Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Veranda Restaurant

Betyg och omdömen

Certificate of ExcellenceVinnare 2018
BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär

Information

KÖK
Amerikanskt
Måltider
Frukost, Lunch, Middag, Brunch
FUNKTIONER
Bokningar, Sittplatser, Servicepersonal, Parkering finns, Barnstolar finns tillgängliga, Anpassat för rullstol, Serverar alkohol, Abonnera

Plats och kontaktuppgifter

Meny

APPETIZERS​
$7.00
Italian flatbread
a​ warm Italian mixture of fresh basil. Tomatoes. Garlic. and parmesan cheese atop an oven fired flatbread
$8.00
Spinach Artichoke Dip
Cream cheese. Sautéed garlic. Spinach. And artichoke hearts in a warm creamy dip served with fresh-made red tortillas (serves 2)
$8.00
Crab-Stuffed Mushrooms
Fresh button mushrooms stuffed and baked with crabmeat. Bell peppers, onions. And parmesan cheese
$9.00
Escargot with Garlic Butter and Cognac
six helix snails baked with fresh garlic. Butter, and cognac topped with parmesan cheese
SOUPS AND SALADS​
$5.00
Soup'du Jour
A​ tastefully unique soup created dally by our chef
$6.00
Chefs-Signature Clam Chowder
a spin on a classic manhattan chowder consisting of an herbed tomato and cream soup with clams. Potatoes. bacon, bell peppers. and onions
$7.00
Baby Spinach Leaf Salad
Tender baby leaf spinach topped with sun dried tomatoes and hard boiled egg and drizzled with a warm red onion bacon dressing
$7.00
classic Caesar salad
fresh romaine lettuce tossed with croutons. parmesan cheese, and a creamy Caesar dressing
$7.00
Lake lure inn salad
Fresh spring mix topped with sweet and spicy pecans, roasted Italian herb crusted baby red beets. and blue cheese crumbles. Served with raspberry vinaigrette dressing
ENTRÉES​
$34.00
Rack of Lamb with Green Peppercorn Demi Glaze
a 14 oz imported from new Zealand rack. pan seared. oven roasted to medium. and drizzled with green peppercorn deml
$22.00
Pork Tenderloin with Apple Bourbon Sauce
Succulent pork tenderloin pan seared and oven roasted to medium. Cut in medallions. And drizzled with a sweet apple bourbon sauce
$18.00
Stuffed Chicken with White Wine, Chive, Havarti, and Muenster Cheese Sauce
Pan seared boneless chicken breast stuffed with mushrooms and bacon covered with a white wine. Chives. Havarti. And muenster cheese sauce
$24.00
Seared Ahi Tuna Steak
Wild caught yellow fin (ahi) tuna rubbed with our own blend of spices, pan seared rare. And accompanied by wasabi paste
$22.00
Trout with Browned Lemon Butter
Pan seared trout fillets topped with a browned butter and lemon sauce
$16.00
Broccoli and Spinach Rotini
Fresh sautéed broccoli. Baby leaf spinach. Garlic. Grape tomatoes. And olive oil atop al dente rotinl pasta for a true vegetarian dish
$28.00
New York strip steak with rosemary skewered shrimp
tender 10 oz new York strip steak cooked to a medium rare and accompanied by a skewer of six large rosemary shrimp
$34.00
Filet Mignon with Blue Cheese Crumbles and Green Peppercorn Demi Glaze
A​ local or responsibly raised 8 oz reef filet grilled to a suggested medium rare and topped with green peppercorn demi glaze and blue cheese crumbles
STEAK TEMPERATURE GUIDE​
Rare
Grilled outside with a cold red center
Medium Rare
Grilled outside with a warm red center
Medium
Grilled outside with a warm rink cent[r
Medium Well
Grilled outside with a slight pink center
Well
Grilled outside no pink inside
All entrees except pasta dish served with chefs vegetable of the day and your choice potatoes or rice pilaf
DESSERTS​
$4.00
Chef's Cake or Pie of the Day
A specialty created by our pastry chef
$6.00
Amateur Crème Bur Lie
A rich vanilla amaretto custard with a caramelized sugar glaze
$6.00
Toasted Coconut Smore
A new spin on a classic campfire treat. A multilayered dessert with rich melted chocolate. Chocolate cake, anl) marshmallow cream torrid with toasted coconut marshmallows
$6.00
New York Styli Cheesecake
Rich and creamy baked cheesecake topped with a warm strawberry and pecan sauce
Omdömen (73)
Filtrera omdömen
28 resultat
Medlemsbetyg
13
6
7
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
13
6
7
1
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 28 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 22 juni 2017 från mobil enhet

Medelmåttig mat. Allt kött var sällsynta. Inget kött även medium. Enda alternativet kyckling. Vill inte riktigt gå tillbaka. För det priset. Bra service tho

Datum för besöket: juni 2017
Omdömet skrevs 19 juni 2017 från mobil enhet

Sunday Brunch var bara okej för mig. Trevlig atmosfär, men medelmåttig mat. Servicen var bra. Omeletten var riktigt bra. Mycket genomsnittlig buffé. Gjorde inte gillar den blodiga Mary blandning men älskade alla de erbjudanden av den gör din egen Bloody Mary bar. Skulle återvända igen...om man är i området men inte vill göra en speciell resa att komma tillbaka.Mer

Datum för besöket: juni 2017
Omdömet skrevs 14 maj 2017 från mobil enhet

Vi åt middag på Verandan för deras Morsdagsbrunch & blev mycket besvikna. Servicen var fruktansvärd och maten var medelmåttig. Sötpotatis sufflé på Umeshuplommon var bäddad med konserverad sötpotatis, räkor cocktail räkor hade ingen smak, och många av sidan alternativ inte ser tilltalande ut. För den...extravaganta pris debiteras för den här måltid (tillsammans med en automatisk service avgift eftersom vi var en grupp på 8 ) jag hade förväntat oss en mycket bättre måltid. Vi kommer inte att komma tillbaka.Mer

Datum för besöket: maj 2017
Omdömet skrevs 25 april 2017

Min fru och jag firade milstolpe födelsedagar här. Antikviteter i hela den allmänna rum ligger den tonen för den hela upplevelsen. Lammkotletter var beredda perfekt rosa, men inte blodigt och helt rätt. Personalen är uppmärksam, men inte dammsugits. De kompenserade våra dessert eftersom det var...min 90:e och min frus 75-årsdag!Mer

Datum för besöket: mars 2017
Omdömet skrevs 21 april 2017

Utmärkt frukostbuffé, bra mat, desserter, service. Personalen ansträngt sig för att hålla allting fräscha och smaka bra.

Datum för besöket: april 2017
Omdömet skrevs 9 april 2017 från mobil enhet

Kom hungrig eftersom du måste spara rum för chokladfontän! Från bringans och revbensspjäll carving station to the ost gryn till hem pommes frites och bacon, ni kommer inte hitta en enda fiskrätt på här. Vill du ha fler lunch? Benfria stekt kyckling, gröna bönor, borstiga...potatis och sås har du täckt. Hembakade skoflickare och ett halvt dussin pajer fullbordad dessert. Medan du befinner dig att fylla tallrikar, den fantastiska vänta personal kommer hålla ditt kaffe och vatten fylls. Oh, och anpassa din egen Bloody Mary bar får dig att le. Det här är en av de få restauranger där, när den kocken kommer ut ur att be dig om din måltid, du har en lista över alla lovord och han har tid att prata. Jag bodde på hotellet är det bästa sättet att se till att du får en tupplur efter denna underbara måltid.Mer

Datum för besöket: april 2017
Omdömet skrevs 20 oktober 2016

Bästa stället jag någonsin ätit på i mitt liv. Jag har ätit det för söndagsbrunchen på mer än på tillfälle och min smekmånad middag var det inte så väl. Jag är väl medveten om att Blå, 5 kyrkan och Carpe Diem är några av de...häftigaste ställen att äta i Charlotte. . . Yeah yeah. Jag får det, oavsett vad. Jag älskar det här stället. Kanske jag delvis eftersom jag från bergen, men denna plats har klass-, kultur och charm som inte kan kopieras,.Mer

Datum för besöket: oktober 2016
Omdömet skrevs 27 september 2016

Vi beklagar att säga det här var det mest en besvikelse måltid som vi hade, under vår 5 dagars vistelse i Lake Lure & Chiminey Rock Village. Vi hade 3 rätters måltid som var deras särskilda. Vi hittade dock inget speciellt med det. Coconut Cake...smakade torra och unkna.Mer

Datum för besöket: september 2016
Omdömet skrevs 7 september 2016

Även om det var lite varmt vi valde att sitta på verandan och jag är glad att vi gjorde det. Det är lite små men fyllt med växter och ivy som skapar en särskild atmosfär. Jag beställde en speciell (uppenbarligen, de behöver bara ett per...dag) och det var riktigt bra. När jag åker tillbaka, skulle jag definitivt prova deras specialiteten med den dag igen.Mer

Datum för besöket: september 2016
Omdömet skrevs 26 augusti 2016

En härlig inramning, högklassigt inredningen och en väl presenterat Sunday brunch buffet. Det saknar variation, men, om inte det är en semester. Sedan, den buffé är större och mer varierat. Det är värt ett besök, men inte alltid värt priset. Som för middag, de har...en trevlig 3-course alternativ för $20 vilket är en bra värde och en ganska bra måltid. Servicen är alltid mycket bra.Mer

Datum för besöket: maj 2016
Visa fler omdömen
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på The Veranda Restaurant.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt