Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Boi NA Braza

Boka bord
lör 19/1
20:00
2

Betyg och omdömen

Certificate of ExcellenceVinnare 2016 - 2017
BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär

Information

PRISKLASS
19 US$ - 48 US$
KÖK
Steakhouse, Brasilianskt
Specialkost
Glutenfria alternativ
Visa all information
måltider, funktioner

Plats och kontaktuppgifter

Meny

MEATS
Rumproast Special Cut
picanha, our house specialty, is the most popular cut from the south of brazil. this tender, juicy top sirloin cut is remarkably flavorful and prepared and served by boi na braza gaucho chefs.
Rumproast With Garlic
for garlic lovers, picanha com alho is our garlic-seasoned version of our house specialty, picanha.
Lamb Chops & Leg Of Lamb
mouthwatering and fresh, young leg of lamb or succulent lamb chops are prepared and served by boi na braza gaucho chefs.
Pork Ribs
tender slow-roasted pork ribs, specially prepared, seasoned, and served by boi na braza gaucho chefs.
Top Sirloin
a flavorful cut from the whole top sirloin; another popular choice from the south of brazil, prepared and served by boi na braza gaucho chefs.
Pork Loin With Parmesan & Sausage
slow roasted pork loin filets encrusted in rich parmesan cheese and sizzling with flavor are prepared and served by boi na braza gaucho chefs. succulent boi na braza special recipe pork sausage.
Bottom Sirloin
a distinctive cut of bottom sirloin with a remarkable texture and a juicy robust flavor, prepared and served tableside by boi na braza gaucho chefs.
Beef Tenderloin
filet mignon, famous for being the tenderest of cuts, is grilled to a moist, juicy perfection, then sliced and served tableside by boi na braza gaucho chefs. or if you prefer, try our tenderloin filet tips wrapped in bacon and sealed with flavor and juiciness.
Chicken Leg & Chicken Breast
frango in portuguese means chicken. boi na braza gaucho chefs prepare and serve your choice of a lean, specially marinated chicken breast wrapped in bacon, or a juicy, plump chicken leg, both cooked over an open fire and roasted to perfection.
Beef Ribs
boi na braza gaucho chefs prepare and serve these meaty, seasoned beef ribs, slow-roasted to melt-in-your-mouth tenderness.
SALAD BAR
Assorted Salads
our sumptuous salad bar is like no other! experience an assortment of salads that are served fresh every day.
Anti Pasta
choose from a seemingly unlimited variety of vegetables and salad toppings.
Hot Plates
from gourmet shitake mushrooms and mashed potatoes to brazilian style rice and bean, we serve a variety of hot plates made fresh daily.
Cheeses
you have to see our artisan cheese selection to believe it only the finest cheeses from around the world.
DESSERT
Caramel Turtle Cheesecake
new york cheesecake and a thick layer of chocolate fudge on a graham cracker crust. topped with golden caramel and pecan pieces.
Chocolate Mousse Cake
silky chocolate mousse between two layers of rich chocolate cake, topped with rich white chocolate.
Creme Brulee
rich vanilla custard topped with a layer of caramelized brown sugar, served cold.
Papaya Cream
our own blend of fresh papaya fruit with vanilla ice cream, served with creme de cassis.
Strawberry Cream
our own blend of fresh strawberry fruit with vanilla ice cream, served with creme de cassis.
Key Lime Pie
key lime custard on graham cracker and butter crust.
Flan (brazilian)
our own recipe of the condensed milk flan.
BAR & LOUNGE APPETIZERS
Filet Mignon Dip
creamy dip with tender pieces of filet mignon and mushrooms, melted parmesan cheese. served with toast.
Smoke Salmon
delicately smoked salmon served with gourmet oven baked toast.
Cheese Bread
a boi na braza specialty, oven-baked bread with fine cheese melted to perfection inside.
Shrimp Cocktail
5 jumbo shrimp serve with our home made cocktail sauce.
Chicken Strips
lightly breaded and fried complemented by a creamy ranch and a mild tartar sauce.
Pork Sausage
sliced pork sausage and cheese bread served with lime and lemon.
Choice Plate
choose an appetizer portion from any of our select meats.
Omdömen (100)
Filtrera omdömen
33 resultat
Medlemsbetyg
18
12
3
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
18
12
3
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 33 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 4 augusti 2017 från mobil enhet

Hela upplevelsen var riktigt bra från den tid vi kom dit vi kände oss bekväma. Den personalen förklarade det hela menyn eftersom det var vår första gång à la carte där den sallad bar var full av läckra saker och då de bara höll att...föra alla de läckra charkuterier de hade. Både mig och min hustru promenad ut över det med en leende de också tog med min fru en liten detalj för hennes födelsedag.Mer

