Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Aqasa

Betyg och omdömen

Nr 2 493 av 5 647 Restauranger i Hyderabad, Indien
Det finns inte tillräckligt med betyg om maten, servicen, prisvärdheten eller atmosfären för Aqasa, Indien än. Bli en av de första att skriva ett omdöme!

Information

KÖK
Indiskt, Från Medelhavet, Turkiskt
Måltider
Lunch, Middag
Omdömen (1)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
0
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 17 juli 2018

Följ oss på Instagram: hyderabads_foodexplorer och gillar oss på facebook: hyderabadsfoodexplorer. Under de senaste åren har folk i Hyderabad anpassat sig till arabisk eller medelstora, libanesisk, turkisk mat. Mandi var den första maträtten som blev populär. Nu en dag älskar människor dessa matlagningar. För att...tillgodose eller uppfylla behoven hos arabiska köket i staden har ännu en plats kommit med en stor meny med några autentiska och olika rätter. Restaurangen heter Aqasa i Banjara Hills. Atmosfär: Ingången är lite annorlunda och udda. Det är en liten passage som leder till en stor mottagning med en fontän i centrum. Det är en stor plats. Den har cirka 20 till 22 bord med en sittplatser på 100. Dessa tabeller distribueras i 4 sektioner. Den första är den verkliga. (sittplatser på mattan). Nästa avsnitt är en fin äta helt luftkonditionerad sektion. Den 3: e är en yttre sektion som är halv öppen med bord som rymmer 6 till 8 pax. Den 4: a sektionen är också en semi öppen för luft med ca 5 bord på terrassen. Alla sektionerna är inredda i enlighet med detta. Platsen är ljus och ren. Mat: Vi var välkomna med några riktigt bra te. De hade 2 varianter. Det svarta teet var något starkare än det andra med lite sötnos åt det. den andra var smakfull utan någon sötnos åt den. Sedan kom i soppan (shorba harira) som inte var riktigt som en soppa. Även smaken var inte så stor. Det hade ris och kikärter i den. Vi hade två sallader fattaoush och tabbouleh sallad. Fattaoush var en enkel sallad med paprika och en tunn vinaigrette som dressing. Tabbouleh hade en bra crunch från croutonsna men alldeles för mycket senap i den. Det måste åtgärdas. Att flytta till aptitretare hade vi Istanbul kyckling, kyckling sahan, libanesisk mezze tallrik, turkisk kebab och harissa fisk. Utan tvekan är de två topparna kyckling sahan och harissa fisk. Istanbul kycklingen är en mycket unik aptitretare. Plattad och kokad med ben och toppad med såser. Smaken saknades. Det var ganska intetsägande. En del salt skulle göra. Kyckling sahan var en krämig kyckling aptitretare med cashew pasta och sesam pasta i den. Bara en smula av sötma från marinationen, perfekt kokta var en fantastisk. Den libanesiska mezzeen hade pita med vanlig hummus, rödbetor och bladgrönsak (spenat) en. Smaken liknade dock. En liten del av falafel och gröna oliver. En bra för vegetarian. Den turkiska kebaben var en spett med grönsaker och kycklingbitar marinerade. Smaken var mild och bra. (det är inte en kryddig) Fisken var perfekt smakad och kokta. Topp saker. Jag skulle definitivt rekommendera detta. Därefter kom i den saftiga fågeln mandi, faham mandi och fårkött kabsa. Mandi-riset var ganska bra, kornet var perfekt, smaken var bra och toppade med mandel, oliver och russin. Jag har aldrig sett oliver på en mandi men. I den saftiga mandien gick inte köttet bra med riset. Det var helt avstängd. Vi äter inte riktigt riset med sås efter provsmakning 2 till 3 biter, det behöver ett alternativ säkert. Kycklingen behövde lite mer kryddor och kryddor. Kabsa smakades med tomat. Smaken var mild men behöver en kryddkomponent. En kryddig komponent på sidan skulle göra underverk. Vi hade två desserter Qataef och kunafa. Qataef var en kokosbaserad efterrätt. Det hade en lite fermenterad smak på den. Ofta finner vi för mycket sötma i efterrätter men det var inte fallet här. Kunafa im inte riktigt säker, men osten behöver vara mjukare jag antar. Mozzarella fungerade inte riktigt. Det var ganska sött.  20180622 _ 222144 - 01 Totalt sett har några rätter lite arbete att göra och några med små förändringar. Annars en ganska bra plats. Prissättning och plats: Prissättningen är mycket rimlig jämfört med platser som serverar liknande mat runt dessa områden. Köttet är också lite mer.Mer

Datum för besöket: juni 2018
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Aqasa.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt