Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket trevlig personal ombord”
Omdöme om SAS


Omdömet skrevs 24 juni 2017

Vi brukar åka till Stockholm och tar alltid SAS .För man kan får mycket billigare resa .Vi åkte med sas till Rom och inga köer och mycket trevlig personal

Resedatum: december 2016
    • Bekväma säten
    • Kundservice
    • Renlighet
    • Mat och dryck
    • Benutrymme
    • Underhållning under flygningen
    • Prisvärdhet
    • Incheckning och ombordstigning
Tack MickiMacc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (9 882)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 3171 321 av 9 882 omdömen

Omdömet skrevs 22 juni 2017 från mobil enhet

Smidig incheckning, helt ok sittkomfort för den korta resan till rhodos.
Överraskande trevlig personal både på sk 9773 14/6 06.00 och sk 9774 21/6 13.30
Riktigt bra och kunnig service åt båda hållen.
Även maten hyfsad bra, det smakar ju alltid aningen bättre när det serveras med ett leende.
Allt som allt en riktigt bra upplevelse och en bra början och slut på semestern.

Resedatum: juni 2017
    • Bekväma säten
    • Kundservice
    • Benutrymme
    • Underhållning under flygningen
    • Prisvärdhet
Tack rockyvilda
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juni 2017

planet var ca 20 minuter sen i starten, ingen stor krise, ombordstigningen gick effektiv och det är ett nöje att resa med ett ordentligt flygbolag som ger service

Resedatum: juni 2017
    • Bekväma säten
    • Kundservice
    • Renlighet
    • Mat och dryck
    • Benutrymme
    • Underhållning under flygningen
    • Prisvärdhet
    • Incheckning och ombordstigning
Tack jonas a
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2017

Planet avgick i tid, kort byte i CPH, trots byte kom bagaget fram samtidigt som vi. Inga köer för boarding. Bra mat på planet. Gott om plats för bena. Absolut inget att klaga på.

Resedatum: maj 2017
    • Bekväma säten
    • Kundservice
    • Renlighet
    • Mat och dryck
    • Benutrymme
    • Underhållning under flygningen
    • Prisvärdhet
    • Incheckning och ombordstigning
Tack BIWMI
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 maj 2017

Flygresan var bra, flyget avgick i tid och lugn och fin flygning. Var också bra service ombord och maten var okej.

Resedatum: mars 2017
    • Bekväma säten
    • Kundservice
    • Renlighet
    • Mat och dryck
    • Benutrymme
    • Underhållning under flygningen
    • Prisvärdhet
    • Incheckning och ombordstigning
Tack rebecca962017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.