Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supergott fikabröd”

Lottas Bak & Form, Surdegsbageri
Rankad som nr 3 av 7 Restauranger i Tjörn
Beskrivning: Bageri med surdegsbröd, bullar och kakor. Lunchpizza mackor.
Restauranginformation
Beskrivning: Bageri med surdegsbröd, bullar och kakor. Lunchpizza mackor.
Omdömet skrevs 8 augusti 2020 från mobil enhet

Trevligt ställe med platser ut mot vattnet. Bullarna supergoda och inte översöta som ofta är fallet.

Datum för besöket: juli 2020
2  Tack Jonas P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (47)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 47 omdömen

Omdömet skrevs 6 augusti 2020 från mobil enhet

Underbart bröd, enkelt och gott! Värt besök för att köpa med eller inta en brödkorg på plats. Uteservering med havsluft.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack beryllett
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Känns mycket tråkigt att lämna denna recension. Torra bakverk med mycket lite smak, tråkig pizza och enormt små surdegsbröd. Personalen långsam och loj. Ett sånt här ställe borde ligga mycket mycket bättre till vad gäller ovan med skyltar som indikerar omnämning i fina sammanhang/reviews. Så synd, hoppas ni jobbar på en stark höjning av kvalitet, service och mathantverk!

Datum för besöket: juli 2020
2  Tack Pauline R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Surdegspizza var platt och tråkig. Och dyr. Även den medköpta baguetten var klen och inte så spännande. Fast Nina bättre ställen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Daniel B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

Handlar gott surdegsbröd här, där det är full aktivitet i bageriet inför oss kunder. Några goda kardemummabullar måste jag också ha. Kunde förstås valt kanel...men ...

Datum för besöket: juli 2020
2  Tack elisabetvanersborg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Lottas Bak & Form, Surdegsbageri tittade också på

Klädesholmen, Västra Götalands län
Skärhamn, Västra Götalands län
 
Tjörn, Västra Götalands län
Tjörn, Västra Götalands län
 

Besökt Lottas Bak & Form, Surdegsbageri? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt