Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Porcupine Pub & Grille

Betyg och omdömen

Certificate of ExcellenceVinnare 2015 - 2018
BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär

Information

PRISKLASS
20 US$
KÖK
Amerikanskt, Bar, Pub, Deli
Specialkost
Bra för vegetarianer, Veganalternativ, Glutenfria alternativ
Visa all information
måltider, funktioner

Plats och kontaktuppgifter

Meny

24 Beers on Tap, 24 Hours in a Day...
Coincidence? We think not!
Blue Moon Belgian White
Brewed by the coors brewing company this colorado belgian white is best served w/ a slice of orange to bring out the natural citrus flavors.
Chasing-Ape
A true porcupine original. Half wasatch apricot hefe-weizen & half chasing tail golden ale create a fruity & refreshing tasting hybrid.
Chocolate-Raspberry
You could call this the black forrest beer. Half wasatch raspberry wheat & half rooster's chocolate stout gives a sweet twist to the full flavored stout.
Evolution Amber Ale
Do you remember the unofficial 2002? Well here is the "evolution" of that beer. Medium bodied, well rounded taste without the bite of a pale ale.
Full Suspention Pale Ale
Twice gold medal winner at the denver brewers festival this unfilterd northwest style pale ale is great on its own or black & tan w/ a layer of guinness. The tastiest beer this side of london!
Guinness Stout
Brewed 3.2 around the world this traditional stout is served in a twenty ounce imperial glass w/ a rich creamy head. Bottoms up!
Moab Dead Horse Amber Ale
"You can't beat a dead horse"-literally. Kin to a mild english ale this amber is perfectly balanced & completly satisfying.
Park City Baja Especial
This mexican styled lager is deliciously light served w/ a lime & perfect company for any fiesta. Muy bueno!
Park City Steamer
A typical steam-style beer that is fermented at room temperature w/ a lager yeast. Medium body w/ a full flavor.
Omdömen (418)
Filtrera omdömen
194 resultat
Medlemsbetyg
65
97
26
5
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
65
97
26
5
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 194 omdömen
Omdömet skrevs 31 augusti 2015

Är du i närheten så är det ett OK alternativ för mat. Mycket folk och stora sällskap gör restaurangen lite stökig och servicen är inte så effektiv. Portionerna är stora och tillbehören många. Välj inte fisk.

Datum för besöket: augusti 2015
Tack Tistret
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 11 november 2018

Vi satt på däck på en bra höstdag. Jag hade portobello svamp smörgås, och det var mycket bra. Vi hade bra service av en härlig servitris, heter Heidi. Allt som allt en bra upplevelse.

Datum för besöket: oktober 2018
Omdömet skrevs 17 oktober 2018

Massor av musik. Vi hade hälleflundra fisk och chips som var utmärkt. Avslutade det med den berömda chokladpinnarvinterns efterrätt som var mycket välsmakande också.

Datum för besöket: oktober 2018
Omdömet skrevs 6 oktober 2018

4 till middag. Hade en 20 minuters väntan på sittplatser och vi slog rushen. Extremt upptagen varje gång vi har besökt vilka visar de gör något rätt. Delar är stora och fisk och chips är hälleflundra och inte pollock eller torsk som är normen. Kapaciteten...är stor och brukar fyllas med många som väntar på bord. Det här är den typ av verksamhet som varje restaurang strävar efter. Tyvärr för mig verkar jag välja den värsta maträtten på menyn varje gång. De andra personerna med mig och kunderna runt mig har alla snygga och uppenbarligen godsmakande mat och gott om det. Priserna är lite höga men när du har en linje som väntar på att komma in, varför inte? Jag skulle definitivt återvända och hålla sig borta från deras pastarätter i framtiden. Jag kommer inte säga något dåligt om det eftersom andra pastarätter såg bra ut och det skulle inte vara rättvist mot caféet med den volym de producerar. Andra med mig hade fisk och chips och 2 kvinnor delade en nacho-platta. De kunde inte äta all sin mat och tog hem med dem. Förvänta dig att vänta på en tabell, stora portioner, bra service och en större än genomsnittlig faktura med ett stort utbud av öl om du är i det.Mer

Datum för besöket: oktober 2018
Omdömet skrevs 2 oktober 2018 från mobil enhet

Förra gången jag besökte en porcupine var år sedan, och det här besöket bestämde jag mig för att det är dags att frekventa denna plats mer. Vänlig server, god mat, parkering är begränsad, men totalt sett bra!

Datum för besöket: september 2018
Omdömet skrevs 2 oktober 2018

Detta är min favoritplats! Min favoritmat är nachos och de har den bästa nachos du någonsin kommer att ha i ditt liv! Allt jag någonsin har haft härifrån är så bra! Jag måste också nämna deras cr me brulee är det bästa jag någonsin har...haft jag älskar de verkliga vaniljbitarna jordade genom det!Mer

Datum för besöket: oktober 2018
Omdömet skrevs 5 augusti 2017 från mobil enhet

Maten var fantastisk! Soppa, Natchos, applikationer var underbara! ! Definitivt att återvända! ! ! Burritos var mycket god! Utsikten var en bonus! ! Bra fynd! ! ! !

