Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Pain d'Epices - STÄNGD

Betyg och omdömen

Det finns inte tillräckligt med betyg om maten, servicen, prisvärdheten eller atmosfären för Pain d'Epices, New York än. Bli en av de första att skriva ett omdöme!

Mat och atmosfär

Förbättra den här sidan – lägg upp bilder!

Plats och kontaktuppgifter

Omdömen (7)
Filtrera omdömen
5 resultat
Medlemsbetyg
3
1
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
3
1
1
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 28 oktober 2018

En mysig fransk stil med bra service. Lite dyr för kvaliteten på maten. Skulle inte återvända.

Datum för besöket: februari 2018
Omdömet skrevs 25 oktober 2018

Smärta D'Epices är en vacker och liten liten konditorivaror på Upper West Side att om du blinkar kan du passera den men inte. Det är den trevligaste affären som ett franskt par bestämde sig för att öppna den och på en trevlig dag kan du...sitta ute och känna att du är i en parisisk gata med en lätt måltid. Jag var imponerad av Quiche Lorraine som var lite dyr men åh så läckra. Det hade en fin mängd skinka och ost i den och skorpan var lätt och smörig. Till efterrätt hade jag blåbärssaket i en smörskorpa laddad med färska blåbär och en marängbotten och topping. Det var en smörjig godhet i varje speciellt brast med de färska blåbär som var söta för denna tid på året. Tjänsten kunde inte ha varit vänligare och det enda problemet med platsen är att det kunde ha använt en eller två tabeller inuti.Mer

Datum för besöket: oktober 2018
Omdömet skrevs 21 september 2017 från mobil enhet

Ali och Biba har kört Muffins Cafe runt hörnet i 2 decennier plus. De är själva själen i ett grannskapsställe. De hade också en stor medelhavet restaurang men kom ut just i tid. Sedan tog de över det här söta bageriet för några år sedan...och det var en nästan sömlös övergång. Ali hittade en enormt begåvad konditor. Personalen är snäll. Sötsakerna är gudomliga! Det finns en nod till glutenintolerans. Och baguetterna är riktiga - - krispiga och lätta. Brödbutiker kommer och går, men det här är värt att kämpa för den goda kampen. Frukost muffins och brioche kan konsumeras på plats, eller du kan ta din espresso att gå.Mer

Datum för besöket: september 2017
Omdömet skrevs 23 april 2016

Jag var ett stort fan av den verksamhet som Smärta d'Epices köpte en några få år sedan (ett bageri Soutine.) Den ägare av detta nya ställe kombinerat vad var lysande om Soutine och klev det upp en bit med en egen konditor som är inte...bara en herre, men en skulptören som väl. Det finns inte en enda sak i skåpet du kommer inte att vilja äta två gånger. Det finns några fantastiska erbjudanden för folk som måste vara glutenallergiker. Personalen är mycket Franska för en grupp som talar franska men är födda någon annanstans (lite av chic, bra smak, en passion för mat.) Om du behöver en dessert eller ett bröllop kakor, eller bara en förbannat bra espresso och en baguette, då är detta är en plats för dig.Mer

Datum för besöket: april 2016
Omdömet skrevs 15 december 2015

Vi stannade i en dag och blev kär i denna charmiga lilla stället. Smärta d'Epices innebär gingerbread på franska. Och det är precis vad vi ville ha före jul. Ingen riktig plats att sitta. Men vi följde vårt utbud med en läcker café au Lait....Förvånansvärt det har varit på den här platsen för mer än 40 år. Det är så litet och åh, så fransk familj. Ett barn skulle älska denna magiska lilla pärla och det gör detta stora barn.Mer

Datum för besöket: december 2015
Visa fler omdömen
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt