Kenneth B
Ludvika, Sverige

Lugnt och bra hotell

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 12 aug. 2024från mobil enhet
Stora rum,vilket var bra när vi var 2 + 1 ,och lugnt vid polen, gott om solstolar när vi var där.
Bra mat
Kunde inte få ett rum med dusch men hade ett bubbelbadkar, vilket var lite problem
Finns inte så mycket annat i närheten så man får ta en taxi om man behöver ett apotek eller handla något annat
Datum för vistelsen: maj 2024
Tips för att välja rum: Kan vara svårt att ta bussen till Rhodos stad då de flesta var fulla när de kom till detta...
Resetyp: Reste som ett par
Kresten Royal Euphoria Resort team, Guest Services / Front OfficeKresten Royal Euphoria Resort, svarade på det här omdömet
Svarade 15 aug. 2024
Dear Kenneth B,
Kalispera from Rhodes & "Your Kresten Royal Euphoria Team".
Thank you for your review!
We're glad to hear that you enjoyed our large, quiet rooms, as well as the relaxing atmosphere by the pool with plenty of sunbeds. It's great to know that you also appreciated the food during your stay.
We apologize for the inconvenience of not meeting an in room shower preference and understand that it might have been a bit of a challenge.
Thank you for your feedback regarding the location; while we aim to provide a peaceful retreat, we appreciate your input and will take it into consideration. We hope to welcome you back again soon!
Have a nice evening.
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
2.4 km från Kresten Royal Euphoria Resort
1 459
1 459
510 av 3 153 omdömen
Omdömet skrevs 26 maj 2024 från mobil enhet

Redan vid ankomst mycket effektiv, i 10 minuter varpå rummet, som är stor och elegant. Hus värdinnorna Irini & Armida skapade hemtrevligt känsla. Stor tack! Restaurangen lika trevlig, väldig gott mat, saknas ingeting. Utmärkte sig Sotiris, han är överallt, i rätt tid, kanske har ögon i backhuvudet med. Baren samma hög standard, bartender Manos har en hög professionell & social kompetens. Men i stort all personal är mycket trevliga och hjälpsamma. Gratulerar ledningen!

Rumstips: Utöka successiv solandet.
Datum för vistelsen: maj 2024
Tack Eugen G
Kresten Royal Euphoria Resort team, Guest Services / Front Office på Kresten Royal Euphoria Resort, svarade på det här omdömetSvarade 2 juni 2024

Kära Eugen G,
Kalimera from Rhodes.

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du hade en välorganiserad och trevlig vistelse hos oss på Kresten Royal Euphoria.

Det är underbart att veta att din incheckning gick snabbt och smidigt, och att du uppskattade ditt stora och eleganta rum. Irini och Armida kommer att bli glada över att höra att de bidrog till en hemtrevlig känsla under din vistelse.

Vi är också glada att du njöt av maten i vår restaurang och att Sotiris imponerade med sin uppmärksamhet och professionalism. Dina vänliga ord om Manos och hela vårt team på baren är mycket uppskattade.

Din positiva feedback är en stor uppmuntran för hela vår Euphoria Team.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka för ännu en fantastisk vistelse.

Omdömet skrevs 29 september 2023 från mobil enhet

vi kom till hotellet sent (0230) och efter incheckning, rumsnyckel, en wrap och deposition för badhandukar, blev vi eskorterade till vårt rum på bottenvåningen. Rummet var stort med terass, kylskåp och en flaska vatten. En vattenflaska kommer varje morgon vid städningen. Läslampa saknas. Hårda men bra sängar. Kassaskåp finns. Myggnät för dörren till terrassen. När du öppnar terassdörren stannar A /C.

Hotellet ligger avsides vid slutet på en återvändsgata. Området är backigt och saknar promenadvägar. Hotellområdet ligger i en sluttning och är ganska stort med två poolområden och en s.k. strand, dvs sand vid klippor. Poolområden har barer och en badvakt som engagerat knappar på sin mobiltelefon i st för att badvakta. Boka solstol och parasoll i god tid på morgonen, du riskerar att bli utan annars.

Hotellet erbjuder all-inclusive från tidig morgon till sen kväll. Det finns två separata restauranger som kan bokas om man inte vill gå till buffén. Vi höll oss till buffén eftersom den är mycket bra till frukost och middag. En lättare lunch serveras i poolrestaurangen.

Taxi till Rhodos stad kostar 15€. Kontrollera att receptionspersonalen verkligen bokar en taxi när de säger sig göra det. Du ska få ett bokningsnummer i din hand med uppgift om framkörningstid. Vi fick vänta en halvtimme innan vi insåg att något var fel.

Personalen på hotellet är mycket tillmötesgående och tjänstvilliga. Utnyttja gärna det fina gymmet, hämta passerkort i receptionen. Wifi är inte stabilt, försvinner ibland någon minut. Underhållning ges på kvällarna. Hotellet har en välsorterad shop med en serviceinriktad föreståndarinna. Det finns en liten kiosk med begränsat utbud vid vägen där bussarna går, 400 m uppförsbacke dit.

Rumstips: Mycket gott om parkeringsplatser. Biluthyrning bredvid receptionen.
Datum för vistelsen: september 2023
Tack Sören B
Kresten Royal Euphoria Resort team, Guest Services / Front Office på Kresten Royal Euphoria Resort, svarade på det här omdömetSvarade 29 september 2023

Dear Soren B,
Thank you so much for your kind review.
It was our great pleasure to welcome you here in Kresten Royal Euphoria Resort, while being able to offer our the expected 5* holiday experience.
Your kindest review, is a big boost for our Euphoria Team, a great group of professionals, all sincerely engaged to pamper our valued guests.
Greetings from our whole Team and as time passes by so quickly, we are already looking forward to hearing from you, about you next visit with us.
Thank you so much for your constructive comments as well. Most appreciated.
Our warmest wishes for a great weekend ahead!

