Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Atlanta
Publicera
Inkorg
Sök

Bacchanalia

Oregistrerad

Betyg och omdömen

Nr 24 av 991 Amerikanskt i Atlanta
Nr 38 av 2 400 Restauranger i Atlanta
Certificate of ExcellenceVinnare 2015 - 2019
BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär

Information

PRISKLASS
50 US$ - 50 US$
KÖK
Amerikanskt, Modernt
Specialkost
Bra för vegetarianer, Glutenfria alternativ
Visa all information
måltider, funktioner

Plats och kontaktuppgifter

Meny

CAVIAR + OYSTERS‎‎
osetra 120
Uga Siberian 115
hackleback 74
paddlefish 68
traditional caviar service
alpine, Pei 14
kumamoto, wa 20
totten inlet, wa 18
US Paddlefish caviar +20
six oysters
mignonette, lemon
14
7
grilled oysters
Basil, horseradish, potato pinot blanc, Albert seltz
30
Champagne, Henriot +21
caviar + popcorn
US Paddlefish, chive
supplement +75
Pinot noir, Latour, Corton +24
Pinot noir, Latour, Corton + 12
shaved alba white truffles
FIRST COURSE‎‎
Riesling, j.j. Christoffel +14
Riesling, j.j. Christoffel +7
crab fritter
thai essence, avocado
Pinot blanc, Albert seltz +14
Pinot blanc, Albert seltz +7
royal red shrimp
cauliflower, apple, preserved lemon
chardonnay, martinelli +18
chardonnay, martinelli +9
summerland farm salad
buttermilk, egg, heirloom grains
Chardonnay, Olivier Leflaive +14
Chardonnay, Olivier Leflaive +7
tagliatelle
candy squash, sapelo island clams
Pinot noir, Latour Corton +24
Pinot noir, Latour, Corton +12
veal sweetbreads
roasted garlic, turnip chanterelle mushroom
trackenbeerenauslese, hopler +14
terrine of foie gras
quince, hazelnut, white chocolate
tempranillo, g. cruzado +20
tempranillo, g. cruzado +10
beef tartare
farro, caraway, dijion
Barolo, Mauro molino +22
Barolo, Mauro molino +11
veal sweetbreads
roasted garlic, turnip
trockenbeereauslese, hopler +14
terrine of foie gras
pear, hazelnut, white chocolate
Barolo, Mauro molino +22
Barolo, Mauro molino +11
beef tartare
farro, caraway, dijon
SECOND COURSE‎‎
Chardonnay, Olivier Leflaive +14
Chardonnay, Olivier Leflaive +7
gulf red snapper
red shrimp, muscadine fingerling potato
chardonnay, martinelli +18
chardonnay, martinelli +9
warm maine lobster
celery root, almond
pinot noir, domaine della +20
pinot noir, domaine della +10
maple leaf duck
winter‎ squash, apple
tempranillo, g. cruzado +20
tempranillo, g. cruzado +10
scarlet queen turnip
carlifornia‎ gold rice, benne seed matsutake mushroom
cabernet, frank family +24
cabernet, frank family +12
Prime NY Strip
pommes macaire, etouffee
THIRD COURSE‎
capra gia
beet,‎ pine nut, dill
maplebrook farm burrata
summerland‎ farm muscadine, almond
taleggio
honeycomb, chestnut
green hill
apple, onion
georgia gold cheddar
walnut, endive apple
supplement +10
cheese
selection of five
FOURTH COURSE‎
ferreira, 10 year tawny +15
chocolate caked
olive oil ice cream, puffed rice
Madeira, Boston Bual +15
caramel apple souffle
butterscotch ice cream
Moscato d'ast, la Spinetta +16
cheesecake
cornmeal,‎ pear
Sherry, Alvear 1927 PX +14
pecan crepe
candied pecan, vanilla ice cream
kopke, colhelta 1987 +18
coffee semi-freddo
espresso, lady fingers
M. Chapoutier, banyuls +12
cranberry
pink peppercorn, orange, granola
Maderia, NY Malmsey +15
pumkin churro
cardamom,‎ mapple
PRIX FIXE‎‎
85.00
Omdömen (390)
Filtrera omdömen
152 resultat
Medlemsbetyg
101
25
18
4
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
Medlemsbetyg
101
25
18
4
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 152 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

** OBS - Detta kommer att bli en längre recension ** Först - lite bakgrund, jag hade ursprungligen en reservation på Bacchanalia våren 2015 och var tvungen att avbryta för personliga omständigheter. . . men jag hade bokat cirka 8 veckor i förväg för de...första tillgängliga sittplatserna. Tyvärr hade jag flyttat ut ur området och kunde inte flytta om. Spola framåt 4. 5 år och jag är tillbaka i Sydost och visste att jag var tvungen att försöka igen. Lite lättare att få en bokning den här gången, eftersom jag gjorde det online, vilket visade tider / datum för tillgängliga sittplatser. Självklart var jag väldigt upphetsad och gav mig själv som en tidig födelsedagspresent! Låt oss börja med själva utrymmet. . . mycket trevlig, dämpad miljö med plats för ungefär 120 personer och en öppen koncept bar med plats för cirka 12 till. Den "privata middagen" aktiveras av vissa gardiner - utanför områden som faktiskt inte är separata från huvudmatsalen - men såg ut som om de lätt kunde rymma grupper på 16 - 20 personer. Restaurangen är knuten till Star Provisions som ligger i andra sidan byggnaden. Atmosfär skapas med bubbelbelysning på enskilda snören som hänger från taket, ungefär som en trädgård som ligger i en Antebellum, södra herrgård, med spansk mossa som droppar från träden. Varje bord har då sin egen lilla gyllene lampa, som riktar ljuset ner på bordsskivan i en liten luminescenscirkel. Servicepersonalen är klädd i avslappnade mörka byxor med vita skjortor och mörka förkläden. De flesta av de andra matgästerna bestod av par och små familjegrupper. Beskyddare var klädda i slacks med knäppas ner skjortor, med en majoritet av männen också valde att bära middag jackor. Du kan säga att detta är en "speciellt tillfälle" upplevelse för de flesta Jag hade redan förhandsgranskat menyn före ankomst och kände till 4-rätters prix fixe-menyn och alternativet att ersätta vissa val med en extra kostnad (ostron, kaviar, ett skaldjurstorn, Wagyu-nötkött). Jag visste också om vinparterna. Servitören var väldigt artig och hjälpte mig med några val för att göra middagen roligare - jag bestämde mig för att inte nämna att jag firade min födelsedag så jag fick inte hela personalen i sombreros och blåste visselpipor - som jag trodde kan vara olämpligt (skämt!). Jag valde hummer aptitretare, Wagyu nötkött main (extra $$$), gatan. Stephen trippel grädde brieostkurs, och den gyllene risefterrätten. Var och en parades med en halv häll vin. Efter att jag satt mig förde teamet mig en rolig bouche-komplimang av kocken som var ett urval av små smördegar fyllda med ost och äpplekompott. Jag fick också en extra portion hors d'oeuvres - en miniatyr majsmuffin, en liten cracker och en "majste" -drink. Muffin och cracker hade smakrik toppings som förbättrade smakerna, men te var mycket salt. Restaurangen erbjuder också en brödtjänst till ditt bord som de följer med ett fantastiskt saltgräddsmör. När jag väntade på min första kurs beställde jag ett glas vin och såg på en av servrarna skjuta en trångt ostvagn runt matsalen - uppenbarligen tillgänglig som ett av valet "ost". Hummer aptitretare var bra, tjuvkakade och åtföljdes med "rivningar" av en sallad i en lätt cr me-sås - det parade vinet var Albarino. Wagyu-nötköttet bereddes perfekt (sällsynt - till - medium sällsynt) och var som att äta smör. . . det smälte bokstavligen i min mun! Jag valde att betala det extra $$$ för det här alternativet eftersom jag firade födelsedag och var väl värt det. . . om du går - jag rekommenderar den ekonomiska sträckan. Nötköttet parades med en trevlig hytt - Sauv. Ostkursen var fantastisk och såg ut som efterrätt eftersom dockan av trippel grädde brie delade skålen med lite honung och crunchy honungskaka flakade på toppen. Lika svårt som det var att följa nötköttet, denna ostkurs var fantastisk och en bra rekommendation av min servitör. Rispuddingefterrätten var lite överväldigande eftersom de försökte para varma / kalla ihop och det fungerade bara inte. Det varma, krämiga gyllene riset var perfekt - och skulle ha varit bra av sig själv - men sedan satte de en sked med frusen grädde på toppen och en skiva med fryst rørsocker. . . inte bra, och kontrasten fungerade inte! När jag växte upp i Wales brukade min mormor den största rispuddingen - rekommendation. . . bara göra riset som du hade gjort det och drizzle med Lyle's Golden Sirup - du kan tacka mig senare! Efterrätten parades med ett trevligt, förstärkt dessertvin. Jag avslutade med en kopp kaffe som också var väldigt trevlig och serverades med några söta petit fours. Allt som allt. . . ett mycket avkopplande och fantastiskt 2 timmars middagsevenemang. Jag är mycket glad att jag väntade och gav Bacchanalia en ny chans. Jag körde nästan 3 timmar i varje riktning för att äta här i Atlanta. . . . och det var värt det. Perfekt för en speciell tillfällig middag eller för att imponera på ett datum. Även om det inte är billigt - upp till 200 dollar med de markerade markeringarna och vinparterna - känner jag inte att jag blev lurad med min erfarenhet. Eftersom menyn är säsongsbetonad får jag kanske en chans att komma tillbaka till våren. Bakom att äta på fransk tvätt för några år sedan, är detta min andra favorit matupplevelse.Mer

