Det här med att flyga med TAP kan jag och har gjort sedan jag var barn. Fungerar oftast utan problem och så även denna gång. Planet startade en liten stund försenat men flög in den förlorade tiden och landade i Lissabon strax före utsatt tid.
Incheckningen fungerade utan problem och personalen är trevlig och har ett leende på läpparna. Även bemötandet i kabinen vid ombordstigning är klanderfritt och vi känner oss alla välkomna. Planet är i bra skick, ganska rent i kabinen och stolarna som förväntat i turistklass på flygningar under 4 timmar.
Personalen i kabinen är alert och hjälpsam och ser ut att trivas med sina jobb. Maten på planet är helt okej, känns dock som att den var lite bättre förr i tiden men du blir mätt och det är ju huvudsaken.
Ska jag anmärka på något så är det väl att passagerarna inte kan sitta still tills planet stannat, tror de verkligen att de kommer av planet snabbare för att de reser sig upp och börjar leta och dra i sina väskor. Det handlar om säkerhet, tänk på det.