Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Diego
Publicera
Inkorg
Sök

Addison Restaurant

Registrerad
Boka bord
2
fre 18/10
20:00

Betyg och omdömen

Nr 30 av 2 715 Restauranger i San Diego
Certificate of ExcellenceVinnare 2015 - 2019
BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär

Information

PRISKLASS
98 US$ - 150 US$
KÖK
Franskt
Måltider
Middag

Plats och kontaktuppgifter

Meny

Sample menus are subject to change.
PREMIER CHOIX​
Kumamoto Oysters
Champagne and  sweet and sour pear
Mussels « à La Nage »
Green curry, coriander and coconut
Bigeye Tuna
Charred green asparagus and smoked egg emulsion
Foie Gras Terrine
Cherries and chocolate brioche
DEUXIÈME CHOIX​
Porc Pressé
Morels, charred onions and parmesan (supplement $25)
Cèpe Mushroom Lasagna
Aged gouda and stinging nettles
Bouillabaisse
Baby​ fennel, black olives and piment d’espelette
Coddled Farm Egg
« Petits pois à la française »
TROISIÈME CHOIX​
Kobe Beef Short Rib
Mushroom gratin and potato croustillante  (supplement $25)
Salmon « Au Beurre Salé »
Beets, fennel and sauce « troisgros »
Coffee-Roasted Canard
Koshihikari rice and candied peanuts
Ris De Veau Panés
Escargot à la dijonnaise, celery and capers
QUATRIÈME CHOIX​
Vacherin
Blueberries, whipped yogurt and verbena
Mille-Feuille
Espresso, dark chocolate and hazelnut
Peach Parfait
Milk and honey
Yuzu Posset
Crème fraîche, dates and orange marmalade
Omdömen (272)
Filtrera omdömen
92 resultat
Medlemsbetyg
68
12
6
2
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
Medlemsbetyg
68
12
6
2
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 92 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 31 juli 2019 från mobil enhet

Min fru och jag är väldigt lyckliga att ha ätit i många av världens stora gastronomihus. I går kväll placerade vi Addison i våra topp 10. Addison är inte för alla; det är en hög biljett, 3 timmars besök i din syn och sinnen. Om...du är en seriös mat kommer du verkligen att njuta av detta glimt av seriös mat och service. Första intryck är av en vacker restaurang och salong, prydd med högt i tak och massor av marmor. En stor öppen spis dominerar matsalen. Vi valde 5-rätters middag; inte på grund av priset, men eftersom vi har blivit äldre kan vi bara inte äta så mycket. Om jag var 20 år yngre skulle jag definitivt låta kocken göra sin sak. Vår måltidsupplevelse började med glas Krug Champagne. Vår första kurs var en gurka granit med yoghurt och Yuzu-essens. Därefter kom "Petite Saveurs", bestående av en Oscetra Caviar och Egg Mousseline Tart, en ostfylld Gougere och Smoked Wild King Salmon mousse i bakverk "cigarett" med Salmon Caviar garni. Vår nästa kurs var Alaskan King Crab och Peeky Toe Crab med kokos, thailändsk basilika och passionsfrukt. En kurs av vem som helst var en pjäs om "Chips and Dip"; återigen utmärkt. En kurs med Wild Sea Bream med Tapenade, kronärtskockor och Bottarga var läcker. Sötsäckar med svarta tryfflar, Iberico skinka och rökt potatispuré avslutades med nygrädd parmesan. Det var vår favorit på kvällen. Ett bröd med nybakade Parkerhouse Rolls serverades med tre olika och läckra buttrar inklusive ett dill örtsmör, honungsmör och smör beströdd med Fluer de Sel. Barbecued Duck Breast var nästa kurs. Det var garnerat med en marinerad körsbär, ankelevermousse, inlagd senap och anka Jus med rödkål. Utestående! . En Riesling Sorbet med melonpärlor och 24 karat guldblad serverades för att rena gommen. Dessert var en chokladskapning med Cassis, kakao och saltad karamell. Vår mignardise bestod av choklad Ganache tart, Frangipan Petit Four och fruktgel. Vi njöt av en halv flaska Kosta Browne 2014 Pinot Noir, tillsammans med kaffe och te. Det var ett val av klass 5 Wagyu, tillsammans med en ostkurs, som vi inte deltog i Slutligen presenterade vårt serviceteam en vacker chokladask tillsammans med en tryckt kopia av kvällens meny. Vår bil väntade på oss efter denna presentation. Den vackra servicekoreografin, tillsammans med kockens djärva matuttalande, gör detta till ett evenemang att komma ihåg. Vi rekommenderar starkt Addison och ser fram emot ett återbesök.Mer

