Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Eduardo de San Angel

Boka bord
lör 19/1
20:00
2

Betyg och omdömen

Certificate of ExcellenceVinnare 2015 - 2018
BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär

Information

PRISKLASS
25 US$ - 80 US$
KÖK
Mexikanskt
Specialkost
Bra för vegetarianer, Veganalternativ, Glutenfria alternativ
Visa all information
måltider, funktioner

Plats och kontaktuppgifter

Meny

APPETIZERS​
gulf shrimp ceviche
plum tomatoes, sweet onions, jalapeno peppers & cilantro, marinated in lime juice & tequila
pan sauteed fresh florida bluecrab & yellow corn cakes
smoked chipotle chile sauce spiked w/ puebla style mole
sashimi grade loin of yellowfin tuna
lightly dusted w/ roasted crushed pistachio nuts -sliced thin atop organically drown baby mixed field greens, lightly dressed w/ smoked chipotle vinaigrette
grilled sliced eggplant roulade au gratin
filled w/ a blend of Mexican cheeses & serrano chiles, baked w/ melted jack cheese & stewed poblano peppers
herb oil brushed grilled cactus paddle bocadillo
filled​ w/ medallion of the yucatan peninsula's achiote, marinated & grilled loin of pork, accented w/ guajillo chile sauce
roasted poblano pepper - filled w/ fresh florida bluecrab
pickled jalapeño peppers, green olives & tomatoes over stewed sweet onions
ENTREES​
petite morsels of beef tenderloin
sauteed w/ portobello mushrooms, sweet vidalia onions, all tossed w/ smoked chipotle chile sauce
sautéed julienned breast of chicken
with steamed green tomatillo, serrano chiles & onions atop a corn tortilla pocket filled w/ a puree of spiced black beans
ancho chile flavored crepes filled w/ cuitlacoche, serrano chiles & onions
with melted asadero cheese laced w/ a squash blossom sauce
yucatan peninsula's achiote rubbed loin of pork medallions
honey & pasilla chile glaze accented w/ fire roasted yellow corn
grilled butterflied boneless centercut pork chop
brushed w/ a mulato chile-citrus barbecue sauce, fresh jicama-mango slaw & a black bean-chorizo filled crepe
homemade ravioli filled w/ black beans & fresh cheese
smoked chipotle & toasted walnut cream sauce
gulf shrimp
green olives, onions, plum tomatoes & pickled jalapeño peppers, over linguini pasta
key lime oil brushed grilled loin of sashimi grade yellowfin tuna
fresh plum tomatoes, cilantro & green peppers tossed w/ angel hair pasta & accented w/ xeres wine vinaigrette. serve at room temperature
toasted almonds & fresh thyme crusted pan seared keys yellowtail fillet
Cilantro & garlic oil, spiked w/ Mexican pico de gallo
fresh cracked black peppercorn dusted grilled keys yellowtail fillet
california avocado, green tomatillo & serrano chile mash
SOUPS​
pasilla chile flavored broth w/ fresh epazote
fried corn tortilla chips, sliced avocado, homemade cheese & sour cream.
guajillo chile spiced black bean soup
chopped onions & cilantro
SALADS​
organic grown baby field greens
artichoke hearts, plum tomatoes, avocado, mango-cilantro vinaigrette
grilled north atlantic calamari
marinated in guajillo chile, fresh garlic, olive oil & a splash of red wine vinegar, atop organically grown baby mixed field greens, our own pickled onions & smoked chipotle chile vinaigrette
stir fried fresh spinach leaves
roasted garlic, warm imported brie cheese, garnished w/ plum tomatoes & splashed w/ red chile oil
Omdömen (242)
Filtrera omdömen
98 resultat
Medlemsbetyg
61
23
6
4
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
61
23
6
4
4
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 98 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 5 december 2018 från mobil enhet

Jag hade ett arbete middag och maten var fantastisk. Corn bröd var mycket bra. Aptitretare var läckra vi hade ett bra utbud. Krabba kakor och cilantrosoppa var stor. Kjolbiffen var väldigt öm. Kommer säkert tillbaka.

Datum för besöket: december 2018
Omdömet skrevs 9 november 2018 från mobil enhet

Vi åkte hit för min födelsedag och blev inte besvikna. Vi valde restaurangen från The Lonely Planet guide. Corn bröd var underbar och vi hade blandade tallrikar för att börja som var bra. Vi hade yellowtail fisk och sauteed räkor för elnätet som var otroligt....Bröd pudding var en av de trevligaste jag någonsin har haft. Bra service, trevlig atmosfär bort från de viktigaste bitarna i Fort Lauderdale. Älskade det.Mer

