Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Sense

Betyg och omdömen

Certificate of ExcellenceVinnare 2015 - 2018
BETYG
Mat
Service
Standard
Atmosfär

Information

PRISKLASS
63 US$ - 126 US$
KÖK
Kinesiskt, Asiatiskt
Måltider
Lunch, Middag
Omdömen (188)
Filtrera omdömen
26 resultat
Medlemsbetyg
15
7
0
4
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
15
7
0
4
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 26 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Matpunkterna som vi hade var trevliga och läckra, och smaktillsatser jucily kryddig. De kom dock inte nära de "utsökta lätta smakerna" som krävdes på webbplatsen Sense restaurang, och räkningen visade mycket höga priser. Den enda stekade fläsk siu-mai och det äggvita stekt riset med kammusslor...hade lite starka salta smaker. Nudlarna i soppa med strimlad rostadeck var tydligt fet. Det stekt riset som är insvept i lotusblad, fint ljust smaksatt, kan dra nytta av ytterligare upplyftning i kvalitet om det görs med några andra risvaror. De olika aptitretare var sammansatta av 3 köttartiklar. Det lilla fingreformade stycket grillat fläsk smakade riktigt sött och kompenserade mycket bra för fläskens så förfinade kvalitet. Skivans fläskhals var den torkaste jag någonsin hade, och den lilla klumpen av marinerade kycklingar jämfördes ogynnsamt mot kycklingsspettarna yakitori som man kan hitta i gatuhörn. Sitter vid vårt bord vid klockan 11 på morgonen den 2 januari, kände vi uppmuntran att beställa champagne eller vin innan vi fick se matmenyn. För en restaurang på marknaden kan detta vara ett tecken på att det var under tryck för att generera intäkter. Eller kanske hade personalen ingen känsla av några kunders övning att bestämma vad man skulle äta innan man höll sin alkohol. Också, de hade uppenbarligen inte mycket känsla av tanken på yum - cha (drink - tea) stilmatsal vid frukost / lunch gånger. Vi beställde kinesiskt te, listade på bottensidorna i ett tjockt menyhäftehäfte (som inte verkade ha en sektion för högkvalitativa specialteor). Inte oväntat, vi blev ombedda om vi skulle vilja beställa några stilla eller gnistrande vatten för att gå med kinesiskt te. Efter några uppmaningar fick vi tag på matmenyn. Inkluderat var 3 uppsatta menyer (eller "kursmenyer") som var och en erbjöd en uppsättning typiska exklusiva lunchrätter som skulle passa kraftmatare på normala arbetsdagar. Jag frågade om den mycket större lunchmenyn som publicerades på restaurangens hemsida, den som anges att erbjudas "Fram till den 6 januari 2019" och som också inkluderade en 8-sidig à la carte-meny. Personalen sa att denna större "Till 6 januari 2019" -menyn skulle vara tillgänglig den 7 januari. Det verkade inte vara meningslöst alls. Efter en diskussion fick vi friheten att välja enskilda rätter från de 3 menyerna. Vi valde några lättare rätter, och slutade med en överdriven bill för friheten. Senare den kvällen frågade assisterande F & V-chefen för Mandarin Oriental Tokyo om Sense restaurangpersonal hade förklarat tydligt att marknaden stängdes, vilket var orsaken till den begränsade menyn. Jag sa till honom att förklaringen var tydlig, men anledningen var övertygande. Några dagar senare lärde jag mig också att de speciellt höga priserna i vår faktura kom från kocken, inte från någon publicerad meny. Matförsörjning / lagringsbegränsningar och inkonsekvent restaurangprissättningspolitik är förmodligen problem för MO Tokyo F & be management. Så är problemet med restaurangen och restaurangpersonalen, som inte har en bra känsla för mat och drycker som de hanterar. Kanske, även livsmedelskvalitet, som klarar av att matcha marknaden positionering av restaurangen. Som jämförelse gick vi till cantonese restaurangen Hei Fung Terrace på halvön Tokyo, nära andra änden av Chuo Dori, till middag:  - Full à la carte matmeny, som kom utan kravet på att beställa vin först;  - Matlagad väl för att man ska kunna smaka på ingrediensernas färskhet och naturlighet.  - mycket trevlig och effektiv service även med restaurangen full;  - helt trevlig middag mycket bra värde också. Så, ingen "market closed" fråga på halvön Tokyo.Mer

