“Undvik Lufthansa”
Omdöme om Lufthansa

Omdömet skrevs 9 januari 2025

Hade en bokning som helt plötsligt hade försvunnit, ringde och pratade med Lufthansa efter att chatten hade stängts ner 10 ggr. De sa att det inte fanns någon bokning och att jag var tvungen att boka en ny biljett. Skulle få pengarna tillbaka från den första. Bokade en ny biljett och efter det när jag försökte få pengarna tillbaka sa dom att jag hade en bokning redan och inte kunde få pengarna tillbaka på någon av biljetterna. Det är bedrägeri och ska anmälas.

Resedatum: januari 2025
1  Tack jonass3333
Omdömen (43 514)
Språk
  • Fler språk

15 av 43 514 omdömen

Omdömet skrevs 17 november 2024

Kundservice kan inte hjälpa en på 4 dagar trots samtal med över 10+ olika personer (man får aldrig samtala med samma person), de försäkrar mig att det kommer att lösa sig, och att jag kommer kunna åka. Ingen av dem kan se ett misstag som de gjort förrän det är mindre än 24h till avresa. De säger först då att de inte kan hjälpa mig, att jag behöver boka ny resa, men att de kommer att ersätta de nya biljetterna eftersom de gjort misstaget. Säger åt mig att kontakta dem efteråt för att få ersättning, men jag får nu till svar att de inte kommer att ersätta mig. Sämsta kundtjänsten jag varit med om... fick betala dubbelt för biljetter och omboka 12h innan avfärd.

Tack josefinej286
Omdömet skrevs 29 september 2024

Mycket trevlig bemötande av flygvärdinnan.
Önskade att resan skulle ta ännu längre tid då vi hade det så bra på flyget.
Toaletterna var rena. Det erbjöds tandborste, munskölj, handkräm och ritual dofter i toaletten.

Tack 722sanamm
Omdömet skrevs 6 september 2024

När man inte trodde en resa kunde bli värre så eskalerade det bara. Vi hade massa problem påvägen ner till Italien och förväntade oss inte att få en till dåligt upplevelse med lufthansa. Det hela börjar med försenade flyg 1h+ från Italien och sedan även försening i München (det va tur att det va försenat även där annars hade vi missat vårat anslutningsflyg). När vi anländer på Arlanda så får vi sms som säger att våra bagage inte kommit med till Sverige, men det va en lögn. För där kommer våra bagage på rullbandet. Riktigt dåligt att skicka ut sms som inte stämmer.

• Bekväma säten
    • Mat och dryck
    • Benutrymme
    • Underhållning under flygningen
    • Prisvärdhet
    • Incheckning och ombordstigning
Tack KajsaFilen
Omdömet skrevs 3 september 2024

Resan från Arlanda till München gick felfritt, men när vi väl skulle ta oss från München till Linate stötte vi på problem efter problem. Det hela började med att vårat flyg huxflux blir inställt till Linate och vi blir ombokade till Amsterdam för att därefter åka till Linate. Det va dålig information om hur vi skulle gå till väga för att få våra nya biljetter och vilken terminal vi skulle ta oss till. Vi fick lösa allt på egen hand, och all personal va otrevliga och ohjälpsamma på flygplatsen. De sa att våra bagage var packade på flyget och att allt såg rätt ut, men när vi väl kommer fram till Linate är båda våra bagage borta. Det visade sig att de inte alls hade lastat på de på flygplanet utan att de var kvar i München, även fast de hade lovat oss att bagaget var med. Våra bagage kom inte tillreda förens vi skulle åka hem till Sverige igen. Vi kommer definitivt inte att flyga med Lufthansa igen.

Resedatum: augusti 2024
    • Bekväma säten