Datum för besöket: augusti 2017
Omdömet skrevs 27 juli 2017 från mobil enhet

Vi åkte dit i söndags en halv timme efter de satte igång serverar brunch och 1 i våra vänner beställde pannkakor och när de kom ut var de iskall! ! Jag beställde över lätt ägg de var hårda, beställde chili verde och det var fruktansvärt....Inte vet vad har ändrats inte imponerad längre.Mer

Datum för besöket: juli 2017
Omdömet skrevs 25 juli 2017

Den Porcupine Pub kom starkt rekommenderat av vänner som svär på att den är den härligaste ställe de någonsin varit. Jag utgår från att de inte komma ut mycket på grund jag tyckte detta restaurang var helt okej (och att är att vara generös) ....Den luftiga, mountain stuga stil atmosfär är utmärkt även i den sommaren (be att sitta ute på den lilla övre däck) , men jag kan tänka mig att det skulle vara riktigt bra efter en dag av skidåkning. Parkering är en riktig fråga här så parkerade längs vägen om du kan (fastnar i eller risk alltför trångt parkering) . Efter en kort 10 minuters väntan togs vi till vårt bord i upstairs loftet. Det finns flera stor trä booth sittgrupper som verkligen är trevligt om du äter med en stor grupp. Vår server mycket professionell och hade en häftig stil och atmosfär som helt förhöjde atmosfären. Hon på något sätt var alltid där när jag behövde en fylla på och jag aldrig en gång var tvungen att be för en (och jag drack som den 8 glas av deras läckra iskall te) . Den service var absolut toppklass och en del av de bästa jag någonsin hade var som helst. Menyn är små men varierad. Den svaga länken är den sallader, det är ingen enkel sallad alternativ, de är alla galna kombinationer (även den caesar är bara tillgängligt med en kryddig dressing och det har kronärtskockor i det, för exempel) . Den pizzor såg ut den bästa (vi gjorde inte för en) , men jag kommer prova en nästa gång jag äter här. Vi valde kronärtskocksdip förrätt ($ 13 ) , att revbenen ($ 20 ) och de grillade räkor caesarsallad ($ 17). Låt mig säga att medan maten var kvaliteten var hög i hela styrelsen, priserna var i rymden - -den punkt där jag lämnade restaurangen arg eftersom vår måltid hur dyra var. Jag förstår att mat av hög kvalitet kommer med ett högre pris, men den delen storlek av min sallad i synnerhet var skandalöst. Skandalöst. Sex lite räkor, tre kronärtkockshjärtan, och cirka 12 bett med sallad i ett teeny liten skål var inte värt $ 17 . Fan, den var ett $ 6 sallad, toppar. Den dopp var okej men igen, den delen var alldeles för litet. Att se upp för den lilla summan av dopp, våra tallrik var fullsatt med vitlök ost bröd (som visserligen var utsökt) . Jag skulle ha föredragit mer av det töntiga kronärtskocka och lov än bröd. Vi sprang ut av dopp sätt tidigare än vi gjorde det bröd. Att revbenen tog lång tid att förbereda sig, och jag önskar att våra server hade varnat oss fram till detta faktum i förväg i stället för 10 minuter efter vi hade beställt. The wood rostade grönsaker var den bästa delen om de måltiden. De hade en intressant söta trä smak till dem och de var en höjdare bra. Min sallad var de annonseras som " en kryddig " i stora röda bokstäver på den meny så jag var orolig men det var inga problem för mig att äta. Jag hade glömt det här Utah, home of the blandest av intetsägande mat! Maten var bra men inte riktigt minnesvärd eller något som jag kommer längtan. Jag kommer inte håller du åka tillbaka hit men jag skulle om mina vänner ville.Mer

Datum för besöket: juli 2017
Omdömet skrevs 22 juli 2017

Vi hade en del bra fisk och pommes frites här - - engelska över chokladsmeten med handen skär pommes frites, cole slaw på den sidan. Vi är också beställt spenat/feta bakverk förrätt. Servicen var mycket bra, och förrätt och huvudmenyn maten var utmärkt. Barnen pizza...var så - så . . . Ha druckit aaalldeles för mycket ost. Det är ganska rymliga, så det var inte att vänta på en tabell, vilket var ett plus på en fredag kväll! Sittplatser utomhus var tillgänglig, men vi valde indoors as det fortfarande var ganska varmt ute. Det var i skuggan dock, och många människor verkade vara det gott, så vi kanske ska försöka utomhus nästa gång!Mer

Datum för besöket: juli 2017
Visa fler omdömen
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Porcupine Pub & Grille.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt