Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Restaurant Chef & Sommelier

Huvilakatu 28, Helsingfors 00150, Finland
+358 40 0959440
Webbplats
Dela
Spara
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt79 %
  • Mycket bra13 %
  • Medel3 %
  • Dåligt2 %
  • Hemskt3 %
Öppet nu
Öppettider
KÖK
Europeiskt, Skandinaviskt, Glutenfria alternativ, Bra för vegetarianer, Veganalternativ
PRIS
$$$$
BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär
PLATS
Huvilakatu 28, Helsingfors 00150, Finland
All information
Skriv ett omdömeOmdömen (229)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

110 av 78 omdömen

Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 28 februari 2017

Denna restaurang är bildupplevelse! Från servicen till maten till inredningen, inte att undra på att det är en Michelin-stjärna. Kocken tillbringade tid med varje bord, tar dig tid att veta varför vi var där. Vinkyparen var vi tid förstod våra palettes och hur han kan...Mer

Tack clairesadventure
Omdömet skrevs 31 oktober 2016

En mycket prisvärd etablissemang i de södra delarna av Helsingfors. Fantastisk mat och en service som inte lämnar något som helst att att önska. Ett stort tack till personalen som utan problem beskriver maten på svenska, finska och engelska! Jag håller tummarna för den andra...Mer

Tack Patrik L
Omdömet skrevs 31 mars 2015

Mycket besvikna, picklade rotsaker i oändlighet, smaklöst, tråkigt och dyrt! Plus för trevlig personal, men det väger dock inte upp den usla smakupplevelsen!

Tack AdirfL
Omdömet skrevs 21 november 2013 från mobil enhet

En upplevelse som inte bör missas. Allt var fantastiskt. Vi hade inte varit på den här typen av restaurang innan och visste inte vad vi skulle vänta oss. Det var bara positiva intryck. Underbar personal som verkar brinna för sitt arbete. Maten var så god!!!...Mer

Tack santakatarina67
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 9 september 2017 från mobil enhet

Från det ögonblick som jag kom ut från taxi kunde jag känna att jag var i för en enastående natt. Jag var välkommen utanför & hälsade så varmt av alla inuti. Mat och service var otroligt och gjort ännu bättre genom bra vin val. Jag...ville inte lämna? Nyligen renoverat med vackert utformade teakmöbler där uppmärksamhet på detaljer är uppenbart från stolens komfort, släta linjer på bordet till utsökta vinglas och tallrikar. Tack för en underbar natt.Mer

Omdömet skrevs 6 juni 2017

Pelkistetty makuu. Bara det sätt vi älskar det. Det är den övre delen av den översta för det sätt hur till fabrikatet maten sjunger en vacker symphony. Den vin val är fantastiskt. Vi rekommenderar det. Njut av det som mycket som vi njöt av den...här unika och autentiska ställe.Mer

Omdömet skrevs 8 maj 2017 från mobil enhet

Vi hade ett vackert 7-rätters middag på en lördag natt i maj. Vi var igång sent för vår bokning men sommelier Johan var helt tillmötesgående. Den organiska och vilda livsmedel med avsmakningsmenyn var vacker och utsökt. The wine ihopparningar var naturliga samt till intressanta och...mycket välsmakande. I fokus på lokala och traditionell mat var precis vad vi hoppades på. Den Bois sans Soif (vin) var en minnesvärd vin och står ut som en favorit. Sällan göra jag hitta den huvudsakliga kött course av en vinprovning. menyn att vara min favorit men den fläsk Hals med rabarber var fantastisk och verkligen stod ut. Enastående! Hela menyn, flow och vin ihopparningar var mycket imponerande och den roliga atmosfären och service gjorde det mycket speciell måltid.Mer

Omdömet skrevs 24 april 2017 från mobil enhet

Det genom en rekommendation i en guidebok som vi försökte göra en reservation ca 2 veckor innan du åker till Helsingfors. Vi fick en bekräftelse för de väntar lista och sedan en dag innan den slutliga ok. Maten är mycket trevligt, mycket kreativa och också...ovanligt i sin kombinationer. För långsamt matälskare det är utmärkt. Åk dit och njut av ! Priserna är jämfört med till Western europeiska standarder rimligt.Mer

Omdömet skrevs 15 april 2017

Vi åt där på en lördag kväll. Maten var fantastisk, men inte som de bästa Michelin - guide maten jag har ätit. Det som förvånar oss mest var avslappnad stämning av restaurangen, som passade in i stil på maten mycket väl. Bästa fat var förmodligen...den 'annat röding tartar", dock öknen med juniper glass är en stark utmanare.Mer

Omdömet skrevs 13 april 2017

Från den första samtal till göra en reservation att de ta farväl när du lämnar, det här stället var en underbar överraskning. Som en Michelin började plats, det är ofta svårt att få en reservation, men lyckligtvis ett ställe var tillgängligt. Ägaren svarade i telefon,...och även om jag kunde höra en hektisk plats i bakgrunden han kunde ta dig tid att förklara några saker och passformen oss in med en bokning. Vi anlände på tid, och våra bord var redo. Ägaren förklarade matfilosofi av stället och jag trodde att det var fascinerande. Jag kommer att lämna det till honom att berätta för dig. : ) Det finns en fast meny, och du kan välja antingen 5 eller 7 kurser. Dessa kurser är vinprovning portioner, så de är inte fylla. Du kan välja vin, eller bara låta den sommelier serverar vin för att passa varje maträtt. Vi bestämde oss för att lita på restaurangen, inte läsa menyn och precis beställde 7 golfbanor med wine. Maten, made with ursprungligen enkla, mestadels lokal till Södra Finland, ingredienser, var otroligt. Varje kurs hade sin egen distinkta karaktär, och den Vinkyparen var, jag kan bara säga är ett geni av matchande den vin till maten. Någon kan sälja en hel del av hög priser på vin och det kommer att bli bra. Det här vinet var inte hög prissatt, men var väl genomtänkta och var mestadels ekologiska. En kommentar ägaren gjorde som jag tror var bra var att han ansåg att det var som viktigt att ge en otroligt bra upplevelse att en kund från USA eller Kina som för den lokala befolkningen som kommer att gärna komma tillbaka. Restaurangen är litet och intimt, och köket är mycket liten; jag kunde se till varför en à la carte-meny skulle inte verkligen att vara möjligt under slutet utrymme detta. Alla upp den perfekta måltid och underbara vin kostar ungefär $ 300 för två. Jag tror det var mycket bra värde för vad vi fick. När du är i Helsingfors igen, jag kommer definitivt försöka att få en annan bokning.Mer

I närheten
Hotell i närhetenSe alla 68 hotell i Helsingfors
Anna Hotel
409 omdömen
0,58 km bort
Original Sokos Hotel Albert
351 omdömen
0,71 km bort
Hotel Indigo Helsinki - Boulevard
647 omdömen
0,76 km bort
Hotel Lilla Roberts
819 omdömen
0,77 km bort
Restauranger i närheten
Sea Horse
796 omdömen
0,25 km bort
La Maison
56 omdömen
0,07 km bort
Taqueria El Rey
71 omdömen
0,17 km bort
Sevärdheter i närheten
Johannes Church
153 omdömen
0,48 km bort
Design District
103 omdömen
0,5 km bort
JT-Line Oy
16 omdömen
0,44 km bort
Mikael Agricola Church (Mikael Agricolan kirkko)
20 omdömen
0,21 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Restaurant Chef & Sommelier.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in
Förbättra objektet

Information om restaurangen

Betygsöversikt
  • Mat
    Service
  • Standard
    Atmosfär
Måltider
Middag, Sent på kvällen
Service
Bokningar, Sittplatser, Servicepersonal, Serverar alkohol
Lämpligt för
Romantiska möten, Lokal mat, Särskilda tillfällen
Öppettider
onsdag
18:00 - 00:00
torsdag
18:00 - 00:00
fredag
16:00 - 00:00
lördag
12:00 - 15:00
18:00 - 00:00
Plats och kontaktuppgifter
  • Adress: Huvilakatu 28, Helsingfors 00150, Finland
  • Ort: Europa  >  Finland  >  Uusimaa  >  Helsingfors
  • Telefon: +358 40 0959440
  • E-post
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig som ägare av ditt objekt