Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Spoon and Stable

211 N 1st St, Minneapolis, MN 55401-1480
+1 612-224-9850
Webbplats
Dela
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt73 %
  • Mycket bra17 %
  • Medel8 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt1 %
Stängt nu
Öppettider
KÖK
Amerikanskt, Bra för vegetarianer, Veganalternativ, Glutenfria alternativ
PRIS
$$$$
BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär
PLATS
211 N 1st St, Minneapolis, MN 55401-1480
All information
Skriv ett omdömeOmdömen (585)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

110 av 267 omdömen

De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Vi var i stan för Society of Women Engineers konferensen var positivt överraskad av kvaliteten på stadens restauranger. Kunde inte få sista minuten reservationer till S & S så bestämde sig för att gå tidigt och äta i baren. Tydligen hade många andra människor samma...idé, så det var lite jockeying för sittplatser ... Baren öppnade vid 4 p. m. och middagstjänsten började vid fem. Vi njöt av en cocktail medan vi läser menyn. Vi hade många frågor om menyn och bartendern / servern kunde mycket svara på dem alla. Jag beställde grillat fasanbröst med sorghum, persilja, nasturtium och svart tryffel. Fasan var perfekt kokad, men parsnipsna var ganska crunchy för min smak. Mina vänner pastarätter blev utmärkta också. Restaurangen har ett stort vin "källare" i glas och köket var öppet. Nästa gång jag är i Minneapolis gör jag en förbeställning i förväg för en av platserna över köketMer

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Detta är en bra plats. De har ett bra cocktailprogram med människor som känner till deras grejer. Maten görs perfekt med snygga vändningar till gamla favoriter. Och glöm inte efterrätterna! De har några av de bästa. Atmosfären är väldigt mycket som en NYC restaurang

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan från mobil enhet

När en restaurang dyker upp på toppen av varje "bästa restaurang" webbsökning är jag vanligtvis misstänkt. Ja, jag tror, ​​de har PR. Men är det verkligen kreativ regional och säsongsbetonad mat med en mördarevinlista? Är det verkligen en lokalbefolknings favorit där du kan njuta av...en intressant barplats samtidigt som du beställer från en fullständig middagsmeny? På sked och bord i Minneapolis är det helt sant. Jag var hooked på den första vackra och välsmakande (purjolök och pärontart) kursen. Då kom den röda sturgen. Sedan en liten order av rågmafaldi med braiserad älg (!!!) Följt av steelheadforellen. Det är mat du inte kan få någon annanstans serveras med entusiasm och värme. En anmärkningsvärd plats.Mer

Omdömet skrevs för 5 veckor sedan

Nu närmar sig sin fjärde årsdagen av service var det ingen tvekan om att Spoon and Stable skulle röra sig in i Minnesota matrese, Chef Gavin Kaysen har just återvänt från en händelse i Kalifornien för att gå med Executive Chef Chris Nye i ett...öppet kök där lokala ingredienser förvandlas till eleganta plattor som bygger komplexa smaker genom unika kombinationer samtidigt som de fokuserar på ägarens franska träning. Kallad sked och stall tack vare restaurangpositionen inom ett renoverat utrymme för hästar, förklarade Kaysen vid en tidpunkt under den måltid som vin lagras i underjordiska källare upptäckt serendipitously under en byggprocess som har skapat ett högt tak som är rustikt men exklusivt och fodrade med konst, det minskade ett reserverat bord till förmån för en plats vid kockens räknare att ett säte togs, varje station arbetar flitigt för att mata ett fullt förpackat rum på måndagskvällen. Ironiskt satt satt bredvid en affärsman från Nashville som också kände till Gavins matlagning från Cafe Boulud, en liknande känsla som hänför sig till smaker och presentationer som återfördes till Minneapolis, vilket indikerar exakt varför Chef Kaysen nämns bland Amerikas mest begåvade kockar, det var från servrar som balanserade humor med professionalism som bröd serverades, en housemade Whole Wheat Sourdough som påminner om Kellers Epi på Bouchon men byggdes av lokalt malet mjöl och serverades med ett liberalt smet av vispadsmör. Beskriven som en "Midwest" restaurang men troligen bättre tänkt på globalt påverkad och byggd på klassisk teknik, en risboll som parfymerades med tryffel på Fontina Fondue som väckte gommen, var det snart därefter att ett bidrag från de stora sjöarna gav dig din middag med kroketter fyllda av Walleye och potatis i stil av Brandade, var och en given levitet av syran och saltet av sås Gribiche. Lyckligtvis tillåtet att prova objekt från barmenyn förutom större förrätter och aptitretare, ett liknande sätt att beställa som anställd på Bellecour för att njuta av mer variation, var det som Radiohead spelade överhead att "Sliders" featuring Duck Meatloaf lackerat i Tamarind Glaze anlände, Selleri som tjänar till att hålla rikedom i kontroll precis som Radishes och en Spritz Mango Eddik skulle den generösa skivan Foie Gras som kom fram med rostade morötter. På det här stället gör hårda val, priser som kan tyckas vara "höga för Minnesota" faktiskt ett fynd för stora portioner av toppkvalitet Meat and Produce beredda med sådan uppmärksamhet på detaljer, det var med expletive - inducing - god housemade Pasta och 'Nduja producerad på - platsen som smakade in, programmen på denna punkt övergavs till kockarna Diane Yang och Alexandra Motz som jobbigt arbetat utan knappast en ögonblick resten av kvällen. Torn mellan fyra val, men med begränsad kapacitet efter en lång dag, skjutde beslutet därför till en server som föreslog en gammal och en ny, räcker det med att säga att allt beröm på Yangs honungs- och krämtårta är förtjänade för att ompröva Tres Leches till vara mindre söt och mer texturellt övertygande medan en svart sesam svamp toppad i vibrerande Concord Grape Sorbet och karamell fortsatte i samma ån som Kaysens plattor genom att ta ingredienser som inte tidigare sett tillsammans och göra en undrar varför ingen någonsin tänkt på det tidigare. Avsluta med Petit Fours, citronkakan och uppfriskande Pate de Fruit både minnesvärda i slutet av en måltid som inte bröts för höjdpunkter, det var med en bill mindre än hälften vad man förväntade sig i New York betalade att gästerna avgick, den faktum att sked och stall lätt kunde vila på laurbærerna som en "stor fisk i en liten damm" tack och lov, inte alls, eftersom Kaysen och hans team producerar mat som skulle spänna diners på någon större marknad på kusten eller däremellan.Mer

Omdömet skrevs 8 oktober 2018 från mobil enhet

Detta är en av de bästa restaurangerna i Minneapolis som drivs av kocken Gavin Kaysen. The Spoon and Stable har en bra atmosfär och service är i topp. Jag dined i ett privat rum men restaurangen är så mycket svalare. Bra vinlista. Jag kommer tillbaka....Njut av!Mer

Omdömet skrevs 3 oktober 2018 från mobil enhet

Om du vill ta ett datum ute för middag är det här platsen att göra det. Om du vill ta ett datum eller betydande annat ut för en födelsedagsmiddag är det här du gör det. När du letar efter en restaurang där du vill ha...atmosfär, god mat utmärkt service och ett bra värde sedan gå till sked och stall!Mer

Omdömet skrevs 20 juli 2017 från mobil enhet

Vi hade middag på sked och Stabil nyligen och var mycket nöjd med maten kvalitet, service, och atmosfär! Vi har aldrig blivit besviken i vår äter upplevelser på restaurangen! Det är aningen obekväma utanför av den utmärkta service och bra atmosfär!

Omdömet skrevs 18 juli 2017

Min man och jag åt här 2 år sedan för vår bröllopsdag och var hänförda. Vi till sist gjorde vår väg tillbaka i år igen för vår bröllopsdag och våra förväntningar överskreds av långt! We made reservations ~ 1 månad sedan och när vi anlände...och fick vår platsen vid kockens bord, vi var bortom glada! Vi älskar kocken's tables men hade inte insåg de hade en och inte ens begära det. Vår servitör var fantastisk och bra på att förklara menyn, maten var otroligt och så värt priset och upplevelsen av att betrakta alla aktiviteter i köket var fantastiskt. I slutet av vår måltid, vår servitör gav oss en särskild upplevelse för vår bröllopsdag som var så väl genomtänkt och något många ställen gör inte dessa dagar. Kan inte rekommendera det här stället nog - vi kommer att komma tillbaka utan tvekan och kommer definitivt fortare än 2 år den här gången!Mer

Omdömet skrevs 15 juli 2017

Min gubbe och jag åkte på en infall medan vi var på en helg staycation i city i downtown Minneapolis. Att känna till sina goda rykte, men din förståelse den långa väntan lista, vi bestämde oss för att försöka åstadkomma en promenad i för en...tabell ( 7 : 30:00 på en fredag) . På reservlistan för Vi var först en bord & fick en 30 - 60 minuters tidsperiod. Svart minigris upp till den bar, och en bar bord öppnade i mindre än 30 minuter, så vi valde att bara sitta där. Lamm ben hade helt fenomenal smak och den hälleflundra var enastående. Önskar att vi skulle har valt för den stuvad spenat med ost koaglet i lieu av den Rye Restaurang Garganelli (nästa gång) . -Servern var ver professionell och bartendern visade tålamod och kunnig. Definitivt dyrt, men kan fortfarande inte vänta på att åka tillbaka.Mer

Omdömet skrevs 11 juli 2017

Utmärkt mat och service. Priserna är rimliga - hög sida. Inte i våra budget att äta här på en regelbunden basis, men är underbar för speciella tillfällen.

I närheten
Hotell i närhetenSe alla 54 hotell i Minneapolis
Hewing Hotel
567 omdömen
0,26 km bort
TownePlace Suites Minneapolis Downtown/North Loop
212 omdömen
0,42 km bort
AC Hotel Minneapolis Downtown
260 omdömen
0,61 km bort
Nicollet Island Inn
208 omdömen
0,7 km bort
Restauranger i närheten
Red Cow North Loop
267 omdömen
0,26 km bort
JD Hoyt's
231 omdömen
0,28 km bort
The Bachelor Farmer
506 omdömen
0,05 km bort
Sevärdheter i närheten
Uptown
134 omdömen
0,29 km bort
Modist Brewing
32 omdömen
0,58 km bort
Clockwerks Brewing
10 omdömen
0,56 km bort
Federal Reserve Bank of Minneapolis
5 omdömen
0,28 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Spoon and Stable.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in
Förbättra objektet

Information om restaurangen

Betygsöversikt
  • Mat
    Service
  • Standard
    Atmosfär
Måltider
Middag, Brunch
Service
Bokningar, Abonnera, Sittplatser, Servicepersonal, Parkering finns, Parkeringsservice, Anpassat för rullstol, Serverar alkohol, Fullständiga rättigheter
Lämpligt för
Romantiska möten, Barhäng, Lokal mat, Affärsmöten, Särskilda tillfällen, Större grupper
Öppettider
söndag
17:00 - 00:00
måndag
17:00 - 00:00
tisdag
17:00 - 00:00
onsdag
17:00 - 00:00
torsdag
17:00 - 00:00
fredag
17:00 - 01:00
lördag
17:00 - 01:00
Plats och kontaktuppgifter
  • Adress: 211 N 1st St, Minneapolis, MN 55401-1480
  • Ort: USA  >  Minnesota (MN)  >  Minneapolis
  • Telefon: +1 612-224-9850
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig som ägare av ditt objekt