Datum för besöket: augusti 2017
Omdömet skrevs 18 april 2017

Jag har kommit här flera gånger och för flera skäl. Ibland bara min fru och jag, ibland med vänner och ibland för företag middagar. Det är ett utmärkt ställe om du gillar att avnjuta olika kött och inte har att beställa bara en måltid. Du...kan själv bestämma vad du vill ha för att äta, hur mycket och vad du vill ha med det. En fantastisk koncept och den kvalitet är alltid perfekt. Personalen är alltid villiga att tillgodose alla dina önskemål och till och gå utöver att se till att du hade en fantastisk upplevelse. Jag är säker på att vi kommer att åka tillbaka snart.Mer

Datum för besöket: januari 2017
Omdömet skrevs 17 april 2017 från mobil enhet

Hade en fantastisk kväll med affärsbekanta som har blivit vänner. Detta är ett bra ställe maten var fantastisk och massor av det. Personalen är mycket uppmärksam och tillmötesgående. Rekommendera till alla.

Datum för besöket: april 2017
Omdömet skrevs 17 mars 2017 från mobil enhet

Vi har fört många speciella tillfällen på Boi Na Braza och de tittade inte besviken! Deras kött är riklig och god, deras salad bar är varierande och färgglada, och deras service är konsekvent och pålitliga. Jag älskar att ha speciella tillfällen på Boi Na Braza...och kommer att fortsätta att planera dem där. Josh, chefen, är så lätt att arbeta med och gör en egen investering i kundtjänstupplevelsen. Det är helt klart värt pengarna! Och en stor skrika ut till deras personal i baren! De gör utsökt hantverk cocktails om du inte råkar vara i den stämning för vin eller öl. De gör en fantastisk gammaldags att jag älskar lite för mycket!Mer

Datum för besöket: mars 2017
Omdömet skrevs 12 mars 2017 från mobil enhet

Fantastisk restaurang för köttälskare och rött vin. Nära till stora Grapevine hotell. Maten var mycket bra, priserna rimliga och service uppmärksam.

Datum för besöket: oktober 2016
Omdömet skrevs 13 februari 2017

Jag har ätit här för över 10 år och det är fortfarande den bästa platsen i DFW-metroplex för en brasiliansk churrascaria. Bra utbud av kött och den stora nötkött revben är absolut en hungrig man's fröjd. De kommer att kockarna den kött till din specifikation...om det är inte redan finns tillgängliga. Servicen är lika bra som den kött. Salladsbaren är ett av de bästa om inte den bästa av chrrascaria's i området. Jag rekommenderar starkt detta churrascaria!Mer

Datum för besöket: december 2016
Omdömet skrevs 16 januari 2017

Maten här var ganska bra. Du startar på -salladsbar som var enastående. Det kött som antogs var ganska bra med massor av möjligheter för påfyllningarna på favorit nedskärningar. Servicen var okej, inte ovanligt. Vi kom som en grupp av 5 par på en söndag kväll...vänner natt ut. Tyvärr ljudnivån i restaurangen är högre än de flesta och det var svårt få oavbruten samtal med våra vänner.Mer

Datum för besöket: januari 2017
Omdömet skrevs 12 januari 2017 från mobil enhet

Bra ställe att åka till för ett datum eller en stor grupp för affärer. Massor eller rum för privata tillställningar. Salladsbaren är inläst. Jag kommer alltid ha det här bra ställe på min gå till listan.

Datum för besöket: januari 2017
Omdömet skrevs 2 januari 2017

Utan tvekan mycket bättre än Fogo de Chao eller Texas de Brasilien. Smak av kött är fantastisk, servicen är alltid toppklass. Jag har varit här minst 20 gånger och inte en gång har jag någonsin varit missnöjd.

Datum för besöket: december 2016
Omdömet skrevs 9 december 2016

Atmosfären är fantastisk, men vad stod ut (och jag reser runt i världen) är det helt underbart fantastisk service som vi fått! Jag kan inte komma ihåg den sista gången en restaurang personalen gick ut av deras sätt att se till att vi var tagit...hand om, även på en mycket hektisk natt. Vad mer, Boi na Braza ligger mycket nära mitt hem, vilket innebär att jag kommer att kunna besöka ofta. Chefen checkade in med vårt bord flera gånger och såg till att vi kände oss hemma. Jag måste upprepa - jag har varit på några av de trevligaste restauranger i världen och ingen har stått uppe i relation till bra service som detta. Var stämningen avslappnad, icke - pretentiös, och bara en fantastisk plats att träffa vänner för drinkar.Mer

Datum för besöket: december 2016
Visa fler omdömen
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Boi NA Braza.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt