Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

the best chocolate cake in the world - STÄNGD

55 Spring St Frnt A, New York, NY 10012-5730
Webbplats
Dela
Spara
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt80 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt20 %
  • Hemskt0 %
Öppettider för restaurang Stängt
BETYG
Service
Mat
Standard
Atmosfär
PLATS
55 Spring St Frnt A, New York, NY 10012-5730
All information
Omdömen (5)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 23 september 2011

Mer

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 18 september 2011

Mer

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 10 juli 2011

Mer

I närheten
Hotell i närhetenSe alla 478 hotell i New York
Crosby Street Hotel
818 omdömen
0,09 km bort
The Nolitan Hotel
993 omdömen
0,23 km bort
The Broome
525 omdömen
0,24 km bort
The Soho Loft
25 omdömen
0,26 km bort
Restauranger i närheten
Rubirosa
1 012 omdömen
0,07 km bort
Jack's Wife Freda
735 omdömen
0,07 km bort
Taim Nolita
120 omdömen
0,05 km bort
Balaboosta
249 omdömen
0,04 km bort
Sevärdheter i närheten
Velvet
0,03 km bort
Slinky Vagabond
0,04 km bort
Tracy Feith
0,06 km bort
RubiRosa Restaurant & Bar
42 omdömen
0,07 km bort
Förbättra objektet

Information om restaurangen

Plats och kontaktuppgifter
  • Adress: 55 Spring St Frnt A, New York, NY 10012-5730
  • Ort: USA  >  New York (NY)  >  New York>  > Nolita
  • Område: Nolita
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig som ägare av ditt objekt
;