Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De senaste omdömena. De lägsta priserna. Det perfekta stället att leta hotell på.

Kalico Kitchen - STÄNGD

Stängt – Rapportera som felaktig
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Hämta vägbeskrivning
333 Blue Star Hwy, Douglas, MI 49406-5281
+1 269-857-2678
Webbplats
Mer information

Resenärer som tittade på Kalico Kitchen tittade också på

Douglas, Allegan County
Douglas, Allegan County

Fler restauranger i Douglas

Nr 1 av 18 restauranger i Douglas
Kök: Amerikanskt
Karta | Besökares bilder (35)
Nr 2 av 18 restauranger i Douglas
Pris: 10 US$ - 25 US$
Kök: Amerikanskt, Bar
Karta | Besökares bilder (28)
Nr 3 av 18 restauranger i Douglas
Kök: Amerikanskt, Café, Soppa
Karta | Besökares bilder (15)
Nr 4 av 18 restauranger i Douglas
Kök: Amerikanskt, Bar, Pub, Brew Pub
Karta | Besökares bilder (48)
Nr 5 av 18 restauranger i Douglas
Pris: 15 US$ - 35 US$
Kök: Amerikanskt, Vinbar
Karta | Besökares bilder (18)
Nr 6 av 18 restauranger i Douglas
Kök: Italienskt, Pizza
Karta | Besökares bilder (52)
Nr 7 av 18 restauranger i Douglas
Pris: 12 US$
Kök: Grekiskt, Amerikanskt, Café
Karta | Besökares bilder (2)
Nr 8 av 18 restauranger i Douglas
Kök: Amerikanskt, Bar
Karta | Besökares bilder (3)
Nr 9 av 18 restauranger i Douglas
Kök: Café
Karta | Besökares bilder (1)
Nr 10 av 18 restauranger i Douglas
Kök: Pizza
Karta | Besökares bilder (1)
Förbättra objektet

Information om restaurangen

Mat
Amerikanskt
Öppettider
söndag
6:00 fm - 9:00 em
måndag
6:00 fm - 9:00 em
tisdag
6:00 fm - 9:00 em
onsdag
6:00 fm - 9:00 em
torsdag
6:00 fm - 9:00 em
fredag
6:00 fm - 9:00 em
lördag
6:00 fm - 9:00 em
Plats och kontaktuppgifter
  • Adress: 333 Blue Star Hwy, Douglas, MI 49406-5281
  • Ort: USA  >  Michigan (MI)  >  Allegan County  >  Douglas
  • Telefon: +1 269-857-2678