Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En bekvämt plan”
Omdöme om Thomas Cook Airlines (UK)


Omdömet skrevs 25 oktober 2017

Åkte på semester med vän till Cypern med den här planet .Mycket trevligt personal ombord och hjälpsamma .

Resedatum: augusti 2017
Tack MickiMacc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (11 426)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1923 av 11 427 omdömen

Omdömet skrevs 5 oktober 2017 från mobil enhet

Mycket trevlig och seviceminded personal.
Det finns möjlighet att för en extra kostnad välja ut vilken sittplats man vill a, dock inget vi valde.
Mat serveras för en extra kostnad.
Som underhållning visas en film.

Resedatum: september 2017
    • Bekväma säten
    • Kundservice (t.ex. bemötande, omsorg, hjälpsamhet)
    • Benutrymme
    • Underhållningen under flygningen (wifi, tv, filmer)
    • Prisvärdhet
Tack Yvonne B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2017

allt förutom maten var okey. Min meny kostade 270 kr och då förväntade jag mig en god,välsmakande och mättande meny ,men så var inte fallet.
Alla filmer var utan text och det fanns ingen svensk översättning - filmer via flygbolaget

Resedatum: september 2017
    • Bekväma säten
    • Kundservice (t.ex. bemötande, omsorg, hjälpsamhet)
    • Renlighet
    • Mat och dryck
    • Benutrymme
    • Underhållningen under flygningen (wifi, tv, filmer)
    • Prisvärdhet
    • Incheckning och ombordstigning (t.ex. effektivitet, service vid gaten)
2  Tack Nina U
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2017

Utan tvekan en mycket bra flight, i tid lämnade vi Landvetter. Maten som serverades var utsökt. Det är ju inte som man kan säga det om flygmat. Lugnt och sansat landade vi 10 minuter före landningstid i Split.
Exakt samma omdöme ger jag flygbolaget angående hemresan. Rekommenderas varmt

Resedatum: augusti 2017
    • Bekväma säten
    • Kundservice (t.ex. bemötande, omsorg, hjälpsamhet)
    • Renlighet
    • Mat och dryck
    • Benutrymme
    • Underhållningen under flygningen (wifi, tv, filmer)
    • Prisvärdhet
    • Incheckning och ombordstigning (t.ex. effektivitet, service vid gaten)
Tack Volgodonsk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2017

Personalen här var serviceminded, bjuder på leenden och gör allt de kan för att hjälpa till. Stolarna var sköna och benutrymmet helt okej. Flygmaten var helt okej och de har bra utbud på dricka och annat ätbart.

Resedatum: februari 2017
    • Bekväma säten
    • Kundservice (t.ex. bemötande, omsorg, hjälpsamhet)
    • Renlighet
    • Mat och dryck
    • Benutrymme
    • Prisvärdhet
    • Incheckning och ombordstigning (t.ex. effektivitet, service vid gaten)
Tack MariaJ490
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.