Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
202 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-10
Booking.com
202 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-10
Boka nu, betala på plats
ScandicHotels.com
128 US$
Se erbjudande
Hotels.com202 US$
eDreams202 US$
FindHotel203 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (471)
Filtrera omdömen
471 resultat
Medlemsbetyg
221
177
46
19
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
221
177
46
19
8
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 471 omdömen
Omdömet skrevs 20 februari 2020

Från mitt företag kom vi med 2 turistbussar.
Samtidigt checkar en annan buss in.
På ca 10-15 minuter har alla fått sina rumsnycklar.
Proffsigt!
Mycket trevligt välkomnande och inte stressigt.

Samtliga grupper åt 3-rättrs middag på kvällen.
Otroligt proffsigt och trevligt bemötande i hotellets restaurang.

Vi mötte många duktiga i personalen.
Vill ända extra nämna Kari Lingjerde i restaurangen och Stine Saetre i receptionen.
Vi ses igen!

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Marie H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Elgstua, Manager på Scandic Elgstua, svarade på det här omdömetSvarade 25 mars 2020
Google-översättning

Tusen takk for besøket og for fin omtale. Det setter vi pris på. Velkommen tilbake. Mvh alle oss på Elgstua

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2020

Bra frukost och bekväm säng. Tyvärr hade rummet jag fick en dörr direkt in till grannrummet och genom den kunde man höra vartenda ord som sades i rummet intill. Dessutom fungerade Wifi svajigt på rummet. Eftersom jag stannade två nätter bad jag vid första frukosten om att få byta rum. Fick då höra att det var fullt och att jag möjligen kunde höra efter på eftermiddagen om det hade ändrats på något sätt. När jag gjorde det fick jag besked om att jag hörde av mig för sent och att det då inte fanns någon städpersonal kvar som kunde städa mitt första rum, så byte kunde inte ske...
Ett ytterligare minus var när jag åt i hotellets restaurang och beställde en viss dryck, som stod på menyn men tydligen inte fanns. Då fick jag istället in en dyrare variant av samma märke utan att bli tillfrågad. När jag påtalade det fick jag ingen ursäkt eller erbjudande om att få någon annan dryck istället. Det var lång väntan på maten, som annars smakade bra.

Datum för vistelsen: februari 2020
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack pappa_de
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Elgstua, Manager på Scandic Elgstua, svarade på det här omdömetSvarade 25 mars 2020
Google-översättning

Tusen takk for besøket. Vi beklager og er lei oss for det som gikk galt under ditt opphold og vil se på hva vi kan gjøre med rutiner for at det ikke skal skje igjen. F eks burde det vært notert at du ønsket et annet rom, slik at det ikke ble glemt. Vi håper du gir oss en sjanse til å ønske deg velkommen tilbake. Mvh alle oss på Elgstua

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2019

Datum för vistelsen: oktober 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Elgstua, Leder  på Scandic Elgstua, svarade på det här omdömetSvarade 4 november 2019
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 11 mars 2019

Bra service och trevligt bemötande i receptionen. Trevlig restaurang och superfrukost, vi blev till och med serverade påtår på kaffet vid bordet på morgonen. Bekväma rum och sängar. Perfekt stopp på väg till eller från fjällen!

Datum för vistelsen: mars 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Explore33873061730
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Elgstua, Manager på Scandic Elgstua, svarade på det här omdömetSvarade 25 mars 2020
Google-översättning

Tusen takk for besøket og for fin omtale. Det setter vi pris på. Velkommen tilbake. Mvh alle oss på Elgstua

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2019

Fräscha rum med sköna sängar, mörkläggningsgardiner. Ett litet, men helt ok gym i källaren.
Frukosten är sååå bra här. Finns lite av varje, frukt, grönt, ägg, gröt, hemlagad leverpastej, lax m.m.m.m
Personalen är också toppen.
Det kan dock bli lite varmt på rummen.

Datum för vistelsen: februari 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack annasP3665BD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Elgstua, Manager på Scandic Elgstua, svarade på det här omdömetSvarade 25 mars 2020
Google-översättning

Tusen takk for besøket og for fin omtale. Det setter vi pris på. Velkommen tilbake. Mvh alle oss på Elgstua

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen