“Sas tar betalt”
Omdöme om SAS

Omdömet skrevs 12 december 2023

måste verkligen fråga vad Sas håller på med? bokar du plus så ingår inget snart! Nu får du betala för din platsbokning som alltid har ingått . Dom smyg höjer tror dom vi är idioter?? Ingen service kvar så varför välja plus! Varför ens välja Sas? Bara dyra priser ingen service
Jag skulle ha åkt med sas men nu fullföljde jag inte bokningen utan valde annat bolag

1  Tack 369perl
Omdömen (10 937)
Språk
  • Fler språk

2933 av 10 937 omdömen

Omdömet skrevs 10 december 2023

Försenat flyg från Landvetter gjorde att vi missade anslutningen på Arlanda till Luleå (allt bokat som en enda resa hos SAS).

Service-telefonlinjen stängde samtidigt som förseningen annonserades kl 19 och vid landning på Arlanda vid 23-tiden var SAS servicediskpersonal snäsiga ov ohjälpsamma - de deklarerade högt och ljudligt för alla strandade vidareresenärer att "de minsann egentligen skulle stängt nu!"

Vi fick hotellvoucher och fixade själva vidareflygningen via annan stad på SAS online. Behövde komma vidare tidigt dagen efter , så vi vågade inte vänta på SAS service att öppna.

Ingen hjälp senare heller när man ringer Service-telefonlinjen för att få ersättning: då hänvisar de bara till formuläret på hemsidan -som är krångligt designat att fylla i på dator omöjligt på mobil.

För övrigt tajta boardingtider som gör det omöjligt att hålla flygtiderna.

Kommer undvika SAS hädanefter.

2  Tack 187charlotto
Omdömet skrevs 1 december 2023

Flygning med ett nytt Airbus 350 verkade lovande men så blev det inte. Försening från Stockholm. Snärfig personal. På CPH parkerade flyget långt ut i vischan. Alla skulle gå hela vägen längst bak i det stora planet, ta trappan ned och ta en knökfullt buss som bara stod stilla under tiden folk inser att de kommer missa sina anslutningar. När bussen väl startar kör den till någon perifer terminal så att folk får springa. Eller en kilometerpromenad för att komma ut. Drygt 2,5 timmar sen kom jag ut från flygplatsen trots att flyget bara var en timme sent.

2  Tack Compass828254
Omdömet skrevs 9 november 2023

Bra oarding, 7D bra plats, startade i tid och landade före tid, servering ombord , wifi funkade bra så det blev en bra resa

Resedatum: november 2023
1  Tack JHE
Omdömet skrevs 10 oktober 2023

Blev 6 timmar försenad vid atlantflygning med allt strul det innebär (flög ensam med 3 barn). Ansöker om ersättning efter 2 veckor och hamnar i SAS långsamma administration som slutligen meddelar att jag behöver göra en ny ansökan då den hamnat fel (2 månader senare).
När jag ansöker igen och förklarar varför ansökan är sen (pga SAS) får jag reda på att min ansökan nu kommit in för sent och ingen hänsyn tas till att det var SAS som orsakat förseningen!!

Scam Airlines System = SAS

Resedatum: juni 2023