Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Betyg och omdömen

BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär

Information

PRISKLASS
395 US$ - 455 US$
KÖK
Franskt, Europeiskt
Specialkost
Bra för vegetarianer
Visa all information
måltider, funktioner
Omdömen (58)
Filtrera omdömen
48 resultat
Medlemsbetyg
24
18
4
0
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
Medlemsbetyg
24
18
4
0
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 1 januari 2020

En väl genomtänkt nyårssupe, som gommen njöt av från starten med ostron sen gudomligt god råraka med löjrom ( rejält tilltaget med rom) därpå följde hummersallad med kammusslor. Gott gott i gottgott, sötman från äpplen, styrkan och hettan från den röda chilin, paprika, gurka, hummer...och kammusslor i en dressing med koriander och troligtvis lime. Därefter kom oxfile med tillbehör, perfekt anrättad och alla tillbehören smakade otroligt bra, förutom den stekta anklevern.....men eftersom jag inte gillar lever i vilken form eller från vilket djur den serveras kan min åsikt inte räknas....men jag kan iaf berätta att våra bordsgrannar höjde anklevern till skyarna! Och givetvis så smakade jag på levern, men avstod att äta upp allt. Därefter serverades franska ostar, dessert och kaffe med avec. Vi valde att ta deras dryckespaket till hela menyn 👍👍Mer

Datum för besöket: december 2019
Till hjälp?
Omdömet skrevs 28 december 2019 från mobil enhet

Kan inte säga att där är något fel på maten men där är absolut inget speciellt heller. Käkade en tartar som enligt mig hade alldeles för mycket kapris i, så pass att det tog över alla andra smaker Plus för bra service och riktigt trevliga...viner! Minus för att man kallar sig för "cocktailbar" men inte kan blanda dom vanligaste cocktails.Mer

Datum för besöket: december 2019
Till hjälp?
Omdömet skrevs 29 september 2019

Att man blir ”fat and happy” efter ett år som krögare för att man blivit omnämnd i white guide är lite tråkigt att erfara som gäst. Två gånger har vi spontanat in på denna restaurang och båda gångerna har vi blivit avvisade på ett väldigt...nonchalant och ointresserat vis, faktiskt nästan ignorerade där personalen inte ens tittar åt ens håll när man kliver in utan man måste själv söka kontakten. Att man har fullt är fullkomligt fine, kul att det går bra, men man kan fortfarande bemöta potentiella framtida gäster på ett trevligt sätt. Känner inget som helst behov att någonsin besöka denna restaurang igen för att testa maten, servicen är en stor del av upplevelsen vilket fallerar redan när man kliver innanför dörren. Trist!Mer

Datum för besöket: september 2019
Till hjälp?5  
Omdömet skrevs 8 september 2019 från mobil enhet

Middag på Grodlår&Timjan med mina äldre föräldrar blev en positiv upplevelse. Personlig trevlig service, flexibilitet (jag fick göra om förrätts-tartaren till en varmrätt) och bra råd om lämpligt vin. Lokala råvaror och behaglig fransk bistro-miljö. Rekommenderas!

Datum för besöket: september 2019
Till hjälp?
Omdömet skrevs 29 juli 2019 från mobil enhet

Dax för ett återbesök och vi blev inte besvikna. Tartar och vegetarisk förrätt efterföljt av biff och en långkokt tupp, rekommenderas för besök.

Datum för besöket: juli 2019
Till hjälp?
Omdömet skrevs 21 juli 2019

En begränsad selektiv, intressant meny, med vällagade rätter. Underbart trevlig service. En annorlunda konstnärlig inredning. En trevlig bar att hänga i. Ett riktigt guldkorn i Båstad.

Datum för besöket: mars 2019
Till hjälp?
Omdömet skrevs 16 juni 2019

Vi valde en färdigkomponerad tvårätters meny. Vågar mig inte på att återberätta exakt vad det var, men regnbågsforell till huvudrätt iallafall. Mycket nöjda! Trevlig personal och skön atmosfär på restaurangen.

Datum för besöket: juni 2019
Till hjälp?
Omdömet skrevs 19 maj 2019 från mobil enhet

Ett mysigt familjärt ställe. Mycket trevligt personal och super bra service. Maten, fantastiskt god!

Datum för besöket: maj 2019
Till hjälp?
Omdömet skrevs 8 maj 2019

Positivt från första stund, välkomnandet, atmosfären och det lilla intima. Borden står tätt men med bra akustik var det inte besvärande. En bra utformad meny som bör tilltala alla! Löjrom med tillbehör och minutbiffen med dito smakade förträffligt enligt vår smak 😊

Datum för besöket: maj 2019
Till hjälp?
Omdömet skrevs 13 april 2019

Härlig liten bistro med bra mat och fint litet vinutbud. Man känner att ägarna driver stället med kärlek och passion..

Datum för besöket: mars 2019
Till hjälp?
Visa fler omdömen
Bäst i närheten
De bästa hotellen i närhetenVisa alla
Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg
802 omdömen
44,45 km bort
Hotell Bryggan
8 omdömen
31,51 km bort
Hotel Maria
96 omdömen
43,92 km bort
Comfort Hotel Helsingborg
752 omdömen
44,43 km bort
De bästa restaurangerna i närhetenVisa alla
Restaurang Sand
272 omdömen
0,29 km bort
Victoria
65 omdömen
0,05 km bort
Solbackens Wåffelbruk
32 omdömen
1,34 km bort
De bästa sevärdheterna i närhetenVisa alla
Birgit Nilsson Museum
61 omdömen
4,54 km bort
Båstad Hamn
32 omdömen
0,43 km bort
Skansenbadet
10 omdömen
0,37 km bort
Hallandsåsen
8 omdömen
3,49 km bort
Frågor och svar
Ställ en fråga
Ulla S
20 december 2017|
SvaraVisa alla 2 svar
Svar från 576dickg | har skrivit ett omdöme om den här verksamheten |
Louise och Henrik har just i denna stund öppet Grodlår och Timjan från onsdag till Söndag. Alltså, inte stängt för gott. I deras nya regi men som alltid ett kanon ställe
−1
röster
Är det här ditt objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.
Hantera ditt kostnadsfria objekt