Datum för besöket: november 2018
Omdömet skrevs 17 oktober 2018

Från måltiden till tjänsten var denna restaurang en riktig behandling. UTMÄRKT mat och rekommenderade vinval. Jag hade pannan seared gul svans som var sååå bra och fru hade kjolbiffen. Jag smakade hennes kjolbiff och det var inte bara kokt korrekt, det var kryddat till perfektion....Deras aptitretare var exotiska och tantalizing. Vi blev inte besvikna alls! Vi hade inget utrymme för dessert men dessertbrickan var riklig. Vi planerar att återvända snart för att prova mer av entrees och förhoppningsvis dessert. Det var en utmärkt Sök för en restaurang.Mer

Datum för besöket: oktober 2018
Omdömet skrevs 13 oktober 2018 från mobil enhet

Enastående middagsupplevelse. Mellan fem av oss försökte vi flera rätter. Ceviche och seared tonfiskstarter var fantastiska, liksom cilantrosoppa. Bland våra huvudrätter var brancini specialen unikt utförs, men Colorado lamm och carne asada var också mycket läckra. Desserterna var fantastiskt också. Tjänsten var uppmärksam, snabb och...matchad middagsupplevelse. Detta är inte en "se och ses" typ av restaurang, men en speciell kulinarisk upplevelse.Mer

Datum för besöket: oktober 2018
Omdömet skrevs 13 juli 2017

Låt dig inte luras av Eduardo är en "mexikanska" -restaurangen. . . Detta är högklassig mat hela vägen adn den staek fylldt med getost är en fröjd

Datum för besöket: juni 2017
Omdömet skrevs 27 juni 2017 från mobil enhet

Varit vandring till Eduardo de San Angel varje gång jag har en kliar riktigt bra mexikanska rätter. Vårt senaste besök gjorde mig inte besviken. Började med soppa - kycklingen tillverkade tortillachips soppa är bara Epic - jag har aldrig förmedla det. Den svarta bean är...utmärkt. I kväll de också hade en cilantro/grönsaker soppa - alla bra. Alla i vår tabell beställde varmrätten fisk special a a la Veracruz röd snapper. I princip fisk i papillote med tomater och andra grönsaker. Fantastiskt. Tyvärr var det inget utrymme för efterrätten. Nästa gång Kanske. . . . Utmärkt service (fråga för Wayne) , liten intim matsal - mycket trevligt.Mer

Datum för besöket: juni 2017
Omdömet skrevs 27 maj 2017 från mobil enhet

Men maten och servicen förtjänar ett 5! The flavours of the food & de kombinationer är helt enkelt fantastiska! Rekommenderar auberginen förrätt, oxfilé, anka eller Mahi - Mahi! Återigen, det var vad vi beställt! Servicen var fantastisk ( tack Wayne) . Små intima restaurangen! Åk...bara!Mer

Datum för besöket: maj 2017
Omdömet skrevs 15 april 2017

Maten och servicen på detta ställe var fantastiska, ca inte säga nog bra saker. Vi åkte dit mot slutet av vår semester och det var den bästa maten vi fick på hela veckan. De var tillmötesgående av våra yngre barn och den maten var fantastiskt!...! ! ! ! Den cilantro soppa är fantastisk och om det är på en special det är en måste ha. Skulle definitivt åka här igen om vi är i området.Mer

Datum för besöket: april 2017
Omdömet skrevs 4 april 2017 från mobil enhet

Det är roligt hur bara en liten sak kan sätta en dämpare på ett annars perfekt eller nästan perfekt restaurang upplevelse. Två av oss beställde Cokes var. Vår servitör, som var en bit på den högdragen sidan, kom till den bord och sade, "När du...avsluta dem Cokes var jag har en annan en väntar för dig. " Så du kan föreställa dig vår bestörtning upptäckte när växeln kom och vi fick betala för 4 Cokes var. När kyparen var ifrågasatte om det fanns en tar betalt för påfyllning han svarade men naturligtvis. Tror ni inte Nu han skulle ha sagt något innan han erbjöd sig att servera den andra glas eller så får han har väntade tills vi beställer den andra glas. Med tanke på att detta är en ganska dyr restaurang kostnaden for en ytterligare Cola inte tänkte rasten banken men det är bara inte en bra politik för en plats att uppföra sig i detta sätt. Maten var helt utsökt, service, trots att det var lite väl mycket ibland, var mycket bra och stämningen var utmärkt. Förhoppningsvis skötseln av detta restaurang kommer att förändra politiken och har antingen fylla påfyllningarna för fritt eller låt den patron vet att de ska med att betala för en annan drink eller ännu bättre vänta tills patron beställningar drycken själva.Mer

Datum för besöket: april 2017
Omdömet skrevs 29 mars 2017

Vi var en grupp på 5 vuxna som vill njuta av en härlig måltid, men vid ingången till restaurangen, vi kände oss som påtvingas. Vi eskorterades till ett bord och sedan veta att det kostade avsett för en annan grupp 5 . Jag tror vår...server var besviken att han var ska åka till har att vänta på oss. Han var reserverad och effete under hela vår upplevelse. Hans uppträdande påverkat vårt intryck och annars trevlig kväll.Mer

Datum för besöket: mars 2017
Visa fler omdömen
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Eduardo de San Angel.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt