Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Seattle
Publicera
Inkorg

Canlis Restaurant

Registrerad

Betyg och omdömen

Nr 23 av 778 Amerikanskt i Seattle
Nr 30 av 2 729 Restauranger i Seattle
Certificate of ExcellenceVinnare 2016 - 2019
BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär

Information

PRISKLASS
125 US$ - 135 US$
KÖK
Amerikanskt, Modernt
Specialkost
Bra för vegetarianer, Veganalternativ, Glutenfria alternativ
Visa all information
måltider, funktioner

Plats och kontaktuppgifter

Förbättra objektet
Omdömen (1 193)
Filtrera omdömen
447 resultat
Medlemsbetyg
346
53
32
8
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
Medlemsbetyg
346
53
32
8
8
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 447 omdömen
Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

En fantastiskt trevlig restaurang med en helt underbar utsikt och mycket trevligt läge. Service var absolut förstklassig utan att vara påträngande. Vinlistan var som en hel bibel,vi gav wine mastern till uppgift att välja ett lokalt vin ,vilket var mycket bra till en helt okej...Mer

Datum för besöket: juli 2017
Tack Mno4
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 13 november 2019

Min man och jag njöt nyligen av Canlis "Office" matupplevelse, under vilken vi njöt av en fyra rätters middag i en intim miljö. Måltiden själv var utsökt. Våra favoriträtter var aubergine agedashi, Canlis sallad (mormors recept), ribeye och det torråldrade lammet. Vi har också haft...kaffe och choklad ganache dessert som vi parade ihop med cappuccino. Vibe på Canlis är både sofistikerad och rolig. Den vänliga och engagerande personalen fick oss att känna oss väldigt speciella - som om vi var en del av deras familj - och detta gjorde upplevelsen ännu rikare. Efter vår måltid tog Brian Canlis oss på en VIP-rundtur i restaurangen, som bara var super cool. Sammantaget var det en härlig upplevelse och vi känner nu en speciell anslutning till denna legendariska restaurang.Mer

Datum för besöket: november 2019
Omdömet skrevs 7 november 2019

Vår favorit fina middag plats i Seattle! Maten, atmosfären och servicen här är verkligen oöverträffad. Sedan vi flyttade till Seattle från Europa har vi kämpat för att hitta trevligare restauranger vars erbjudande jämför, men Canlis levererar verkligen. Vi har besökt två gånger. En gång som...ett par, och igen med mina föräldrar. Båda upplevelserna var fantastiska. Fyra-rättersformatet är perfekt för en tillfredsställande och utsökt måltid utan att vara lika tung som en lång smakprov. Stort vinval också. Jag tror att många Seattlites uppfattar att Canlis är mycket dyrare än andra fina restauranger i och runt staden. Det är dyrt, men inte jämfört med andra restauranger i sitt fäste i staden. Vi har också varit på Art of the Table och Cafe Juanita, och vid båda dessa tillbringade mer och hade en underlägsen måltid. Om du letar efter en speciell utekväll är Canlis värt det.Mer

Datum för besöket: augusti 2019
Omdömet skrevs 5 november 2019

Min fru och jag ätit här för ett par veckor sedan. Jag tog med mig min jacka till Seattle bara så vi kunde göra det på det här besöket. . . vi har alltid velat uppleva Canlis, och nu har vi det. Byggnaden är fantastisk..... . personalen är hjälpsam, effektiv och välkomnande. . . vibe är lugnande. . . men tyvärr är maten bara 'meh. "Vi hade den" berömda "Canlis sallad, chawanmushi, havsabbor, räkor och rostad anka - - allt såg fint ut men ingenting var så smakfullt som vi trodde att dessa saker kunde eller borde vara. . . och platsen räkor - - mycket nedslående. . . skivor av räkor begravda under någon slags veggie-blandning. . . en berömd kock sa en gång, "låt ingrediensen se ut som den är ... motstå lusten att ändra den." Låt räkorna vara en räka. . . precis som vi låter sallad vara sallad, morötter vara morötter osv. Hur som helst, vi hade kul men har ingen önskan att äta här igen. Uppåt och framåt. . .Mer

Datum för besöket: oktober 2019
Omdömet skrevs 4 november 2019

Min man och jag älskar MCM-arkitektur och detta hus cum restaurang har allt. Maten var underbar, men det bästa måste vara uppmärksamhet på detaljer och den utsökta tjänsten som erbjuds varje klient.

Datum för besöket: juli 2019
Omdömet skrevs 5 oktober 2019

Detta var min första gång till Canlis, trots att jag är född och uppvuxen i Seattle. Jag hade alltid undvikit det för att jag motsatte sig sin pretentiöshet i en stad som är stolt över att vara avslappnad. Jag fortsatte att motstå denna pretentiöshet när...jag fick e-postmeddelandet som berättade om klädkoden och att det finns en avbokningsavgift på $ 50 / person. Jag tyckte dock att personalen var vänlig och öppen samtidigt som jag tillhandahöll oklanderlig service. Vi hade en vegetarian och de kunde ge henne en separat meny. Utsikten är fantastisk av Lake Union och gasverk. Det är lite mörkt i restaurangen och inredningen känns lite 1970-tal för mig. Maten var mycket bra och vinlistan var utmärkt. Jag har testat det, men för priset tror jag att jag inte skulle besöka igen om jag inte bjuds in till ett speciellt tillfälle. Jag föredrar någonstans som Altura, där det finns mindre pomp och mer substans.Mer

Datum för besöket: september 2019
Omdömet skrevs 11 maj 2019 från mobil enhet

Jag vill markera service och atmosfär. Det är det bästa. Hur vet jag att det var bra? Eftersom det hände oss och vi visste inte ens det. Det var inte påträngande. Vi fick njuta av upplevelsen utan att behöva arbeta för tjänsten att komma oss....Ren njutning av att vara en Canlis-kund. Vi blev överraskade med en gratis flaska vin från en vän och det hanterades expert. Överraskningen, presentationen, förklaringen av vingården och årgången. Härlig. Middagen. Små portioner, men vi var mycket fulla i slutet. Läcker, annorlunda, överraskande, glädjande, fyllning. Chokladnötterna öken var otroligt. Vårt bord möttes Lake Union på en perfekt natt. Gasverk Park, Båtarna, I - 5 på avstånd, solnedgången, grönska på sluttningen. Möjligheten att hålla en konversation utan något ljud i bakgrunden. Civility går ut. Det är på Canlis.Mer

Datum för besöket: maj 2019
AmyWCanlis, Manager på Canlis Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 14 juni 2019
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 5 maj 2019 från mobil enhet

Maten var utsökt & tjänsten var fantastiskt. Ser fram emot att återvända på nästa resa till Seattle. Inredningen var mycket bekväma och inbjudande. För det mesta par och grupper av vänner för lördagskvällen.

Datum för besöket: maj 2019
Omdömet skrevs 26 april 2019

Förord: Hoppa till översynen för omedelbar matinformation. En sak har besvikit mig om recensioner här. 1. Förtvivlan - det gör mig nackdelen när människor är obehagligt grymma, hyfsade och vulgärda i sin recension av en restaurang, samtidigt som de utmanar sin egen överlägsen upplevelse och...smakar som om de arbetar för Michelin. Som en serviceindustri bör respekt och övervägande vara mututalt. Människor bör gå ut ur deras sätt för att skapa en rimligt förvänlig upplevelse för prispunkten, och gästerna bör vara ärliga i sin kritik men hänsynstagande till individerna som skapar dessa rätter, speciellt i fina restauranger, vilket är en karaktär av kärlek och känsla av konstnärligt territorium snarare än att göra en trevlig hamburgare. Recension: Interiör: Canlis är praktiskt taget en institution i Seattle, och den svarta, vinklade metallen och den glaspläterade byggnaden har blivit ganska ikoniska. Interiören var bara enligt min smak. Jag är ganska förtjust i mörka toner, nordisk design och en materialbaserad pallett, och detta kontrollerade alla lådor; Tänk Maaemo med mindre vit. Du drar upp till en vallett och öppnar en stor glasdörr i en sten och trä foajé med minimal sittplatser och går runt hörnet till en servicedisk, från vilken du guidas till en lounge och / eller bord. Jag fick inte hela provsmakningsmenyn denna kväll, så jag valde baren och à la carte-menyn. Den främre änden av restaurangen domineras av fönster från golv till tak med utsikt över staden, vars strålande himmelblå ljus spolas över och reflekterar av varje mörkt trä, sten och tygyta, liknar att titta upp på en blå himmel när du går ut och känner din ögonen anpassar sig till ljusstyrkan. Detta gör alla människor, bord och möbler bakgrundsbelyst och dynamiskt, ganska estetiskt. Konstgjutet ljus är konstant och distribuerat, små strålkastarljusdioder med låga koppervärningar peppar hela taket, vilket skapar den varma balansen mot himlenblå - koppartoner överallt, förhöjda av kopparredskap, koppar, skålar etc. Restaurangen har en patina och ålder som är ganska underbar och mörk. Om du inte tycker om förtryckande miljöer kanske det inte är din kopp te. Även dörrarna i badrummen är smala, alla träpelare utan handtag svarar på ett lättviktigt tryck. Om mitten av århundradet möter buddhistiska hideway är din dröm, grattis. Nerdy Skyrim fans kommer att påminnas om High Hrothgar. ettiquette: Betjänad, kockar och servrar var alla mycket artiga. Mattan mufflar ljudet av fotspår och de är välutbildade och skickliga - bara luta sig tillbaka och låt dem göra sina jobb och säga lite tack till deras avgång. Bartenderna var mer av en blandad väska - två män bemannade baren den natten, både ganska artig och knowledgable - en med en tjock accent som gjorde det svårt över det omgivande ljudet att upptäcka vad han sa, men ändå trevligt. Han rekommenderade ett par kurser till mig, och jag hade svårt att kräva om han var gästfri eller påträngande, men jag gav honom fördelen med tvivel. Han var mycket knowledgable och ivrig att engagera sig om cocktails och olika chitchat och har varit med restaurangen i över 10 år. Mat: Cocktail - Jag började med en cocktail som kallas High Noon om jag minns rätt, ett Canlis-original gjord av rom, Cardamaro, yuzu och bay. Jag är en stor cardamaro fan, så jag beställde den. Han bad om ursäkt för att jag informerade mig om att de var ute av cardamaro, och innan jag kunde säga ett ord generöst hällde mig en del av deras sub-in amaro Antico Amar Noveis och gav mig lite bakgrund - det var ganska jämförbart med mer hög mint , eucalyptus och salvia anteckningar, men samma typ av vegetariska tanniner och present men integrerad sötma. Det var en utmärkt drink, vilket gjorde en härlig avspelning av medelstora mörker tropiska smaker. Sallad - jag hade hört så mycket om Canlis sallad, och även om det inte var på barmenyn, kallade framåt för att se om beställning en a la carte skulle vara en lämplig logi, som de var glada att passa. Jag var väldigt låt ned. Vissa säger att denna sallad var en uppenbarelse för dem, vissa säger att det ändrats sallad för dem för alltid, men jag lärde mig lite från denna prestigefyllda maträtt. Sammansatt av hackad romain, bacon, surdegkaka, rostat pecorino romano, riven pecorino romano, färsk mint, oregano, druvtomater och en vinaigrette av citron, evo, salt, peppar och en knappt pochad, gränsråda råägg arbetade i dressingen (vilket var anledningen till att vissa granskare var förvirrad av den uppenbara bristen på ägg), sallat var bra för vanliga men otillräckliga för dess prispunkt. En citron-, evo-, mint- och grönsallad sallad är en av de bästa gåvorna från Gud, utrustad med varje stor kock som finns, inklusive Kinch, Fox, Crenn, Bloomfield, Arpege och så vidare. Jag har haft en hel del av dem på personalen måltid på Manresa, och deras subtila briljans slutade aldrig att spänna mig. Men i detta fall var citronen inte lysande, men dämpad av bacon och bröd. Bacon var inte umami rik, men en noisey back spelare. Sallat var vanligt. Detta skulle vara trevligt om salladen kom ihop balanserad, men i stället var det stilted och disharmonisk. Stor letdown. Bröd - När inget annat misslyckas verkar alla som brödet. I en meny saknar friskhet och nöje levererar brödet i båda avseenden. Rustikpläterad på en låda med korn, med en granitplatta av förmodligen hussmör, dämpas medellångan av personlig focaccia med matcha. En halvhård exteriör bryter vägen till ett mjukt, kuddeinteriör, vilket smakar väl med den generösa smör som erbjuds, hålls vid en mycket exakt och ideal spridningstemperatur. Detta var trevligt. Det var både dekadent och värdigt samtidigt. Detta är inte det bästa brödet jag har haft i mitt liv, eftersom många Canlis accolytes skulle ha dig att tro, men det är rimligt prissatt att det inte behöver vara. Pork pate, plommon mostarda, greener, grillat bröd - Servern gav mig oavsiktligt lumpia i stället, returnerade det omgående och tog med mig min pate. Jag förväntade mig en mjuk, spridande pate, men det var en ganska fläsklök, som var avsedd att skära och fördela bland grillade surdegskivor, par med fullkornsdijon, en plommonsås och bitter gröna. Denna maträtt var tilltalande, men igen en nedgång. Brödet var en vanlig surdeg, grillad bra men inte anmärkningsvärd, och samma för kryddorna. Kostnadsfria livsmedel - Anbudet var generöst och uppmärksamt för att säkerställa att min gratis nötterrätt alltid var full, tillsammans med mitt vatten. Jag var i stan i affärer så jag var tvungen att avbryta min efterrätt och gå, när de gav mig en gratis guava macaron (okej kanske inte guava, har svårt att komma ihåg) - oavsett smaken var vanlig, konsistensen trevlig men inte anmärkningsvärd. Slutsats: Canlis är en bra upplevelse - Problemet är att det är erkänt att hon har fått erkännande utöver sin förtjänst, kanske ofta på grund av tacksamma Seattlites som helt enkelt inte har upplevt mat som ytterligare trycker på kuvertet både kreativt och gott (t.ex. Faviken, Eleven Madison, Benu, Single Thread, Manresa, etc). Men en del av problemet är också Canlis fel - de tar ut för mycket för kvaliteten på maten. Deras proteiner bleka i jämförelse med Cafe Juanita, Opus Co eller Willows Inn (alla WA restauranger) och deras läckerhet är också sämre än många av de provade och sanna rätterna du njuter av idag (pizza, hamburgare, etc) . Om jag blev ombedd att ge min åsikt, skulle jag säga att Canlis är utrustad med ett bra team av proffs, som kanske måste utvärdera deras tillvägagångssätt. Från det jag har sett växer denna uppfattning. Inte värt kostnaden. Exceptionell atmosfär, medioker mat till orimliga priser. Går inte igen. Medan maten är mildt över genomsnittet är värdet inte; tyvärr jag betygsätter "fattiga".Mer

