Har åkt med Ryanair många gånger och det fungerar mycket bra. Men denna gång var det världsklass. Vi var på väg från Stockholm med bil, och var ute i sista sekunden, enligt vår GPS skulle vi vara framme kvart i 16 och vi skulle checka in en väska senast 10 i 16 och planet skulle gå 16.30. Då händer det som inte får hända, trafikkö pga vägbygge. Jag insåg snabbt att vi inte skulle hinna, men min fru gav inte upp, anlände till Flygplatsen 5 minuter innan planet ska starta !! Säger år min fru att hon och våra 2 söner ska springa med bara handbagage (jag tänker att jag får ta in på hotell men att vi chansar på att de kan hinna) . Även om jag gett upp! Parkerar på närmsta parkering tar den stora väskan, då ringer min son. Ryanairpersonalen står och väntar, de säger att jag också hinner?? Kollar klockan 2 minuter innan planet ska starta, springer mot säkerhetskontrollen med stora väskan, allt förberett för kön, skanna väskan (fick kasta vätskor men det gör inget), 5 stycken ur personalen från Ryanair hjälps åt med allt för att det ska gå snabbt, vi springer i grupp mot planet, där står en kille och tar min stora väska och lastar in den i bagagerummet. Ombord på planet 8 minuter sent, men såååååå imponerad. Detta hade INGET annat bolag gjort, Ryanair räddade vår semester, hade förbokade/förbetalda hotel och aktiviteter, hade vi misst planet och köpt nya bilketter dagen efter skulle vi missat saker och förlorat mycket pengar. TACK Ryanair. Dessutom var peronalen på planet supetrevliga:-)