Datum för besöket: september 2019
Omdömet skrevs 13 juli 2019

Vilken bra kväll! Vi njöt av den fyra rätters provtagningsmenyn med vinföreningar oerhört. Atmosfären är avslappnad och tjänsten är uppmärksam, men inte påträngande. Varje kurs var en kreativ glädje. Den eklektiska äktheten på menyn med lokala ingredienser var utmärkt. Gör din bokning och gå!

Datum för besöket: juli 2019
Omdömet skrevs 17 juni 2019 från mobil enhet

Matupplevelse vid Bacchalania var mycket trevlig. Trevlig resururant, vänlig och passionerad personal. Menyn var dock ganska unharmonic. Förrätt och entree var utmärkt. Vi beställde hummer och krabba fritter. Hummeren poached till perfektion och Hollandaise var perfekt. Crab fritter är fascinerande. Alla söta, sura och kryddiga,...men väldigt balanserade. Lammet var klassiskt. Medium - sällsynt för sällsynt, och även om det inte är nytt, bra kombination med duxxelle. Vi beställde en välskött anka, som hittills är den bästa, välskötta anka jag någonsin smakar i USA, medan de flesta andra restauranger helt enkelt antingen ger dig medelålders sällsynta eller bara en gummy suddgummi. Persika sås var på punkt. Resten av menyn var som att dricka canolaolja med okokt i vårlök. Definitivt inte mach för de första rätterna. Totalt sett är det värt titeln på en av de bästa restaurangerna i Atlanta, men menyn har fortfarande en lång väg att gå.Mer

Datum för besöket: juni 2019
Omdömet skrevs 5 juni 2019

Vi har aldrig haft en dålig måltid på Bacchanalia. Allt här är underbart. Personalen är uppmärksam och hjälpsam. Maten är utsökt. Vi kommer hit för att fira våra födelsedagar varje år och de gör det alltid ett speciellt tillfälle. Kan inte vänta med att gå...tillbaka igen för vår nästa måltid här nästa månad.Mer