Omdömet skrevs 31 augusti 2023

Vackert hotellkomplex med mysig omgivning. Vi anlände på natten och välkomnades av en trevlig receptionist vid incheckningen var väldigt trevlig. Det fanns kycklingwraps som man kunde ta av vilket såklart var välkommet efter många timmars resande.

Vi hade bokat ett rum med havsutsikt och blev tilldelade ett i nära anslutning till saltvattenpoolen och havet. Rummet var inget speciellt, tråkigt inrett och såg precis ut som det brukar göra på chartersemestrar. Toaletten var ren men duschmunstycket var trasigt och vissa lister var i behov av utbyte. Badrumsartiklarna var helt ok. Housekeeping gjorde ett utmärkt jobb med städningen och vi hade inget att anmärka på. Rummet var väldigt lyhört och man hörde både grannar och människor som passerade utanför. Sängarna var hårda men kuddarna var däremot behagliga. I rummet fanns kassaskåp, ett kylskåp som fylldes på dagligen med en flaska vatten och det fanns även lite läsk som ingick, dessa fylldes däremot inte på. Det fanns även en hårtork men skohorn saknades.

Solstolarna var väldigt bekväma och man fick alltid plats. En del solparasoll var däremot slitna och dessa behöver nog bytas ut. Stenstranden låg inom ett kort promenadavstånd.

Frukostutbudet var bra och man saknade ingenting, tråkigt dock att juiceutbudet bestod av juicekoncentrat utblandat med vatten. Maten som serverades till lunch och kväll i huvudrestaurangen var bra och variationsrik. Däremot upplevde vi ofta att maten var antingen överstekt eller överkokt. Den friterade maten som låg på varmhållning hade en tråkig svampig konsistens. Lunchen i poolbaren var av lättare slag och bestod bland annat av baguetter, hamburgare, pizza, pommes frites och sallad samt dessert.
Desserterna som serverades i huvudrestaurangen var fantastiska men glassen som fanns tillgänglig i de båda restaurangerna var nog det billigaste man kunde hitta, med andra ord, tråkiga och intetsägande. Flertalet dryckesalternativ ingick inte i all inclusivepaketet. Personalen var trevliga och väldigt serviceminded.

I poolbaren i anslutning till saltvattenpoolen fanns det alltid snacks tillgängliga och dricka serverades utan någon längre väntetid av trevlig personal. Toaletten i anslutning till poolen var någorlunda ren och jag upplevde det som att de behövde städas lite oftare.

Gymmet var rent och fräscht och det fanns många olika maskiner och fria vikter. Jag hade önskat att det fanns handdukar samt desinfektionsspray så att man kunde torka av utrustningen efter användning. Vattenmaskinen i gymmet erbjöd endast ljummet vatten. Utanför gymmet fanns en inomhuspool där man kunde simma längder om man så önskade.

I hotellet fanns det även en butik där man kunde handla snacks, dricka, godis, solkräm, badrumsartiklar och souvenirer.

Varje kväll förekom det uppträdanden av olika slag.

Tack 339christerw
Kresten Royal Euphoria Resort team, Guest Services / Front Office på Kresten Royal Euphoria Resort, svarade på det här omdömetSvarade 2 september 2023

Dear 339christerw,
Kalispera from Rhodes.
Thank you so much for your kind and sincere email, with all your positive comments.
We are really happy that you had a nice and relaxing time while staying with us and we are looking forward to welcome you again here in Kresten Royal Euphoria Resort, at your earliest convenience.
Have a nice weekend ahead and greetings from Rhodes

Omdömet skrevs 25 augusti 2023

Jättebra hotell, rent och fint överallt.
Väldigt trevlig personal och god mat och dryck! Väldigt lugnt överallt och det fanns alltid plats vid någon av poolerna. Receptionen var väldigt hjälpsam med att beställa taxi in till Rhodos stad!

• Restyp: Reste med familjen
Tack Felicia L

Dear B918felicial,
Kalimera from Rhodos & Kresten Royal Euphoria!
Thank you so much for sending us this review.
Apart from our renovated and widely refurbished facilities, OUR TEAM is our most important asset!
A big thank you, for entrusting us - Your Kresten Royal Euphoria Family - for your holidays this summer.
Our greatest attention, on a daily basis, goes to the warmth and efficiency of our TEAM towards our valued guests, who enjoy their well earned holidays with us.
We are already looking forward to welcome you in Kresten Royal Euphoria Resort at your earliest convenience...

Omdömet skrevs 25 augusti 2023

Mycket hjälpsam och trevlig personal. Stort fint rum med fantastisk utsikt över poolen och havet. God mat och trevliga barer med mysigt kvällsunderhållning. Rent och fint överallt och väldigt fina omgivningar och väldigt trevliga pooler.

• Restyp: Reste med familjen
Tack lillieelinor

Dear lillieelinor,
KALISPERA from "Your Kresten Royal Euphoria Team"!
It was a great honor for us to welcome you this summer and thank you so much for this opportunity.
It is great to witness that, you had a great time while staying with us.
As a Team, we strive for top end services daily.
Your warm & sincere comments are a great boost for us, thus highly appreciated.
We look forward to your next visit, here in Kresten Royal Euphoria Resort, to have a chance to even exceed your expectations.
Have a nice evening and greetings from Rhodes!