Magnus J

Buffén är ett slagfält!

2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs för 2 veckor sedan
Rummet och resorten i stort känns helt ok, för oss var problemet ett väldigt begränsat all-inclusiv , buffen liknar mest en skolbespisning vars man själv bla fick leta bestick, ljudnivån var extrem även för våra 8-10 års barn så vi valde att äta middag så sent som möjligt för lugn och ro, inte ett enda försök till service från personalen. Vi har rest mycket och kanske har lite höga krav men det här känns som en rejält överskattad resort!
Vi rekommenderar att ni väljer ett annat hotel!
Datum för vistelsen: september 2024
Tips för att välja rum: Buffén är som att vara på en högljud rockkonsert, det är var man för sig, glöm allt vad service är!
Resetyp: Reste med familjen
435.2 km från Sunwing Kallithea Beach
0.8 km från Sunwing Kallithea Beach
Visa fler hotell i Kallithea
Omdömet skrevs 30 augusti 2024 från mobil enhet

Fantastiskt hotell för barnfamilj. Väldigt tillrättalagt för just barnfamiljer vilket passade oss väldigt bra.
Vi hade All inklusive Premium vilket var väldigt bra och det gav en variation på maten.
Stranden är inte så långgrund men det är och andra sidan väldigt bra när mindre barn kan leka vid strandkanten och vuxna ligga och plaska i vattnet några meter ut.

Rumstips: Vi behövde verkligen inte ha strandskor som en del skriver.
1  Tack Tobias K
Omdömet skrevs 24 augusti 2024

Toppenhotell om man reser med barn. Ligger precis vid havet och det är verkligen en härlig miljö.
Finns inte jättemycket runt omkring hotellet men man kan åka buss som hotellet ordnat med/alt taxi in till Rhodos stad på 15 min.

Stora poolområden där det oftast inte vara några problem att hitta solstolar (trots högsäsong). Det stod att man ej får paxa solstolar och att handdukar tas bort 08.30 men så fort klockan passerat 08.30 var folk där och slängde ut sina handdukar för att sedan försvinna några timmar. Men som sagt, inga problem att hitta solstol så det störde inte så mycket.
Barnen älskade vattenrutschbanorna.

Vi bodde i Athena 2019 när det var nyrenoverat och vi bodde där även nu.
Utsikten är fantastisk och rummen är fina men man märker att de redan börjat bli lite slitna. Städningen var ok men inte jättebra.
Vi körde all inclusive och maten var bra men blir ju alltid lite repetitivt med buffén trots olika teman.
Supergod frukostbuffé men det var otroligt varmt i restaurangen då det inte fanns AC. Man satt delvis utomhus men det hjälpte inte mot värmen. Detta är något man bör se över tycker vi.
Jättefin personal som ordnade med barnaktiviteterna.

Barnen hade jättekul och älskade varje minut av vår resa. Kan verkligen rekommendera detta hotell om man reser med barn.

• Restyp: Reste med familjen
Tack 822saran20
Omdömet skrevs 18 augusti 2024 från mobil enhet

Supertoppen hotell, nära stranden. Flera pooler för alla åldrar. Vi hade All inclusive. Det var bra för vår 8-åring att kunna hämta dryck när hon ville. Bra aktiviteter för barn 0-7, 8-15 år. Lite tveksam till VR och spel inomhus. Kul vatten aerobics och vatten tabata med bra ledare.
Vi bodde i Small family lägenheter med balkonger mot havet i receptions byggnaden Athena, tjusigt särskilt om kvällarna. Rent och snyggt och fräscht.
Maten ok men salladerna och rörorna goda och fräscha. Det fanns något för alla.

Tack liselottek626
Omdömet skrevs 7 augusti 2024

Hotellet var rent och fräscht. Supersängar med bra och fluffiga kuddar. Bra AC.
Turid i receptionen var supertrevlig och gav bra råd. Poolområdet var rent samt hade bra med solstolar, Poolen stängde dock redan 18:00. Maten var lite okryddad, men bra buffé.

Rumstips: Kom hit
Datum för vistelsen: juli 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Carolina B
Omdömet skrevs 31 juli 2024 från mobil enhet

Fint hotell med mycket trivsel och bra service. Rent och snyggt med mycket vänlig personal. Ligger lite off men faciliteterna erbjuder mycket aktiviteter och nära till Rhodos gamla stan. Gott om plats vid poolerna. Vi hade Inclusive Premium som kan rekommenderas.

Det enda negativa är hutlösa priserna på hotellet om man vill köpa en öl eller snacks, om man valt bort AI.

Finns ett supermarket på området men bbara 250 m fr hotellet finns en mycket stort och välsorterad butik med allt man kan önska sig till mer rimliga priser.

Beställde ett välkommspaket Royal för 1299kr inför resan och det var absolut inte värt pengarna för en ananas, 1 flaska vin 3-4 läsk, 1 L vatten varje dag och lite fetaost /oliver. Jag uppskattar värdet till snarare 400kr resten var ocker.

Rumstips: Undvik handla på hotellet
Datum för vistelsen: juli 2024