Datum för besöket: april 2019
Omdömet skrevs 26 april 2019 från mobil enhet

Vi var så förvånad med läckra prefix middag, varje maträtt var vackert inredda och välsmakande. Tjänsten var utmärkt, gottgörelse till staber var välförtjänt. Vi flyttade från NYC, där det finns ett överflöd av topprankade restauranger. Vi saknade atmosfären och maten där, men Canlis kan enkelt...klassificeras där uppe med de bäst rankade i östkusten.Mer

Datum för besöket: april 2019
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 114 hotell i närheten
Staybridge Suites Seattle - Fremont
171 omdömen
1,32 km bort
Marco Polo Motel
132 omdömen
1,61 km bort
Courtyard Seattle Downtown/Lake Union
307 omdömen
1,79 km bort
Hampton Inn & Suites Seattle Downtown
2 323 omdömen
1,92 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 4 532 restauranger i närheten
Fremont Brewing
185 omdömen
0,68 km bort
Cafe Turko
138 omdömen
0,71 km bort
Milstead & Co.
41 omdömen
0,69 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla sevärdheter i närheten
Lake Union
334 omdömen
0,76 km bort
Fremont
327 omdömen
0,86 km bort
Geocaching HQ
31 omdömen
0,67 km bort
Queen Anne Farmers Market
7 omdömen
0,88 km bort
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Canlis Restaurant.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är det här ditt objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.
Hantera ditt kostnadsfria objekt