Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Meyers Bageri

$$ - $$$Café, ,
Amagerbrogade 48, Köpenhamn 2300, Danmark
+45 25 10 11 34
Webbplats
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt65 %
  • Mycket bra32 %
  • Medel3 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Stängt nu
Öppettider
KÖK
Café, Skandinaviskt, Danskt, Bra för vegetarianer
PRIS
$$ - $$$
BETYG
Mat
Service
Standard
PLATS
Amagerbrogade 48, Köpenhamn 2300, Danmark
All information
Skriv ett omdömeOmdömen (83)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

110 av 30 omdömen

De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 6 november 2018 från mobil enhet

"Meyers" har de bästa bakverken i Köpenhamn. Tyvärr har jag de senaste åren besökt meyers Amagerbrogade, jag har upplevt dålig service som jag inte förväntade mig eftersom jag vanligtvis gillar meyers-konceptet.

Datum för besöket: oktober 2018
Omdömet skrevs 6 september 2018 från mobil enhet

Älskade kanel snigeln och vallmo bröd här mer än de andra 6 - 7 bagerierna vi försökte i Köpenhamn. Vi tyckte om brödet i brödet med den mjuka konsistensen.

Datum för besöket: september 2018
Omdömet skrevs 7 juli 2018 från mobil enhet

Anländer från Boston i Köpenhamn kl 7 och sedan Metro till stad. Detta var vårt första stopp. Vänlig personal, bra kaffe, himmelska buttery fläckiga bakverk. Njut av det konstanta flödet av cyklister och enstaka Porsche. Kan vi inte få det här i Boston?

Datum för besöket: juli 2018
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Verkligen välkomnande server. Mycket knowledgable. Alla goda läckerheter tillagas på plats. Varma smörgås var läcker och kakorna var fantastiska. Rekommenderas starkt.

Datum för besöket: mars 2018
Omdömet skrevs 21 februari 2018 från mobil enhet

Härliga bakverk från ett högt bakverk. Som alltid, inte billigt men väl värt ett försök, liksom scones som var lite av en överraskning att se dem men fortfarande utsökt!

Datum för besöket: februari 2018
Omdömet skrevs 23 december 2017 från mobil enhet

Vi var där runt jul så vi åt massor av julepandauer som är en speciell crossiant typ sak med vanilj och körsbär compote - YUM! Personalen var underbar! Kaffet (med 2 skott), mochas och varm choklad var alla underbara. Pittoreska lilla butik med bara två...stolar inuti så bättre att ta bort. Det var en rekommendation från en lokal och varje gång vi åkte fanns det massor av människor som kom och gick. Läckra och bra priser.Mer

Datum för besöket: december 2017
Omdömet skrevs 3 september 2017

Min man och jag stannade nyligen på en Airbnb nära Meyers, och värden rekommenderade starkt det för dess bakverk. Jo det var så underbart vi återvände varje morgon under vår vistelse. Vi lärde oss snabbt vad kanelsnurre var - bara otroligt! Det var trevligt att...sitta vid räknaren vid fönstret och titta på cyklisterna förbi medan de äter våra bakverk och njuter av vår kaffe.Mer

Datum för besöket: augusti 2017
Omdömet skrevs 16 augusti 2017

Jag beställde en kaffe och besvärligt frågade den glada kontorist vad hon skulle rekommendera till en turist som vill ha något klassiskt danskt. Ange: den traditionella danska (duh). Clerk var mycket trevlig, trots hur dumt jag kände, och bakverk var otroligt. Det bästa jag har...ätit än. Lätt och fluffig, med flingor av mandel och en härlig grädde. Fantastiskt! Kaffet var bra, inget särskilt.Mer

Datum för besöket: augusti 2017
Omdömet skrevs 25 juli 2017

Nu erbjuds stateside i New Yorks Great Northern Food Hall, även om koncepten verkar vara ganska annorlunda baserat på ett enda besök på var och en, Meyers Bageri på Gammel Kongevej 103 i Frederiksberg, startade onsdagen i Köpenhamn med fem bakverk åtnjutna vid ett utomhusbord,...liten butik en av inte mindre än fem i storstadsområdet tillsammans med Madhus och Delis från samma lag. Meyers Bageri, som ursprungligen öppnades 2010 av Claus Meyer, grundade fadern till The New Nordic Kitchen Manifesto tillsammans med nomas Ren Redzepi, bringar smådjurens konstnärliga begrepp genom bröd och bakverk som uteslutande produceras av ekologiska produkter och spannmål odlade i Danmark och de omgivande länderna öppnar varje bageri klockan 07.00 varje dag för att fresta diners med saker gjorda av allt från säsongsbetonade frukter till stenkorns råg och rostade vallmofrön. Bakning av alla föremål på plats vid varje affärsfront, ingen central anläggning eller kommissarie kök skickar färdiga varor varje morgon. Det var med en bakare som visade sig rulla ut degen att tre gäster gick in i det lilla rummet bara några ögonblick efter öppningen och låta de andra gå först som val diskuterades det var inte länge innan räknaren nåddes, en trevlig ung kvinna bagade mycket för att få det snabbt lossat bara några meter bort för provsmakning, första bitar av en croissant som visar att den är lite mer "degig" än de flesta, även om kanten bakas upp gyllene - skarpa med den rika smaken smaken jämnt fördelad över hela interiören. Dessutom erbjuder nybakade mjöl och fria Sourdough-förrätter till dem som tar med sig en burk, en imponerande övning med tanke på hur nära bevakade de flesta amerikanska bagerierna håller deras hemligheter tills det kan utnyttjas genom en kokbok, det var efter croissanten det ännu ett blick togs på en Poppyseed toppad Tebirke, toppskiktet krossade mot tanden och flakade till marken med gott om nuttiness som spelar bra bort ljusets sötma av ett lager Remonce. Förflyttning till sötare val, samma stora bas som de ovanstående brukade mode en tjusig Rabarber "Croissant" och en Custard Spandauer toppad i knäckta hasselnötter, båda är fortfarande varma och därmed endast delvis placerade med stor eggighet bland de fläckiga lagren var äntligen Meyers kanelrulle som skenade ännu ljusare än resten, en kraftigt knådad spole ännu mer elastisk än den version som serverades i New York och avstod med ljusa kryddiga anteckningar och en perfekt tugga till "huden", inte till skillnad från en bra Bagel.Mer

Datum för besöket: juli 2017
Omdömet skrevs 12 maj 2017

Jag älskar bagerier och saknar alltid de svenska när jag är utomlands. I Köpenhamn behöver jag inte missa det längre eftersom vi hittat Meyers! Bäst scones och croissanter som vi någonsin har provat, äkta smör används under processen och du kan säga att det är...kvalitativa ingredienser!Mer

Datum för besöket: april 2017
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 119 hotell i Köpenhamn
Hotel Amager
201 omdömen
0,32 km bort
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
2 581 omdömen
1,06 km bort
Chicken's Private Pension
3 omdömen
1,28 km bort
Morten Fredricksen Guesthouse
2 omdömen
1,28 km bort
Restauranger i närheten
Restaurant Kareten
99 omdömen
0,23 km bort
The Nomad & The Bean
14 omdömen
0,19 km bort
Restaurant Menu'en
23 omdömen
0,27 km bort
Sevärdheter i närheten
DR Koncerthuset
106 omdömen
1 km bort
Amager Centret
5 omdömen
0,15 km bort
Casino Copenhagen
51 omdömen
1,14 km bort
Amager Fælled
19 omdömen
0,35 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Meyers Bageri.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in
Förbättra objektet

Information om restaurangen

Betygsöversikt
  • Mat
    Service
  • Standard
Mat
Café, Skandinaviskt, Danskt, Bra för vegetarianer
Måltider
Frukost
Service
Avhämtning
Lämpligt för
Barn, Familjer med barn
Öppettider
söndag
07:00 - 20:00
måndag
07:00 - 20:00
tisdag
07:00 - 20:00
onsdag
07:00 - 20:00
torsdag
07:00 - 20:00
fredag
07:00 - 20:00
lördag
07:00 - 20:00
Plats och kontaktuppgifter
  • Adress: Amagerbrogade 48, Köpenhamn 2300, Danmark
  • Ort: Europa  >  Danmark  >  Zeeland  >  Köpenhamn>  > Amager
  • Område: Amager
  • Telefon: +45 25 10 11 34
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig som ägare av ditt objekt