Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Copenhagen - Toronto - Copenhagen”
Omdöme om Air Canada


Omdömet skrevs 6 december 2017

Jag uppgraderade mig från economy till premium economy. Kostade 300 dollar. Gör inte det! Absolut inte värt pengarna! Stolarna är obetydligt bredare än i economy. Maten och servicen medioker. Till middag en kyckling, som var gräslig. Till "frukost" en liten kopp kaffe i en pappersmugg plus en inplastad skiva pepparkaka. Economy fick samma "frukost".

Resedatum: december 2017
    • Bekväma säten
    • Kundservice (t.ex. bemötande, omsorg, hjälpsamhet)
    • Renlighet
    • Mat och dryck
    • Benutrymme
    • Underhållningen under flygningen (wifi, tv, filmer)
    • Incheckning och ombordstigning (t.ex. effektivitet, service vid gaten)
Tack eva w
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (18 278)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 18 278 omdömen

Omdömet skrevs 18 september 2017

De flesta bolag har bättre servicenivå. Personalen inte helt på topp! Frukosten bestod av en söt muffins - sämsta i mannaminne.
Tur det finns röd pölse på Kastrup!

Resedatum: september 2017
    • Bekväma säten
    • Kundservice (t.ex. bemötande, omsorg, hjälpsamhet)
    • Renlighet
    • Mat och dryck
    • Benutrymme
    • Underhållningen under flygningen (wifi, tv, filmer)
    • Prisvärdhet
    • Incheckning och ombordstigning (t.ex. effektivitet, service vid gaten)
Tack 629janj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2017

Försenat, dålig information. Sämsta maten någonsin på ett flygplan. Smutsigt, smutsiga stolar smutsigt matbord,smutsiga kläder på personal, smutsiga toaletter som ingen tittade till under hela resan. Mycket lång ombordstigning

Resedatum: augusti 2017
    • Bekväma säten
    • Kundservice (t.ex. bemötande, omsorg, hjälpsamhet)
    • Renlighet
    • Mat och dryck
    • Benutrymme
    • Underhållningen under flygningen (wifi, tv, filmer)
    • Prisvärdhet
    • Incheckning och ombordstigning (t.ex. effektivitet, service vid gaten)
Tack Lars1960
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2017

Rekommenderar inte: dubbla bokningar, håller ej tiden, dålig information, obefintlig service, obekvämt

Resedatum: april 2017
    • Bekväma säten
    • Kundservice (t.ex. bemötande, omsorg, hjälpsamhet)
    • Renlighet
    • Mat och dryck
    • Benutrymme
    • Underhållningen under flygningen (wifi, tv, filmer)
    • Prisvärdhet
    • Incheckning och ombordstigning (t.ex. effektivitet, service vid gaten)
Tack Grazka53
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2017 från mobil enhet

Flög med Air Canadas 777 som hade 8 år på nacken.
Förvånad att sittplatserna var 3, 4, 3. Detta kändes riktigt trångt och sittplatserna i ekonomi var både smala och med lite benutrymme. Det är värt de extra hundralapparna att få en sittplats med extra benutrymme.
Servicen var bra. Det serverades två olika sorters mat och dryckvagnen gick ett flertal gånger under den åtta timmar långa resan.
Utbudet av filmer och musik var också riktigt bra. Roligt med även gamla filmer.

Resedatum: juni 2017
    • Bekväma säten
    • Benutrymme
    • Underhållningen under flygningen (wifi, tv, filmer)
    • Prisvärdhet
1  Tack Pappabrun
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.