som vi fick under hela vistelsen. De har verkligen det där lilla extra! Stort tack till Martin!
Dock skulle de kunna uppgradera de äldre stugorna något. Men vi rekommenderar ändå starkt! Vi kommer tillbaka.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack M8525KQsofias
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Jättebra ställe trevlig personal god mat på eftermiddagen det var bra med duschen o toalett det var en bra stig att rasta hundar trevliga folk som campade runt omkring oss i älmhult mvh Lillemor med familj

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack LillemorB30
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2020 från mobil enhet

Oj vilken camping. Vi blev så positivt överraskade. Jättemysig stuga, rent och fräscht. Supertrevlig personal med god frukost och mat på kvällen. Och vilken badplats och ligger så fint med sjön runt om. Passar barnfamilj med då det fanns stor lekplats. Hit kommer vi garanterat åka fler gånger.

Datum för vistelsen: juli 2020
Tack O3653IEcarolines
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen