Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Salice Blu

Via Per Lecco 33 | Sulla strada che porta a lecco impostare Salice Blu sul navigatore come PDI, 22021 Bellagio, Italien
+39 339 834 3067
Webbplats
Dela
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt64 %
  • Mycket bra18 %
  • Medel7 %
  • Dåligt6 %
  • Hemskt5 %
Stängt nu
Öppettider
KÖK
Italienskt, Fisk och skaldjur, Från Medelhavet, Bra för vegetarianer, Veganalternativ, Glutenfria alternativ
PRIS
$$$$
BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär
PLATS
Via Per Lecco 33 | Sulla strada che porta a lecco impostare Salice Blu sul navigatore come PDI, 22021 Bellagio, Italien
All information
Skriv ett omdömeOmdömen (798)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

110 av 175 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2016 från mobil enhet

Tyvärr en besvikelse! Började med ravioli, lite mat och smakade inget speciellt. Valde dagens fisk till huvudrätt, samma där smakade inget. Tog lång tid att få in huvudrätten, väntade 1,5 tim mellan rätterna.Mer

Tack Matt2415
chefluigi, Proprietario på Salice Blu, svarade på det här omdömetSvarade 30 juli 2016
Google-översättning

buonasera thank you for your kind review i like to let you know dinner in Salice Blu si only by...Mer

De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Vi gick till lunch på en vänner rekommendation. Vår lunch började med en bra start med en av kockarna som entusiastiskt beskriver menyalternativ så vi kände att vi hade fått information direkt från köket. Vänta personal var mindre uppmärksam efter det och verkade bli uttråkad,...ignorerar oss för andra diners. Maten var intressant, kanske försökte vara lite för komplex. Fotografier på menyn ledde mig att beställa den föremålet, men det visade sig vara helt annorlunda utan någon förklaring. Efter att vi hade betalat räkningen och gick upp för att lämna lämnade ingen ens tillräckligt intresse för att säga adjö. För en restaurang som skildrar sig som matsal, är det väldigt dåligt.Mer

Omdömet skrevs 13 oktober 2018

Gjorde reservationer genom vårt hotell som restaurangen ger en gratis rundtur - resväska. Till vår förvåning tog vi upp kocken Luigi - - som gav en animerad översikt över hans restaurang, meny och träning. Vi satt inne med utsikt mot köket genom en glasvägg. Kockens...mor, mormor och souskock bistod med middagsberedningar. Tjänsten var enastående från början till slut. En omfattande vinlista presenterades som kocken Luigi som beskrivs specialiteter för kvällen. Ricotta fyllda zucchini blommar var enastående och bara trumped av den läckra foie gras. Perfekt risotto följt av vaktel. Avslutad på kvällen med espresso och kokosnöt efterrätt. Komplimanger till kocken Luigi Gandola och personal.Mer

Luigi G, Proprietario på Salice Blu, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 12 oktober 2018 från mobil enhet

Denna medlem av Buon Ricordo restaurang var utmärkt på alla sätt. Plattan är faktiskt en 4-rätters middag för två - härlig morotsoppa, hemlagad pasta, trio av sjön fisk och hallon Napoleon till efterrätt. Vacker uteplats, utmärkt service och utsökt mat - väl värt resan eftersom...det är ett par kilometer från Bellagio men ofta kan de erbjuda pick up service. Vi skulle gärna vilja gå tillbaka.Mer

Luigi G, Direttore generale på Salice Blu, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 11 oktober 2018

Vi besökte denna restaurang 3 år sedan när vi bodde i Nesso. Vi bestämde oss för att gå på denna resa och erfarenheten besviken verkligen inte svika. En sak som många recensioner jag har läst om denna restaurang förstår inte att kocken Luigi skapar en...annan upplevelse än vad som är typiskt. Han tar ett personligt intresse i varje bord. Vissa ser det här eftersom han borde anställa servitörer för att ta order så att han kan koncentrera sig på matlagning, men de granskare förstår helt klart inte hur processen fungerar i denna typ av kök. Vad som är imponerande är att han kommer till bordet för att hälsa på dig, för att diskutera menyn, hjälpa till med vinval (men vanligtvis behöver vi inte mycket hjälp på det). Om du är lycklig att sitta i rummet med utsikt över köket får du se processen utfolde sig som sous chefsna förbereder sina delar i måltiden och Luigi gör den sista pläteringen och presentationen. När det gäller maten är disken utmärkt. Menyn har ändrats sedan vi var sist här, vilket alltid är ett tecken på en kock som vill förbättra sig istället för att göra samma gamla sak. Våra förrätter var utmärkt (marinerad rå fisk, kammusslor, foie gras) stora smaker, intressanta presentationer. Samma med pastas (gnocchi; tagliatelle med ragu; risottos) - Kocken till och med förbereda en enda ordning av risotto trots att menyn säger två personer minimum. Huvudrätterna var lika bra (kalvkött, ångad zander x 2). Zander var speciellt intressant som precis innan du serverar fisken i en täckt tallrik och de fyller i en ång / rökblandning i en minut. Detta ger fisken en mycket lätt rök accent utan att påverka den perfekt kokta fisken. Desserter var lika bra. Så det här är inte platsen om du har bråttom eller kräver att någon hänger runt din armbåge för att fylla ditt vatten eller vinglas. Personligen är jag mer än kapabel att fylla mitt vinglas och blir aldrig förolämpad av restauranger som tar en hand iväg på trivialiteter så länge maten är bra och vi går inte ut ur vinet: -) Personalen var mycket personliga och tillmötesgående när vi krävde något. Totalt sett är detta en unik upplevelse och samtidigt som det inte är billigt, var det värt erfarenheten.Mer

Luigi G, Direttore generale på Salice Blu, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 4 oktober 2018

Kock Luigi är ganska vänliga och gjorde bra förslag på vin och aptitretare. Vår grupp haft sina måltider. Tjänsten var uppmärksam och professionell. Men Konflikt och känner jag kan inte ge det en utmärkt, eftersom några rätter var bara inte så imponerande för restaurangen som...den portends att vara. Restaurangen var helt fylld med amerikaner, som aldrig är en bra sak i Europa och många tycktes känna till kocken, så kanske det är vad han mest lämpar sig för. Öknar var inte alltför imponerande. Men kan ge det ett försök nästa gång i området eftersom de flesta restauranger i Bellagio är typ av turist fällor om du inte går utanför misshandlad sökvägen.Mer

Luigi G, Direttore generale på Salice Blu, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 28 juli 2017

Vi bokade för att äta middag eftersom vi hade hört så fantastiska recensioner om restaurangen. Kort genomgång av maten var mycket rikt men det serverades med en sådan hastighet att till servitörerna inte hade ordnat bort våra tidigare kurser innan de försökte ger nästa. Detta...blev inte medge tillräcklig tid att njuta av mat, vin och allmän atmosfär. Luigi var runt men gjorde inte in med oss - inte säker vad hans kriterier är. Vi njöt av bättre mat och service någon annanstans men vi kanske bara valde en dålig kväll.Mer

Trufflevasco, Proprietario på Salice Blu, svarade på det här omdömetSvarade 29 juli 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 22 juli 2017 från mobil enhet

Familj driver restaurang på den utkanten av Bellagio. Vi har kört det och har också kommit av färjan och om tidigare har arrangerat, de kommer att komma och få dig och du återvända tillbaka till den främre. Vi gick tillbaka ner. Allt kan förklaras av...det kock, maten är exceptionellt, vackert presenterade. Sittandes under vinrankor och kiwi växter. Väl värt ett besök.Mer

Trufflevasco, Direttore på Salice Blu, svarade på det här omdömetSvarade 29 juli 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 20 juli 2017 från mobil enhet

Detta var ett av de bästa matlagningskurser jag någonsin tagit. Luigi visade oss hans örtagård första, som tydligt inspirerar mycket av matlagning. Vi sedan gjorde vår egen pasta - ravioli och lasagnen. Vi hade också en chans att göra lite skålar tiramisu. Normalt i matlagningskurser,...tycker jag själv lätt uttråkad eller frustrerad med den enda uppgift är jag tilldelats, men Luigi planerade i klass så att varje ögonblick är intressant och engagerande och du kan välja att arbeta så mycket eller så lite som du vill. Åkte hem med en bok av recept jag kan knappt bärga mig tills jag kan förbereda hemma! Den middag som följde var helt en av de bästa jag hade i den sjöar region. Han serverade oss skall ricotta - fyllda zucchini-blommor innan som serverar den lasagnen och ravioli vi gjorde. Den tiramisu var utsökt.Mer

Trufflevasco, Proprietario på Salice Blu, svarade på det här omdömetSvarade 29 juli 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 16 juli 2017 från mobil enhet

Åt middag här för middag och hade en sådan en utsökt och minnesvärda måltid! Min vän och jag bodde i den närliggande byn Visgnola och avslutade vår Lake Como resa med middag här. Vi hade den lax äta rå, polenta ravioli, lake fisk med trädgård...grönsaker, och choklad sufflé på Umeshuplommon. Från smakerna presentationen, allt var fantastiskt från början till slut. Servicen var också klockrena! Rekommenderar starkt ett besök till Salice Blu.Mer

Trufflevasco, Proprietario på Salice Blu, svarade på det här omdömetSvarade 29 juli 2017
Google-översättning

Mer

I närheten
Hotell i närhetenSe alla 18 hotell i Bellagio
Al Relais Campi
15 omdömen
0,41 km bort
Hotel Fioroni
300 omdömen
0,65 km bort
Hotel Il Perlo Panorama
1 048 omdömen
1,03 km bort
Hotel Silvio
667 omdömen
1,04 km bort
Restauranger i närheten
Cava Turacciolo
905 omdömen
1,55 km bort
Alle Darsene di Loppia
761 omdömen
1,12 km bort
Ittiturismo Ristorante Mella
414 omdömen
1,5 km bort
Roadhouse Grill
30 omdömen
0,52 km bort
Sevärdheter i närheten
i Giardini di Villa Melzi
2 032 omdömen
1,32 km bort
Museo degli Strumenti per la Navigazione
24 omdömen
1,44 km bort
Chiesa di San Giovanni Battista
17 omdömen
1,48 km bort
Bellagio Express Train
21 omdömen
1,54 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Salice Blu.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in
Förbättra objektet

Information om restaurangen

Betygsöversikt
  • Mat
    Service
  • Standard
    Atmosfär
Genomsnittliga priser
46 US$ - 91 US$
Måltider
Brunch, Lunch, Middag, Drycker, Sent på kvällen
Service
Parkering finns, Anpassat för rullstol, Kostnadsfritt wifi, Bokningar, Uteservering, Buffé, Abonnera, Sittplatser, Servicepersonal, Validerad parkering, Gratis parkering på sidogata, Barnstolar finns tillgängliga, Serverar alkohol, Fullständiga rättigheter, Öl och vin, Accepterar American Express, Accepterar Mastercard, Accepterar Visa, Accepterar kreditkort
Lämpligt för
Romantiska möten, Lokal mat, Större grupper, Särskilda tillfällen, Affärsmöten, Barn, Familjer med barn
Öppettider
söndag
12:30 - 14:30
19:00 - 22:30
måndag
12:30 - 14:30
19:00 - 22:30
onsdag
12:30 - 14:30
19:00 - 22:30
torsdag
12:30 - 14:30
19:00 - 22:30
fredag
12:30 - 14:30
19:00 - 22:30
lördag
12:30 - 14:30
19:00 - 22:30
Plats och kontaktuppgifter
  • Adress: Via Per Lecco 33 | Sulla strada che porta a lecco impostare Salice Blu sul navigatore come PDI, 22021 Bellagio, Italien
  • Ort: Europa  >  Italien  >  Lombardiet  >  Comosjön  >  Bellagio
  • Telefon: +39 339 834 3067
  • E-post
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig som ägare av ditt objekt