Datum för besöket: juli 2018
Omdömet skrevs 12 maj 2019

Bacchanalia har funnits länge i Atlanta och har gått från bästa till rättvisa och nu tillbaka till bäst. Det nya minimalistiska utrymmet som innehåller en marknadsplats verkar perfekt för sitt varumärke av kvalitet och kvalitet är vad du får. Den fyra delmenyn är spännande i...att det inte är en 7 eller 8 kurs gris ute, men hanterar bra för att få en att känna sig väl matad utan att känna sig "fylld". Menyn är ordnad som förrätt en andra kurs (entr e) en ostkurs och en öken. Choklad souffl i öknen såg fantastiska men jag blev besviken över att den bakade Alaska var serverad sans flambe! Allt var bara perfekt, den seared anka gjordes rätt och ankbröstet såg ut som om det var från kalkonfamiljen det var så stort, men gjort precis rätt och riktigt gott. Osten var en bra kombination av olika typer och även om det var lite rik efter ankan, var en bra övergång från entr e till öknen. De hade ett bra urval av viner att para med varje måltid, så mycket mer förnuftigt än att beställa en flaska att gå med allas olika smak. En härlig upplevelseMer

Datum för besöket: maj 2019
Omdömet skrevs 3 mars 2019 från mobil enhet

Vilken rolig matresa. Vi hade en läcker, noggrant förberedd 4-rätters middag med fantastiska "överraskningar" som levereras mellan, flera amuse bouche och en liten kruka med varm kakao! Det fanns flera begränsningar med min glutenallergi, men jag är inte en kräsen äter och var glad att...få gf cornbread erbjudit mig. En riktig pärla för en speciell firande kväll.Mer

Datum för besöket: mars 2019
Omdömet skrevs 6 november 2018

En av de bästa gastronomiska erfarenheterna jag någonsin har haft. maten var utsökt och tjänsten var enastående.

Datum för besöket: december 2017
Omdömet skrevs 18 oktober 2018

Jag hade en dålig erfarenhet vid Bacchanalia ett par år tillbaka och det var mitt första besök sedan dess. Detta var också min första gång på deras nya plats. Jag måste säga att allt var utmärkt. Mat, service och atmosfär var perfekt. Jag älskar det...nya rummet. Jag ser fram emot att besöka igen snart.Mer

Datum för besöket: september 2018
Omdömet skrevs 2 oktober 2018

Menyn är kreativ, med massor av val och många saker som bara inte är tillgängliga i stormarknader. Servitören var hjälpsam och uppmärksam. Jag tog två gäster, vi överlappade inte några val, och vi alla älskade allt. Av någon anledning kan jag inte klicka på betyg...nedan, men de är högst på service och mat och en 4 på värdeMer

Datum för besöket: oktober 2018
Omdömet skrevs 27 augusti 2018

Detta var en fantastisk upplevelse. En långsam, elegant men vänlig middag, vackert belagd och varje bit var spektakulär. Vin förslag var på punkt med varje kurs och jag kan bokstavligen inte tänka på en dålig sak att säga. Värt vartenda öre av vår $ 300...+ bill.Mer

Datum för besöket: september 2017
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 183 hotell i närheten
InTown Suites Atlanta Central
11 omdömen
0,79 km bort
Twelve Midtown, Autograph Collection
401 omdömen
1,41 km bort
Courtyard Atlanta Midtown/Georgia Tech
308 omdömen
1,8 km bort
Hilton Garden Inn Atlanta Midtown
909 omdömen
2,04 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 4 487 restauranger i närheten
Jeni's Splendid Ice Creams
166 omdömen
0,04 km bort
Cooks & Soldiers
270 omdömen
0,08 km bort
JCT Kitchen
656 omdömen
0,05 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 755 sevärdheter i närheten
Bodies The Exhibition
318 omdömen
1,53 km bort
Monday Night Brewing
59 omdömen
0,94 km bort
Urban Tree Cidery
20 omdömen
0,96 km bort
Actor's Express
12 omdömen
0,65 km bort
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Bacchanalia.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är det här ditt objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.
Hantera ditt kostnadsfria objekt