Hej. Jag kan bara hålla med varje kritiskt omdöme här om SAS. Jag behöver inte lägga till något. Allt stämmer och att det här bolaget får 3,5 i snittbetyg är mig en gåta. Är det SAS-personal som haussar upp bolaget under alias? Numera flyger jag transit antingen via Amsterdam-Schiphol med KLM eller via Frankfurt alt München med Lufthansa när jag flyger intercont och det är något helt annat än SAS. Är SAS verkligen ett seriöst bolag? Jag tycker inte alls att det är någon förlust att Sverige hoppade av SAS-samarbetet. Hellre att danskarna spolar ner skattemiljarder i SAS-toan än att vi gör det. Vi har dopat dem tillräckligt under alla år utan att få ett skit tillbaka. Dessutom är CPH är ett upphaussat skämt. Verkligen ingen märkvärdig flygplats. Jag har rest mycket i mina dagar och jag har aldrig mött otrevligare personal någon annanstans i världen än i Köpenhamn. Väldigt sura och vresiga och noll servicetänk. Inte mycket dansk "gemyt" där. Säga vad man vill om Arlanda, men de gånger jag flög den vägen var det aldrig några problem. Nu ska alltså AF/KL försöka få ordning på detta slukhål. Jag önskar dem lycka till, men inom 2 år kommer de att tröttna på SAS och lägga ner SAS. Danskarna kommer förstås att lipa ögonen ur sig, men i övrigt ingen förlust.