Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Glacier Douceur Saint Sébastien

Betyg och omdömen

Certificate of ExcellenceVinnare 2017 - 2018
BETYG
Mat
Service
Standard

Information

FUNKTIONER
Avhämtning, Anpassat för rullstol

Plats och kontaktuppgifter

Omdömen (59)
Filtrera omdömen
3 resultat
Medlemsbetyg
1
1
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
1
1
1
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 9 november 2018 från mobil enhet

Trevligt litet ”Glass-hål-iväggen” i Biot. Bra och gediget med god glass. Om glass är din favoritdesert, ät gärna på byns trevliga restauranger, men sträck seda på benen och ta desserten här.

Datum för besöket: september 2018
Tack Gudmund N
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 21 september 2016

Jag stannade till där för en kopp kaffe. Det var intressant eftersom flera av de lokala mina damer slutat av med deras barn. Jag kände mig att det gav mig en liten smak av livet i Biot. Kaffet var bra.

Datum för besöket: september 2016
Omdömet skrevs 30 juni 2015 från mobil enhet

Det var en bränd varm dag och jag var sugen mina vanliga fasta av krämig läckerheter. Älskade det här stället. Riktigt trevlig personal, jag kände mig inte stressade att göra mitt beslut. Man inte ett fan av koner så de gav honom hans kulor i...en liten skål. Utsökt! Härligt bord utanför att sitta och njuta av varje lickaMer

Datum för besöket: juni 2015
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Glacier Douceur Saint Sébastien.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt