Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Alexander Chef's Table

Registrerad
Nr 209 av 950 Restauranger i Tallinn

Betyg och omdömen

Nr 209 av 950 Restauranger i Tallinn
BETYG
Mat
Service
Standard

Information

PRISKLASS
107 US$ - 107 US$
KÖK
Europeiskt, Skandinaviskt
Måltider
Middag

Plats och kontaktuppgifter

Omdömen (22)
Filtrera omdömen
15 resultat
Medlemsbetyg
15
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
Medlemsbetyg
15
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 15 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 21 januari 2019 från mobil enhet

Alexander Chefs Tabel var ett utmärkt val! Härlig atmosfere, med varmt välkomnande. De fick mig att känna mig som hemma med goda vänner. Maten var utsökt och jag älskar tanken att det är främst från Muhu Island. Vinlista var fläck på med maten. Även musikvolymen...var balanserad, så jag kunde lätt tala med alla och lyssna också på alla bra låtar som spelade:) De behandlade oss väldigt bra och jag skulle gärna behandla mig med den här vackra dagen igen! Och jag älskar den estniska servitören heter Pedro?Mer

Datum för besöket: januari 2019
Omdömet skrevs 27 november 2018 från mobil enhet

Jag hade en vag uppfattning om vad du kan förvänta oss när vi bokade att delta i en av dessa kvällar (god mat + främlingar runt ett stort bord) men det överträffade alla förväntningar genom att vara så mycket mer (utmärkt mat + vänliga foodie...community). Denna kväll var speciell, kocken var utmärkt på sitt arbete, liksom att vara roligt och välkomnande, hans team var kunniga, snäll och uppmärksam, rummet var mysigt men ändå imponerande och de andra gästerna var alla intressanta, härliga och lika obsessade med mat och dryck. Vi åt med amerikaner, estonier, franska, ryska och finska människor. Som britter, hur ofta kommer du att prata med så många nationaliteter! ? Vi åt maträtt efter maträtt med god mat, drack massor av god alkohol och sjöng en Disney-låt tillsammans i slutet av natten. Det var perfekt på alla sätt. Jag kan inte rekommendera denna erfarenhet nog!Mer

Datum för besöket: november 2018
Omdömet skrevs 25 november 2018 från mobil enhet

Den fina middagsupplevelsen på Alexander Chef's Table var anmärkningsvärd på många sätt, men det bästa ordet att beskriva är helt enkelt "spännande". Anbud, men ändå särskiljbara smaker smälta samman; när jag stängde mina ögon kunde jag nästan visuellt se dem dansa framför mina ögon. Atmosfären...var inte så bra som möjligt, men det gemensamma bordet gjorde, över de sju kurser, alla känner sig lugna och lite bekanta. Stora köket förenar stora människor - rekommenderad erfarenhet till allt som värdesätter bra mat i bästa miljö!Mer

Datum för besöket: november 2018
Omdömet skrevs 24 november 2018

Hade privilegiet att bli inbjuden till de nordiska öarnas matunivers. Var fantastisk både som en mat och en social upplevelse - fantastiskt företag runt ett stort familjebord.

Datum för besöket: november 2018
Omdömet skrevs 20 januari 2018 från mobil enhet

Perfekt sätt att avsluta en helg i Tallinn, alla inklusive kolleger diners en glädje, utestående personal

Datum för besöket: januari 2018
Omdömet skrevs 12 december 2017

Alexander kockens bord var en av de bästa måltiderna som min partner och jag någonsin har haft. Vi gick med höga förväntningar och på något sätt lyckades de överträffa dem! Maten och vinen parning var fantastisk, och tjänsten var exceptionell - något ganska sällsynt dessa...dagar. Och den gemensamma aspekten var så mycket roligt. Det var kul att träffa andra människor från hela världen och till och med gå med drycker med dem efteråt! Helt felfri.Mer

Datum för besöket: december 2017
Omdömet skrevs 23 november 2017

Alexander Chef's Table erbjuder en unik möjlighet att äta i Tallinn på toppklassnivå. Samtidigt är hela upplevelsen väldigt personlig och varm. Maten är beredd och pläterad framför dina ögon och njöt av ett unikt koncept med gemensamt bord. Matthias Diether och hans team har skapat...en kulinarisk lyxig oas där allt tas om hand med högsta hängivenhet. Jag hade en Islands Degustation-meny med 7 fantastiska rätter med perfekt parade viner - många överraskningar och totala läckerheter till smaklökarna. Hela stället handlar om att fira gästfrihet. Rekommenderar starkt!Mer

Datum för besöket: november 2017
Omdömet skrevs 15 november 2017

En plats där du kan njuta av den bästa maten och det bästa företaget! Jag älskar verkligen hur det stora bordet ger dig möjlighet att träffa nya intressanta människor och personalen är bara så varm och professionell. Bäst behandla!

Datum för besöket: oktober 2017
Omdömet skrevs 10 november 2017

Det var helt fantastisk upplevelse. Mat var bara delicous, hälsning och service var stor och personlig!

Datum för besöket: november 2017
Omdömet skrevs 8 november 2017

OBS! Långt läst! Besök av en restaurang som är okänd för mig är alltid en intrig och riskerar också att förväntningarna inte kommer att uppfyllas. När jag inte vill tortera mig själv med tvivel, kommer förväntningar, men trevliga och bittra från ett överraskningselement, till den...förutcheckade platsen. Jag går till restaurang där jag ger mina ögon - tänder, allt kommer att bli topnotch. En av mina slag är en Alexander Chef's Table, som just har öppnat den andra säsongen i Tallinn i oktober. Jag kommer inte att upprepa mig själv om inredningen - se min tidigare recension här. Atmosfär. Kockbordet, som jag har insett inom ett år, är fortfarande den enda i Estland. Andra formbara namn har ingen relation till kockbordet alls. Det finns verkligen hallar med separat sittande gäster framför öppet kök. Det konceptet är ganska gammalt nu, populärt och fungerar i praktiken bra på många lokala restauranger. Alexander Chef's Table är inte en vanlig middag - det här är en händelse på ett gemensamt bord. Det är en kväll, under vilken det är möjligt att komma nära dig med dina grannar, upp till vänskap eller starka affärskontakter. Service. Uppmärksamhet på detaljer, professionalism, snyggt utseende och omedelbar utseende som om de läser gästernas sinne - det är ett trevligt intryck, eller hur? Mat. Den smakande ömenyn från 7 rätter (95 EUR), jag måste vara öppen, är mer utsökt än Matthias Diether skapad året innan. Det är verkligen möjligt eller minnet spelar tricks på mig? Innan intryck inte har bleknat, skynda att rapportera jag har nya absoluta favoriter. Den välbekanta lukten når redan från köket - det är den första starteren - Oxtail, parsnipskum och dehydrogenerad lök. Gå - till häftblandning av kött och grönsaker - även om fibrerna är tunna, men alla smaker var inte blandade i oigenkännlig massa. Det är en liknande maträtt från förra säsongen. Sedan dess har jag fortfarande inte hittat någon restaurang, som faktiskt kunde nå samma nivå av oxtailutförande. Utmärkt. Andra starter - Foie gras, kvitten, hasselnöt. Perfekt p t, ganska stela knäckande marinerade kvitten och två söta såser. På något sätt smälte mitt hjärta, fråga inte varför. En trevlig sötsur med äppel eftersmak och en lukt av ovanliga kryddor. Ny standard på en fiskfärskhet - snövit hälleflundra, en bröstspirad, velout från Iberico och persilja. Sådana färger ... som om kontrast och mättnad växlades till ett maximum i mitt huvud. Söt ärtpuré, ojämförlig Iberico-skinka, popcorn från Iberico-fett - kvällen blir bättre och bättre med varje sekund. Ganska saltt generellt intryck, men inte vid brytpunkten. En fin maträtt som jag kommer att sakna så mycket. Jag såg fram emot mysteriet slöjan - för variationer från en blomkål Chef underhölls med en enbär rök igen. Jag gillade den här: marinerad, bränd och kål - pashot med ljus, som flytande ammoniak, smak av en balsamik. Skålen är inte en vegetarisk paus, för att duftens bekanta salthalt i botten. Modifierad signaturrätt - hur vi kan göra utan det - ål, rödkål, senap. Kocken lär oss att gissa hans tankar: vad har uppmuntrat hans på ett sådant steg, varför en sådan kombination har valts och andra svåra telepatiska frågor. Svar är svår mutter att spricka! Senaps glass och vitlök skum blev mycket mjukare och mer ätbara till oförberedda gäster. Ålen har nästan gått vilse under kåljuice, men han passar definitivt fisk! Matthias Diether, jag försöker fortfarande förstå ditt kreativa koncept. Sammansatt skål - venison, Savoy kål, druvor. Ingenting är så enkelt som det verkar. Skålen avslöjar sig inte omedelbart, därför måste du äta japanskt sätt, långsamt och eftertänksamt. Hjärtat kan enkelt tävla på mjukhet med filé mignon; Frestande rök luktade mig. Fläkten av såser var nöjd - det var verkligen den finaste sås med ost och svampskugga. Förträfflighet! Smidigt går vi ner till en efterrätt del: stuga ost, tranbär. Ovanlig smak av välkända produkter: Sourness av bär, anis, bränd kockost. Jag älskade det. Kockens favoritdrink har förvandlats till en sorbet från mulledvin. Höst - vinterstemning. Ljus bredvid sista glädjen - Tangerine Parfait, Portvin Glass, Citronsås. Jag tror att tangerin var i förra säsongen också och det var mer intressant (åh, chef fruktar det här ordet!). I serien av utestående rätter är parfait inte så minnesvärd. Glass - en annan affär: Smaka Jag ville även se på en huvudrätt. Choklad från kockens bord - slut på kvällen med en kopp te eller kaffe. Belopp. Två av mina besök var olika i atmosfärens uppfattning: i 2016 blev kvällen galen högljudd och glad, och har nu gått i en konfidentiell kammarmood. Huruvida jag kommer att upprepa detta ovanliga experiment igen? Självklart! Ändå tar jag mig själv på en tanke att det är den verkliga återställningen av egna smaker och känslor, en sann vila från de uttråkade kombinationerna. Det är platsen där jag kan bli förvånad och utbildad. Detta är min personliga start från scratch, muse och inspiration. Inredning och atmosfär - 5/5 Service - 5/5 Mat - 5/5 Övergripande intryck - 5/5Mer

Datum för besöket: oktober 2017
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 89 hotell i närheten
Toom-Ruutli 12-12
3 omdömen
0,07 km bort
St. Petersbourg Hotel
1 108 omdömen
0,11 km bort
Merchant's House Hotel
827 omdömen
0,13 km bort
Hotel Imperial
559 omdömen
0,14 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 1 254 restauranger i närheten
Rataskaevu16
6 613 omdömen
0,1 km bort
Vegan Restoran V
1 540 omdömen
0,08 km bort
Von Krahli Aed
2 575 omdömen
0,08 km bort
Tabula Rasa Tallinn
221 omdömen
0,1 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 668 sevärdheter i närheten
Viewing Point Kohtuotsa
309 omdömen
0,05 km bort
Patkuli Viewing Platform
285 omdömen
0,16 km bort
Stadsmuren
1 027 omdömen
0,17 km bort
Rataskaevu Street
207 omdömen
0,11 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Alexander Chef's Table.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är det här ditt objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.
Hantera ditt kostnadsfria objekt