Datum för besöket: juli 2019
Rachel W, Public Relations Manager på Addison Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2019
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 17 juli 2019

Det finns många enastående, otroliga restauranger i San Diego-området. Den här är den bästa, mest extravaganta matupplevelsen i länet. Det är ganska ur vägen, men det är väl värt det. Personalen har varit välutbildad och det är kul, bara för att se dem tillgodose andra...bord. Det är som en koreograferad dans. Cocktailerna är fantastiska och deras vinlista är omfattande. Maten är enastående. De har bara två saker på menyn (inte riktigt). De erbjuder antingen en 5-rätters måltid eller en 10-rätters måltid. Alla vid bordet måste beställa samma antal kurser. Trots att delarna är små fyller de dig. Jag kan äta mycket, men jag var helt nöjd efter min 5-kurser (totalt sett ger de dig mer än 5, räknar desserter? Vi hade minst 3 plus ett par pallstädare). Vi tänkte hela tiden att nästa kurs skulle bli den sista, men de fortsatte att komma. Det är lite dyrt, men du får det du betalar för. Deras meny ändras med vad som är tillgängligt under en viss säsong, men endast med de högsta ingredienserna. Under vår matupplevelse (jag går inte in i flera pallrengöringsmedel eller flera desserter) serverades vi kaviarterta tillsammans med smördeg med baconvätska inuti tillsammans med lax inslagna i ett krispigt skal. Nästa var en hummer och krabba i en vaniljbuljong, åtföljd av en krabba och räkoräcker. Nästa var en havsbrax som var perfekt kokta. Det hade en svag värme, vilket var en trevlig överraskning. Efter det var en rik sötbröd med potatis och rakad svart tryffel. Det gick riktigt bra med mitt jordnära rött vin. Det följdes av en grillad anka som låg över en låga. Du kan verkligen smaka på rökningen. Den stod ensam, men den kom också med 6 föremål som åtföljde den (paté, blött körsbär, senap, grillad lök, en reduktion och en bärpasta). Jag är inte en dessertperson, men desserterna som följde var fantastiska. Jag kommer inte för mycket in i dem, men det fanns inlagda päron, dessertvinsorbet, en chokladmaträtt som innehöll 6 olika typer av choklad, kokosnötmakron, sockrad gelé, chokladkaka. De har också en extra ostvagn, men jag var för full för att hänge mig själv. Ett riktigt 5-stjärnigt evenemang.Mer

Datum för besöket: juli 2019
Rachel W, Public Relations Manager på Addison Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2019
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 15 juni 2019 från mobil enhet

