Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

KENG ENG KEE SEAFOOD

BLK 124 Bukit Merah Lane 1 #01-136, Singapore 150124, Singapore
+65 6272 1038
Webbplats
Dela
Spara
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt36 %
  • Mycket bra48 %
  • Medel14 %
  • Dåligt2 %
  • Hemskt0 %
Stängt nu
Öppettider
KÖK
Kinesiskt, Fisk och skaldjur, Asiatiskt, Singaporianskt
PRIS
$$ - $$$
BETYG
Service
Mat
Standard
Atmosfär
PLATS
BLK 124 Bukit Merah Lane 1 #01-136, Singapore 150124, Singapore
All information
Skriv ett omdömeOmdömen (119)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

110 av 26 omdömen

De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 31 maj 2017

Vi ville äta Chili krabbor och receptionen på hotellet rekommenderas här, var bara 2 kvarter gångavstånd från hotellet. mat är riktigt bra, och relativt prisvärt jämfört med platser som Jumbo Restaurang Chili krabba var SGD 65 för 1 kg och flingor bläckfisk är fantastiskt!

Omdömet skrevs 9 maj 2017

Jag gillar att den moster agda service personalen tog hand om våra bord. Hon föreslog många bra smak rätter med inte så annorlunda från "ingen skyltbräda" men det priset är på det 800. De flesta rätter är bättre än väntat. Jag gillar att komma tillbaka...igen.Mer

Omdömet skrevs 15 april 2017

Black pepper krabba här är i allmänhet bättre än chili krabba. Jag anser det ett billigare alternativ till Jumbo, men om du är en utlänning, du kanske har svårt att hitta ditt sätt här som det är endast tillgänglig via buss om du ska räkna...på allmänna kommunikationer.Mer

Omdömet skrevs 17 mars 2017

Detta liknar det normala område typ av att äta husen som hittar du allt tvärs över Singapore. De verkar specialist på skaldjur, men jag finner den andra icke - fiskrätter var mycket goda också. Vi hade svartpeppar krabba, chili krabba, kaffet revbensspjäll, stekta Kai lan...och en tofu maträtt. Att kaffet port revbensspjäll var enastående, in anbud och juicey och såsen var att dö för. Det vegetariska var tillagad till perfektion och tofu var också bra. Den svarta pepper krabba var också bra, det lämnade en varm smak av peppar smak i munnen. Chili krabba var så - så ångkokta bullar att suga och sen hade vi upp såsen. Jag hade saltat ägg krabba under min första besök och jag tycker det var mycket bättre än chili krabba. Vi fick betala $65 för varje av krabban som var tänkt att väga ett kilo varje maträtt. Jag tvivlar väldigt mycket av vikten var rätt! Det fanns ingen atmosfär som kan tala så var ett öppet kafé typ av ställe som tenderade att bli mycket bullrigt och fuktigt. Gör en bokning innan du anländer!Mer

Omdömet skrevs 12 mars 2017 från mobil enhet

Detta stall har utvecklats från ett hörn av ett kafé med en enorm anläggning. Maten är typiskt) rödingen stil och erbjuder ganska bra urval olika fisk och skaldjur. Deras lerkärl lever är otroligt bra efter alla dessa år. Konkurrenskraftiga priser.

Omdömet skrevs 30 december 2016 från mobil enhet

Två tummar upp för det här stället. Detta är mitt första besök i den plats trots att jag bor ganska nära förestående. Det ställe var redan trångt när jag nådde, men lyckligtvis min vän redan hade gjort en bokning. Skulle rekommendera att du gör en...bokning för om du ska åka dit med en grupp. Beställde den Sotong med saltat ägg, kaffe fläsk revben, fisk skivor med bitter över ricinbusken, Lars bak cai och deras berömd rätter ngoh hiang, tau pok och moonlight niklas roliga. Den rätter är i allmänhet bra och servicen är mycket snabbt. På notan kommer upp till endast drygt $ 100 för 6 av oss inklusive 2 rundor non - alkoholhaltiga drycker. Definitivt valuta för pengarna! Min vän som är en vanlig sade att de av någon okänd anledning, de betala mer för drycker om ni sitter där i ac område. Så hon reserverade ett bord för oss i den icke luftkonditionering område. Enda problemet med det här stället är den parkering, som blir ganska snabbt då det också finns en annan populär packade Zi char ställe i närheten.Mer

Omdömet skrevs 22 december 2016

Har en suget efter för och skaldjur och vi igen gick till Kay Eng Colin för middag. Stället var fullt av folk för en måndag kväll och det fanns en anledning för att den skulle så. Kvaliteten på deras mat är fortfarande genomgående mycket bra...och vi blev aldrig besvikna i alla våra utflykter i restaurangen. Atmosfären är särskilt duktig eftersom det fungerar ur en mat centrum men maten och vänlig service gjorde verkligen upp för det. Det fanns t.o.m. en hel del av utländska turister som har klarat att avslöja denna plats trots att det är utanför the tourist band. Det är förvisso ett ställe att äta om du älskar skaldjur och till mycket rimliga priser. En av mina favoriter skaldjursmaten restaurang.Mer

Omdömet skrevs 16 december 2016

En av våra vänner bor här i Singapore rekommenderade detta Resto för lunch. Wow! Bra pris, autentisk smak och en favorit bland lokalbefolkningen. Personalen är vänlig och servicen är snabb! Vi hade Flingor räkor, Chili krabbor, Kaffet revbensspjäll bland andra rätter. Alla ingredienser färsk och...lagad rätt. Vi kommer definitivt tillbaka till äta igen!Mer

Omdömet skrevs 7 december 2016 från mobil enhet

Evigt lokal favorit, en av de bästa zichar affärer i Singapore med bra pris och väl genomförda mat. Perfekt ficka vänlig priset esp om du hoppa över den och skaldjur. Det måste beställa för mig är : Mingzhu rulle, kaffe revbensspjäll, Moonlight Horfun. Trots andra...bra recensioner jag skulle hoppa över den sepiabläckfisk kangkong. Hembakade Tofu är utmärkt utom en smula dyrt med $ 12 . Yam ring är väl utfört. Efter att ha en luftkonditionering utrymme med samma pris är ett stort plus för turister. Jag rekommenderar starkt detta ställe för en smak av det äkta Singaporianskt matlagning på lokala priser.Mer

Omdömet skrevs 29 november 2016 från mobil enhet

Bjöd in en oversea vänner att prova deras krabba. Deras chili krabba var trevliga och fräscha. Vi blev förtjusta i deras man tou. Det är trevligt och mjuk. Den övergripande deras priser var rimliga.

I närheten
Hotell i närhetenSe alla 323 hotell i Singapore
Park Hotel Alexandra
1 597 omdömen
0,25 km bort
Villa Samadhi Singapore by Samadhi
178 omdömen
1,9 km bort
Fragrance Hotel - Viva
29 omdömen
2,11 km bort
Fragrance Hotel - Royal
109 omdömen
2,14 km bort
Restauranger i närheten
Alexandra Village Food Centre
21 omdömen
0,11 km bort
Stew Kuche
25 omdömen
0,12 km bort
Shanghai La Mian Xiao Long Bao
8 omdömen
0,11 km bort
Sevärdheter i närheten
The Southern Ridges
977 omdömen
1,02 km bort
Reflections at Bukit Chandu
86 omdömen
1,3 km bort
Hort Park
109 omdömen
0,86 km bort
Kent Ridge Park
50 omdömen
1,6 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på KENG ENG KEE SEAFOOD.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in
Förbättra objektet

Information om restaurangen

Betygsöversikt
  • Mat
    Service
  • Standard
    Atmosfär
Mat
Måltider
Lunch, Middag
Service
Avhämtning, Bokningar, Uteservering, Sittplatser, Servicepersonal, Barnstolar finns tillgängliga, Anpassat för rullstol, Serverar alkohol
Lämpligt för
Lokal mat, Större grupper, Familjer med barn, Barn
Öppettider
söndag
12:00 - 14:30
17:00 - 22:00
måndag
12:00 - 14:30
17:00 - 22:00
tisdag
12:00 - 14:30
17:00 - 22:00
onsdag
12:00 - 14:30
17:00 - 22:00
torsdag
12:00 - 14:30
17:00 - 22:00
fredag
12:00 - 14:30
17:00 - 22:00
lördag
12:00 - 14:30
17:00 - 22:00
Plats och kontaktuppgifter
  • Adress: BLK 124 Bukit Merah Lane 1 #01-136, Singapore 150124, Singapore
  • Ort: Asien  >  Singapore  >  Singapore
  • Telefon: +65 6272 1038
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig som ägare av ditt objekt