Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Kokkari Estiatorio

Boka bord
mån 21/1
20:00
2

Betyg och omdömen

Travellers' ChoiceVinnare 2018
BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär

Information

PRISKLASS
25 US$ - 80 US$
KÖK
Från Medelhavet, Grekiskt
Specialkost
Bra för vegetarianer, Veganalternativ, Glutenfria alternativ
Visa all information
måltider, funktioner

Plats och kontaktuppgifter

Meny

MEZETHES‏
$9.95
feta sto fourno
greek feta baked with tomato, capers and metaxa brandy
$9.00
dolmathes
grape leaves stuffed with rice, dill and mint
$10.75
karpouzi me feta
watermelon and feta with pine nuts, basil and olive oil
$11.75
gigantes
oven-baked giant beans with tomato sauce, olive oil and herbed feta
$11.75
kolokithokeftethes
crispy zucchini‏ cakes with cucumber and mint-yogurt dressing
$9.75
spanakotiropita
traditional filo pies of spinach, feta, leeks and dill
$15.25
aginares souvlaki
grilled artichoke and eggplant skewer with greek yogurt
$13.25
kalamata pita
flatbread with kalamata olives, tomatoes, caramelized onions and myzithra
$10.25
pantzaria
roasted beets with greek yogurt and pistachio
$15.50
saghanaki
pan fried kefalograviera with lemon and oregano
SOUPES & SALATES
$9.50
fakes
lentil, vegetable soup with braised greens
$10.50
avgolemono
traditional egg-lemon soup with chicken and rice
$13.25
horiatiki
classic greek salad of tomato, cucumber, bell pepper, onion, oregano, olives and feta
$13.25
kokkari salata
arugula with cherry tomatoes, grilled red onions myzithra cheese with sherry vinaigrette
$13.25
maroulosalata
chopped romaine lettuce, radicchio, toasted pine nuts, kalamata olive and feta dressing
$15.00
domatosalata
heirloom tomatoes with feta cheese, arugula, capers and olive oil
KIRIOS PIATO‏
$market
souvla tis emeras
today’s rotisserie
$market
psari psito
traditional grilled whole fish with horta and lemon
$market
psari sto fourno
wood-oven roasted with yukon gold potatoes, scallions and avgolemono
$37.00
solomòs
king salmon fillet roasted with sweet white corn, cherry tomatoes and basil, oregano puree
$27.95
kotopoulo souvlas
lemon-oregano roasted‏ chicken with fasolakya and kokkari potatoes
$24.50
makaronia
manouri cheese and squash ravioli with basil broth, summer vegetables and toasted almonds
$26.50
moussaka
traditional baked casserole of spiced lamb, eggplant, potato and yogurt béchamel
$35.25
kokinisto me manestra
aromatic braised lamb shank with orzo and myzithra
$45.95
arnisia paidakia
grilled lamb chops with lemon-oregano vinaigrette and kokkari potatoes
$37.00
arnisio souvlaki
spiced lamb skewer grilled with onion, bay leaf and tomatoes with tzatziki and potatoes
Omdömen (2 547)
Filtrera omdömen
964 resultat
Medlemsbetyg
757
163
37
7
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
757
163
37
7
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 964 omdömen
Omdömet skrevs 14 oktober 2015 från mobil enhet

En trevlig restaurang där man måste beställs bord. Maten var god. Många smårätter. Jag hade dock förväntat mig mer med tanke på priset.

Datum för besöket: oktober 2015
Tack Perberg
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 3 oktober 2018

Du börjar din erfarenhet så fort du går in i denna gamla värld, romantiskt utrymme. Vår servitör förtjänar minst en 100 stjärnor. En man som känner till sin restaurang, maten, köket, vinerna och hans gäster. Han var personliga, professionella, humoristiska och perfekta med sina rekommendationer....Det enda problemet var att jag ville ha allt han beskrev för att han gjorde det så bra. Maten var som förväntat spektakulärt. Höjdpunkterna för mig var hela Branzino, bläckfisk, havsborre och deras hemlagade spearmint-chokladflisis. Jag brukar inte äta glass men en annan person vid vårt bord ville ha det och ingen annan gjorde det så jag sa till henne att jag skulle ha lite. Det var som ingen annan mint chokladchips glass som jag någonsin haft. Jag känner att det behöver ett annat namn som Heavenly Elegant Subtle Mint Chocolate Chip Perfection. Detta var en speciell middagsupplevelse.Mer

Datum för besöket: oktober 2018
Omdömet skrevs 3 oktober 2018 från mobil enhet

Absolut bästa när det gäller grekisk mat i San Francisco! Utmärkt Service och utmärkt mat! Bra vinlista

Datum för besöket: november 2017
Omdömet skrevs 3 oktober 2018 från mobil enhet

Familj från New Jersey mycket imponerad av restaurangen. De älskade mat, service och atmosfär.

Datum för besöket: september 2018
Omdömet skrevs 2 oktober 2018 från mobil enhet

Vilken vacker upplevelse. Tjänsten var den bästa servicen vi hade i San Francisco. Mat var mycket traditionell med en twist som hjälpte den att behålla sin originalitet. Den mest imponerande var varianterna av produkter som kom från hela Grekland, något som gjorde denna plats till...en mycket unik restaurang som representerar Grekland som helhet snarare än bara ett område.Mer

Datum för besöket: augusti 2018
Omdömet skrevs 2 oktober 2018

Denna SF-etablering har funnits nu i några år och är konsekvent enastående. Grekisk orienterad mat dominerar menyn men det här är inte en Gyros smörgås! Enastående matlagning, bra service, bra läge. . . allt fungerar. Fin middag på sitt bästa i SF.

Datum för besöket: november 2017
Omdömet skrevs 2 oktober 2018

Detta var en av om inte min och min fiance favoritrestauranger i SF i ett antal år. Vi ville alltid gå och fick möjlighet att sitta i baren för första gången ungefär 4 år sedan. Det var fantastiskt! Allt vi beställde var perfekt smak, kvalitet,...etc och tjänsten var fantastisk. Vi återvände nästan varje månad för antingen middag eller lunch för de närmaste 2 åren får alltid en stor konsekvent upplevelse. Sedan omkring 2 år sedan hade vi gäster i stan och kunde inte vänta med att ta dem till vår favoritplats! Jag ska säga tjänsten var långsammare och inte lika bra och maten var inte upp till par. Vi chalkade det upp till en dålig natt och tänkte inte två gånger om det. 2 månader senare hade vi en annan ut ur staden gäst och vi tog dem här igen. Mat var ännu mer inkonsekvent och tjänsten var ungefär samma. Vi blev verkligen oroade, bytte kökspersonalen, ingredienser, ledning? Vi stannade i ca 6 månader sedan tog jag en klient där till lunch för att prova igen och det var inte bra. Vi gav dem ännu ett försök bara två av oss en månad senare till middag och det var bara okej. Vi gav det en sista chans ungefär 2 månader sedan och kom fram till att något hade förändrats avsevärt och att vi tyvärr inte skulle vara tillbaka. Vår nya favoritrestaurang är nu Trestle. Samma område som den här, men mycket bättre service och matkvalitet och mycket mer rimligt prissatta.Mer

Datum för besöket: augusti 2018
Omdömet skrevs 2 oktober 2018 från mobil enhet

Vänner gav oss middag här som en bröllopsgåva och vi hade den trevligaste kvällen. Vi hade alla olika förrätter, var och en utsökt och presenterade stolt. Delar var ganska riklig. Atmosfär livlig men vi kunde väl höra oss i konversation. Tjänsten var uppmärksam och polerad....Vi kände oss speciella. Älskade det!Mer

Datum för besöket: april 2018
Omdömet skrevs 3 augusti 2017

O. K. , så Kokkari är känt för sina lamm och vi ville beställa Lammkotletterna som en av de punkter som delar, men vi var glada över att vi också beställt geten gryta som var en särskild den dagen vi besökt och rekommenderat vid våra-servern....Det var helt utsökt! Missa inte den Karpouzi mig fetaost (vattenmelon sallad med fetaost) om det är erbjöd. Vi var lite besvikna av dessert, önskar vi hade beställt i riset kolapudding. Vinlistan är mer än tillräckliga, och servicen utmärkt. Be att sitta i det bakre matsalen (det som ser till det öppna köket) eftersom det verkar lite lugnare än den främre matsalen och en i mellan de två. Restaurangen är en lätt promenad från Embarcadero BART, eller det finns övervakad parkering. Jag kommer att vi presenterar vänner till den här restaurangen snart, och rekommenderardet du försöker det!Mer

Datum för besöket: juli 2017
Omdömet skrevs 3 augusti 2017

Det värsta med restaurangen var att det är bullrigt och trångt. Men det är roligt att titta på folk och alla, inklusive vår kollega diners, var vänlig. Man får en känsla av att folk älskar att äta på denna restaurang. Servicen är utmärkt, med tanke...på folkmassorna. Jag beställde Avgolemono soppa, som inte har snappy färsk citron smak som jag hade förväntat och var alltså något av en besvikelse. Salladen var dock mycket bra. Jag smakat min mans lammkotlett och det var också mycket bra. Se upp för Kokkari Sundae. Det är enorm. Vi borde ha beställt just det en efterrätt och delade den.Mer

Datum för besöket: juli 2017
Visa fler omdömen
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Kokkari Estiatorio.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt