Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Pasticceria Ghedina

BETYG
Mat
Service
Standard

Information

Måltider
Frukost

Plats och kontaktuppgifter

Omdömen (37)
Filtrera omdömen
2 resultat
Medlemsbetyg
2
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
2
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 8 februari 2017

Detta är min favorit konditori i stan och kanske rent av allmänt. Den friska grädde de använda för att fylla croissanter är helt enkelt utsökt. Alla föremål är värda ett försök.

Datum för besöket: december 2016
Omdömet skrevs 5 januari 2017 från mobil enhet

. . . . Fantastiska plats där vinprovning bara redo krapfen hemlagad! Gör en beställning Bättre dagen innan, de tar slut på lagret ganska snabbt! Fantastiskt och det är inte enda trevliga och smak. Enda minuset är parkering, bättre att gå en bit. Sist men...inte minst ha tålamod att vänta en stund qued.Mer

Datum för besöket: januari 2017
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Pasticceria Ghedina.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt