Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Crystal Restaurant and Bar

Certificate of Excellence
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Hämta vägbeskrivning
Choeng Mon, Bophut, Koh Samui 84320, Thailand
I dag
8:00 fm - 10:00 em
Öppna nu
Alla öppettider
Timmar:
sö - lö 8:00 fm - 10:00 em
Mer information
Lägg till bild Skriv ett omdöme

125 omdömen från TripAdvisors användare

Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Mer
Filtrerat efter: Svenska
Stockholm, Sweden
Nivå Skribent
5 omdömen
4 omdömen om restauranger
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs mars 27 2016 från mobil enhet

Helt ok, inget utöver det vanliga. Men gott, nöjd och belåten. Man slipper betala alla dessa beachresort 10% servering och 7% skatt som är en total bluff! Här betalar du det som står i menyn och sen lämbar du dricks om du vill. Lämnar hellre dricks när det är befogat än att bli tvingad att lämna 17% direkt! Mkt trevlig... Mer 

Till hjälp?
Tack jmb559

Resenärer som tittade på Crystal Restaurant and Bar tittade också på

Koh Samui, Provinsen Surat Thani
 
Choeng Mon, Bophut
Koh Samui, Provinsen Surat Thani
 

Besökt Crystal Restaurant and Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Förbättra objektet

Information om restaurangen

Betygsöversikt
  • Mat
    4 av 5 stjärnor
    Service
    4 av 5 stjärnor
  • Standard
    4 av 5 stjärnor
    Atmosfär
    4,5 av 5 stjärnor
Genomsnittliga priser
68 US$
Mat
Europeiskt, Fisk och skaldjur, Asiatiskt, Thailändskt, Grill
Måltider
Frukost, Lunch, Middag, Brunch, Sent på kvällen
Service
Avhämtning, Bokningar, Sittplatser, Servicepersonal, Parkering på gatan, Barnstolar finns tillgängliga, Anpassat för rullstol, Serverar alkohol, Fullständiga rättigheter, Öl och vin, Accepterar Mastercard, Accepterar Visa, Endast kontanter, Kostnadsfritt Wi-Fi
Lämpligt för
Större grupper, Lokal mat, Familjer med barn, Budgetäta
Öppettider
söndag
8:00 fm - 10:00 em
måndag
8:00 fm - 10:00 em
tisdag
8:00 fm - 10:00 em
onsdag
8:00 fm - 10:00 em
torsdag
8:00 fm - 10:00 em
fredag
8:00 fm - 10:00 em
lördag
8:00 fm - 10:00 em
Plats och kontaktuppgifter
  • Adress: Choeng Mon, Bophut, Koh Samui 84320, Thailand
  • Ort: Asien  >  Thailand  >  Provinsen Surat Thani  >  Koh Samui  >  Bophut  >  Choeng Mon

Frågor och svar

Frågor? Få svar från personal och tidigare gäster på Crystal Restaurant and Bar.
Riktlinjer för publicering
Vanliga frågor:
  • Finns det glutenfria alternativ?
  • Finns det en klädkod?
  • Tillåts hundar på uteplatsen?