Datum för besöket: januari 2019
Omdömet skrevs 17 november 2018

På 37: e våningen på det orientaliska hotellet Mandarin i Tokyo kan du hitta den utsökta Sense-restaurangen, en kantonesisk stil i kinesiska restaurangen. När du letar efter en paus från en japansk måltid, är detta en lyxig övergivenhet med en spektakulär utsikt över staden för...att starta. Tjänsten är oklanderlig, maten är delikat läckra och den övergripande erfarenheten iOS en du kommer inte snart glömma.Mer

Datum för besöket: november 2018
MOTYO, Social Media Communications på Sense, svarade på det här omdömetSvarade 19 november 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 8 juli 2017

Detta är en fantastisk restaurang med otrolig utsikt över Tokyo. Maten är mycket bra, det kommer inte slaget dig bort, men på vyerna. Jag åt middag här och vi behandlades till en jordbävning. Detta var en ganska spännande händelse, och personalen inte blinka. De var...avslappnad och otroligt professionella.Mer

Datum för besöket: september 2016
Omdömet skrevs 13 maj 2017

Vi var att bo i den hotel och gjorde inte inser att den restauranger var så populära på lördag natt. Vi har visat upp vid disken där härlig Mei var värd. Hon sa till oss hon hade en tabell för en timme bara sedan fortsatte...med att hjälpa oss boka en tabell på den italienska restaurangen i den samma hotell. När vi gick ner till den italienska vi insåg att det var bufféstil och snabbt tillbaka till Mei och begärde att det bord hon erbjöd oss. Hon charmigt tog våra shoppingkassar från oss, tog han oss vinlistan medan vi väntade på dem att laga tabellen och sedan eskorterad oss till vårt bord. Halvvägs genom vår måltid vår server informerade oss att vi inte behöva springa som tabell hade öppnat upp och de kunde inkvartera oss en avslappnad middag. Det finns massor av bilder här om den utsökta mat och service men här är en mer plus. Den fantastiska konst beskådas. Jag bifogar några bilder av detta konst. Jag rekommenderar verkligen denna restaurang för livsmedel kvalitet och utmärkt service samt sin konst på bildskärm.Mer

Datum för besöket: maj 2017
Omdömet skrevs 11 februari 2017

Nyligen åt här mer än en gång medan på semester i Tokyo. Verkligen fantastiskt exklusiva Kantonesiska rätter med en fantastisk utsikt. Det är en Guide Michelin med Michelinstjärnor restaurang och dyrt, men värt det. Mat och service var verkligen enastående. Definitivt en av de bästa...för detta rätter som jag har upplevt i den världen, och jämförbar till den Mannen Johan på den Mandarin Oriental i Hong Kong, och även den Asien Gallery på den Westin Palace i Madrid. Jag kan definitivt rekommendera och kommer att återvända.Mer

Datum för besöket: januari 2017
Omdömet skrevs 4 januari 2017 från mobil enhet

Jag bodde på Mandarin och denna restaurang ligger inne på hotellet. Fina à la carte typ av kinesisk mat, mycket bra kvalitet. The design of , ett italienskt människa, är riktigt imponerande och ger utmärkt service.

Datum för besöket: januari 2017
Omdömet skrevs 1 januari 2017 från mobil enhet

Galet priser, extremt vacker plats, underbar utsikt. Men jag tror inte det är värt pengarna du betalar. Eller du bör älskar kinesiska rätter. Perfekt service och för att hög kvalitet på ingredienserna för alla rätter men jag skulle aldrig komma tillbaka igen

Datum för besöket: februari 2016
Omdömet skrevs 22 september 2016

Ganska ovanligt för en kinesisk restaurang som jag känner av with a Michelin stjärna. Det var värt det .Servicen och maten var utmärkt. Det enda jag håller inte var en kopp te kostade $15. Detta var allt som alkohol . Maten var underbart men betydligt...kostsamma ,men en stjärna. WowMer

Datum för besöket: september 2016
Omdömet skrevs 9 juni 2016

Vi hade en underbar matupplevelse här på vår första dagen i vår vistelse. Maten var utmärkt. Utsikten är spektakulär utsikt över och dålig service utöver det.

Datum för besöket: juni 2016
Omdömet skrevs 11 april 2016

Utsikten var otroligt vackert och inredningen var behagligt. Personalen var mycket tillmötesgående och kunnig. Maten var mycket otillfredsställande. I februari kom vi hit för en full course set med vin populära spelparen. Nästan allt vi hade, vin ingår, var inte bra. Det är omöjligt att...beskriva hur hemsk den kinesiska vin och flera olika banor var den kvällen. Med tanke på att vi tillbringade cirka $2000 för 4 personer, vi var ganska besvikna. Om du vill se, bara komma till baren.Mer

Datum för besöket: februari 2016
Visa fler omdömen
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Sense.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt