Vackert hotellkomplex med mysig omgivning. Vi anlände på natten och välkomnades av en trevlig receptionist vid incheckningen var väldigt trevlig. Det fanns kycklingwraps som man kunde ta av vilket såklart var välkommet efter många timmars resande.
Vi hade bokat ett rum med havsutsikt och blev tilldelade ett i nära anslutning till saltvattenpoolen och havet. Rummet var inget speciellt, tråkigt inrett och såg precis ut som det brukar göra på chartersemestrar. Toaletten var ren men duschmunstycket var trasigt och vissa lister var i behov av utbyte. Badrumsartiklarna var helt ok. Housekeeping gjorde ett utmärkt jobb med städningen och vi hade inget att anmärka på. Rummet var väldigt lyhört och man hörde både grannar och människor som passerade utanför. Sängarna var hårda men kuddarna var däremot behagliga. I rummet fanns kassaskåp, ett kylskåp som fylldes på dagligen med en flaska vatten och det fanns även lite läsk som ingick, dessa fylldes däremot inte på. Det fanns även en hårtork men skohorn saknades.
Solstolarna var väldigt bekväma och man fick alltid plats. En del solparasoll var däremot slitna och dessa behöver nog bytas ut. Stenstranden låg inom ett kort promenadavstånd.
Frukostutbudet var bra och man saknade ingenting, tråkigt dock att juiceutbudet bestod av juicekoncentrat utblandat med vatten. Maten som serverades till lunch och kväll i huvudrestaurangen var bra och variationsrik. Däremot upplevde vi ofta att maten var antingen överstekt eller överkokt. Den friterade maten som låg på varmhållning hade en tråkig svampig konsistens. Lunchen i poolbaren var av lättare slag och bestod bland annat av baguetter, hamburgare, pizza, pommes frites och sallad samt dessert.
Desserterna som serverades i huvudrestaurangen var fantastiska men glassen som fanns tillgänglig i de båda restaurangerna var nog det billigaste man kunde hitta, med andra ord, tråkiga och intetsägande. Flertalet dryckesalternativ ingick inte i all inclusivepaketet. Personalen var trevliga och väldigt serviceminded.
I poolbaren i anslutning till saltvattenpoolen fanns det alltid snacks tillgängliga och dricka serverades utan någon längre väntetid av trevlig personal. Toaletten i anslutning till poolen var någorlunda ren och jag upplevde det som att de behövde städas lite oftare.
Gymmet var rent och fräscht och det fanns många olika maskiner och fria vikter. Jag hade önskat att det fanns handdukar samt desinfektionsspray så att man kunde torka av utrustningen efter användning. Vattenmaskinen i gymmet erbjöd endast ljummet vatten. Utanför gymmet fanns en inomhuspool där man kunde simma längder om man så önskade.
I hotellet fanns det även en butik där man kunde handla snacks, dricka, godis, solkräm, badrumsartiklar och souvenirer.
Varje kväll förekom det uppträdanden av olika slag.