Vi älskar en bra upplevelse, och när vi lärde oss att Addison hade fått en Michelin Star tidigare denna månad beslutade vi att det var dags att ge det ett tag. Låt mig först och främst säga att platsen, service och mat är alla fantastiska,...du kan genast berätta varför denna plats betraktades för detta över andra i staden; det finns helt enkelt ingen annan plats som jämförs med servicenivå och uppmärksamhet på detaljer i San Diego. Hur jämför det nu med andra topprestauranger i världen som vi har besökt? Bra överraskande bra! En av de saker vi älskar om denna typ av erfarenhet är hur allt är helt synkroniserat. Från det ögonblick som vår parti satt på varje enskild platta. Även till toaletten är en upplevelse som en av servitörerna kommer att gå dig över. Återigen är uppmärksamhet på detaljer skillnaden. På maten bestod menyn av två fasta 5 eller 10 banor. Vi valde 10-rätters menyn självklart. Tyvärr för jag körde jag och gjorde inte det fulla vinparret, vilket från det jag hör är fantastiskt. Vi började med något som heter Amuse Bouche, som har gurka smaksatt Ice, det öppnar smakerna och det var mycket bra. Det följde med något som kallades "Petite Saveurs" som var en av höjdpunkterna på natten, den hade en liten croissant fylld med smör som bara exploderade i din mun med smak, absolut läcker. Fruiste de La Terre på olivolja var också en av våra favoriter. Vi följde sedan med Alaskan King Crab följt av en annan höjdpunkt: Sturgeon Confit, som hade Kaluga Queen Caviar med en vermouth sås. Fantastisk. Loup de Mer (kronärtskockor, Bottarga, Tapenade) och rökt Sweetbreads (som hade svart tryffel, de gör en hel liten handling där för att stärka lukten) var förmodligen vår minst favorit men mycket bra ändå. Vi hade möjlighet att lägga till en A 5 Wagyu, som vi gjorde, och det svika inte. Det hade karamelliserad aubergine med japansk sås, vilket var härligt för munnen och näsan. Vi slutade med den sista kursen som förmodligen var vår minst favorit, Fromage Saisonnier. Slutligen deteded med de två desserterna, Vacherin Printemps (Meyer citron och Huckleberries) och Creme de Cafe som var min favorit av de två. Totalt sett var det bra värde, du borde förvänta dig något i linje med 400-500 per person om du inkluderar parningen och 600 om du inkluderar Wagyu. Jag kommer definitivt att komma tillbaka, det är en av de ställen som visar elegans och kräver din fulla uppmärksamhet när du kommer in i köttet av saker.Mer

Datum för besöket: juni 2019
Omdömet skrevs 7 maj 2019

Några tips - Glöm priset. Du kommer inte att äta på denna nivå mer än några gånger i ditt liv, så slappna av och njut av upplevelsen. Hur mycket kostar det? Att parafrasera J. P Morgan, "om du måste fråga dig har inte råd med...det". Ta inte med barn, maten tog cirka tre timmar och inte amerikanska barn under 30 år kommer att sitta så länge. Prova provsmakningsmenyn, och om du har pengarna, koppla den med vinerna, eftersom det kommer att göra måltiden mer minnesvärd. Ha en utsedd förare eller ta och Uber eller Lyft. Det är mycket billigare än måltiden eller böterna för DUI (conduite en tat d'ivresse). Jag bor i San Diego och min favoritrestaurang i stan är fortfarande Top of the Market, men då gillar jag havsmat, priset och atmosfären på restaurangen. Vi gick till Addison för att fira min dotters 30-årsdag. Addison ligger dock på en annan nivå än marknaden, både vad gäller kostnad och pretension. Jag måste mäta den mot några av de många andra, mycket dyra och utmärkta restaurangerna jag har gått till, till exempel Arpege, Lucas Carton, Tour d'Argent i Paris och Trois Grois, Lameloise, George Blanc någon annanstans i Frankrike samt högt rankade restauranger i New York, San Francisco, etc. Addison har det näst bästa rummet där jag har ätit. Den första och överlägset mest imponerande var Tour d'Argent i Paris. Inställningen är oförglömlig men tyvärr matchas inte av maten. Inte att säga maten på Tour d'Argent är dålig, bara inte fantastisk. Tjänsten på Addison är utmärkt men pretentiös. Vi blev behandlade med en skicklig och intressant trepersonsprestation under kvällen. Faktum är att de lyckades hitta en servitör som talade franska och jag kunde öva mina begränsade färdigheter. Även om tjänsten är pretentiös var det inte obehagligt på något sätt. Det var kul. Tonen var rätt för både restaurangen och tillfälle. Vi alla beställde 10 eller 12 platta provsmakning menyn (glömde numret) och restaurangen gick ut ur dess sätt att förbereda några utmärkta vegetariska plattor för min dotter i stället för de på menyn. Var och en av de 10 olika plattorna var vacker. I allmänhet maten var mycket bra, men förutom en eller två rätter lite kort av minnesvärda. Skulle jag gå igen? Förmodligen. Vi hade alla en bra tid på en speciell plats och tid.Mer

Datum för besöket: april 2019
Omdömet skrevs 7 april 2019 från mobil enhet

Absolut den bästa middagsupplevelse tänkbara! Härliga omgivningar och synkroniserade koreograferade rörelser överensstämde med mästerverkets skapande av varje kurs. Oklanderlig service levereras med utsökt skönhet och nåd!

Datum för besöket: april 2019
Omdömet skrevs 23 november 2018

Min man och jag tog våra mammor till Addisons Thanksgiving provsmakning menyn middag. Maten var verkligen sublim. Den europeiska formella atmosfären och inställningen var underbar. Tjänsten var alltid väl avsedd, både utmärkt och akso nyfiket nedslående. I slutändan var dock serviceåtervinningen verkligen imponerande. Serviceutmaningar började...med att försöka lära prova menyalternativen några månader tidigare. Trots flera samtal ringde ingen tillbaka med någon info. Slutligen, efter att ha pratat med en mat- och dryckschef på Fairmont Grand Del March Resort, ringde restaurangchefen mig för att berätta för mig att menyn förväntades vara en traditionell Thanksgiving-måltid och jag skulle mailas på menyn när den äntligen var tillgänglig - och han erbjöd oss en ingen corkage middag i ursäkt för förseningen. Ändå har jag aldrig mailats på menyn. Jag lärde mig bara om menyn efter att ha kontrollerat webbplatsen ca 2 veckor före vår middag. Det var tillräckligt att säga att det inte var en riktigt traditionell meny. Men vi bestämde oss vid den tiden för att gå ändå. Tjänsten vid middagen började mycket bra. Det var väldigt imponerande, nästan en orkestral precision ibland. Men vi märkte när restaurangen blev busigare, det tog lite längre tid att få vår nästa kurs eller uppmärksamhet från någon server. Detta kulminerade i att vänta på nästan 25 minuter för vår turkey kurs. Vi var tvungna att fråga om det några gånger. När det äntligen kom fram (medan jag var i toaletten), var det i bästa fall ljummet. Jag klagade och skickade min tillbaka och bad att prata med chefen. Han var ursäktande, och lyckligtvis var utbytet ute på mindre än 10 minuter. (Den varma kursen var mycket bette än den knappt varma kursen, så det var värt extra väntan.) Men maten var utsökt. Vi älskade verkligen nästan allt. Jag är inte ofta ett fan av foie gras, men foie gras kursen var spektakulär. Kaviar- och krabban kursen var allas favorit, men bouillabaisse var en mycket nära sekund - liksom den faktiska kalkon-, fyllnings-, potatis- och tranbärsbanan. Jag älskade ostkursen, men det var för stark för alla andra. Alla älskade äppleterns kurs men jag - men jag är sällan ett fan av sådana fruktkurser. Vinföreningarna var extremt bra och väl lämpade, och de var också enorma viner i sig själv. Jag hade en 1967 Bordeaux och en Bourgogne 1996 bland dem. Laget var extremt generöst i att fylla mitt glas och till och med hälla mer för min man och mamma (som inte beställde parningarna). Detta var en mycket imponerande och generös vin service. Jag kände att det var en stjälning även för $ 200. Tjänsten var mycket kul och hade personlighet trots den annars uppriktiga formaliteten av restaurangen och matsalen. Vi var alla mest nöjda med den kombinationen. Vi är inte fans av alltför formell eller styv service. Sammantaget älskade vi verkligen middagen. Även med försenad kurs och ersatt maträtt för mig var den övergripande måltiden spektakulär. Medan tjänsten hade sina missar, kände vi fortfarande tjänsten totalt var mycket bra. I slutändan berättade chefen och vår server att de uppfyllde en av våra middagar och kaffe serviceavgifter i ursäkt för långsammare service och mindre än varm kurs misslyckande. Att $ 235 och $ 25 kredit var extremt generös för våra sinnen, och vi var mest uppskattade för en sådan oväntad och imponerande serviceåterställning. Vi skulle återvända om en sekund. Addisons Thanksgiving-middag kan inte ha varit så traditionell som föreslagna eller med så perfekt service som den strävar efter, men den övergripande måltiden och upplevelsen var verkligen en glädje. Vi var blåst bort av kvaliteten på maten och vinet, och vi njöt verkligen av tjänsten för det mesta. Det är ingen tvekan om att detta skulle tjäna en Michelin-stjärna var Michelin någonsin att rangordna San Diego.Mer

