Mycket bra restaurang. Återkommer hit varje gång jag är i Helsingborg. Mysig uteservering på sommaren.
Mycket bra restaurang. Återkommer hit varje gång jag är i Helsingborg. Mysig uteservering på sommaren.
Alltid bra här varit här många gånger, Taggliatan är perfekt som vanligt, rätt fullt men helt ok och lokalen är mysig, det som denna gång drar ner betyget var serveringen som var väldigt slarvig.. Vinet serverades väldigt nonchalant och det spilldes lite hit o dit...inte...OKMer
jättebra mat och jättebra service! kan varmt rekomendera detta mysiga ställe. allt var perfekt mat o vin mm. vi kommer tillbaka
En genomtänkt nyårsmeny, med ett omsorgsfullt utvalt tillhörande vinpaket (för den som ville ha det). Att välja alkoholfritt var inget problem, mineralvatten eller annan dryck serverades med samma vänliga och proffsiga service av personalen. En fantastisk middag och ett fint nyårsminne!
Vi gjorde som vi brukar ringde in och beställde den grymma kötträtten tagliata denna var perfekt på ruccola och parmesan ost över
Mycket god mat serverades i en charmig lokal i ett äldre hus. Avspänd atmosfär med uppmärksam och mycket trevlig personal . Särskilt förrätten var en hit, kalvtartar som var väldigt god. Vi satsade på deras trerätters meny och blev mycket nöjda.
Maten var riktigt riktigt bra! Kommer definitivt att återkomma.Mysigt ställe med bra service. Kändes som att sitta nere i Italien
Fantastisk god pasta. Underbar tiramisu. Supertrevlig person. Mysig miljö. Kommer gärna tillbaka så snart vi kan.
Hade stora förväntningar på carbonaran. Pastan var perfekt men inte mycket smak på rätten och fläskkinden var torr och hade bränd smak. Synd på en fantastiskt mysig miljö.
Kvällen inleddes men en antipasto misto serverad på en skärbräda av trä – vi tog den stora portionen vilket vi tyckte var alldeles lagom för två personer. Förutom prosciutto och olika salami, fick vi grisleverpaté, parmesanost, inlagda stora kapris, inlagda paprikadroppar och oliver. Mycket gott!...Till det valde vi en sk ”Super Tuscan” rödvin – helt perfekt! Till varmrätt valde vi mezzalune fylld med kantarell och taleggio i brynt smör, rostade valnötter och spenat – vällagat och gott! Istället för traditionell dessert blev det en Scorpino som är citronsorbet mixad med prosecco ocn ett stänk bitter och för min man en grappa från Valpolicella. Vi var mycket nöjda med vårt besök hos Olsons även om stolarna är något obekväma… och skall vi vara petiga hade vi önskat en kort presentation av rätterna vid servering.Mer