Datum för besöket: november 2018
Omdömet skrevs 19 oktober 2018

Elegant miljö på Fairmont Resorts egendom, provsmakningsmenyn kan kombineras och väljas från olika uppsättningar, mycket innovativa och riktigt goda. Priset är mycket rimligt jämfört med andra anläggningar av samma kategori. Mest av allt är tjänsten oklanderlig, från hälsning från betjänsten till avskedsfesten med servrarna, choreographed...väl med gammal världsstil som präglas av den amerikanska vänligheten. Inredningen i matsalen grand men diskret. En mycket trevlig upplevelse för kvällen.Mer

Datum för besöket: oktober 2018
Omdömet skrevs 29 augusti 2018

Restaurangen påminde oss om gammal europeisk elegans. Vit linnedukar (tryckt med ångstryk innan du ställer in inställningarna), en server för varje person vid bordet och de drar ut din stol om du går upp. Med andra ord, mycket uppmärksam service. Maten var också mycket bra....Vi hade tio kursen provsmakning menyn och var var unika och roliga. Du kan också beställa från en prix fixe-meny. Detta är en plats för speciella tillfällen som kommer att komma ihåg.Mer

Datum för besöket: augusti 2018
Omdömet skrevs 20 augusti 2018 från mobil enhet

Detta var vår dyraste kockprovning hittills. Det var en stor måltid i en underbar atmosfär och fantastisk restaurang. All mat från de lilla extrafunktionerna, bröd, consomm, kaviar, vit sparris och efterrätt var härlig och full av smak. Denna provsmakning var dyr med tanke på att...de inte har en Michelin-stjärna och jag undrar varför de inte orsakar att de borde. Vinparret var också ett mycket roligt sätt att komplimangen med måltiden.Mer

Datum för besöket: mars 2018
Omdömet skrevs 20 augusti 2018

Kärlek Addison! Aldrig, inte en gång, har de besvikit på någon nivå eller av någon anledning. Från att hälsas, att bjuda våra farväl, allt är på punkt och helt fantastiskt. Maten är fantastisk och vinet som parar med det är fantastiskt.

Datum för besöket: augusti 2018
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 293 hotell i närheten
Fairmont Grand Del Mar
2 095 omdömen
0,36 km bort
DoubleTree by Hilton San Diego - Del Mar
222 omdömen
3,55 km bort
Hampton Inn San Diego/Del Mar
924 omdömen
3,74 km bort
Residence Inn by Marriott San Diego Del Mar
248 omdömen
3,74 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 5 831 restauranger i närheten
Amaya
302 omdömen
0,41 km bort
Club M
41 omdömen
0,38 km bort
The Clubhouse Grill
5 omdömen
0,38 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 1 505 sevärdheter i närheten
Tennis at Rancho Valencia
14 omdömen
5,46 km bort
Torrey Pines State Natural Reserve
3 657 omdömen
5,76 km bort
SkySurfer Balloon Co.
20 omdömen
4,52 km bort
Green Flash Brewing Company
154 omdömen
4,29 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Addison Restaurant.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är det här ditt objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.
Hantera ditt kostnadsfria objekt