Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Buddy Oriental Riverside Pakkred

Resenär (115)
Svit och rum (27)
Pool och strand (10)
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Hotellbekvämligheter
Pool
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Rumservice
Fri parkering
Restaurang
Bar/lounge
Affärscenter med tillgång till internet
Anpassat för rullstol
Bubbelpool
Kemtvätt
Tennisbana
Tvättservice
Visa fler
Rumsegenskaper
Luftkonditionering
Minibar
Pentry
Rökfria rum
Sviter
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Flodutsikt
Mellanklass
HOTELLKLASS
Omdömen med mera
82omdömen
141bilder
6F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 33
  • 32
  • 13
  • 2
  • 2
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Vi Åkte dit för en natt ut av den buller och stress of Bangkok, detta resort var precis vad jag var ute efter för. Atmosfären var mycket avkopplande och vi fick ett rum med utsikt över floden som var bara häpnadsväckande. Servicen var tillmötesgående och vänlig, rummet rymligt
Läs mer
Svar från CRM_officer, Guest Relations Manager för Buddy Oriental Riverside Pakkred
Svarade 26 juli 2017
Dear Giancarlo S, We would like to extend our warmest thanks to both of you for choosing to stay at the Buddy Oriental Pakkred. At the Buddy Group we understand the value of good customer service and we are prepared to go the extra mile to try and help out valued guests. We really appreciate you mentioning that this was evident during your last stay. Kind Regards John Pettengell Guest Services Manager gsm@buddygroupthailand.com
Läs mer
Dess garden restaurang med trevlig utsikt över floden och alltför romantisk musik . Maten är fräsch , men kvaliteten på att laga är inte tillräckligt bra . Vin ingen bra , för torrt . Genomsnittligt " medium " . Tror inte jag kommer att komma tillbaka igen
Läs mer
Svar från CRM_officer, Guest Relations Manager för Buddy Oriental Riverside Pakkred
Svarade 16 mars 2017
Dear Enzo L, On behalf of all the staff at the Buddy Oriental Pakkred I would like to offer my unreserved apologies for those parts of your stay which did not reach your expectations. We really appreciate your comments and our team always take careful note of customer feedback as an important way of improving the services we offer here. Thank you for your review and we hope you would consider staying here again in the future. Kind Regards, John Pettengell Guest Services Manager gsm@buddygroupthailand.com
Läs mer
Jag bokade en pool villan hotell rummet för min bror - i - lag och systern - i - lag när de var på sin smekmånad från U. S. A. De var verkligen imponerad av rummet och servicen de inte fick, de kändes som om de behandlades som en prins och prinsessa. För övrigt, den var rummet
Läs mer
Svar från CRM_officer, Guest Relations Manager för Buddy Oriental Riverside Pakkred
Svarade 29 jan. 2017
Dear Ploy cha, We would like to extend our warmest thanks to both of you for choosing to stay at the Buddy Riverside Hotel. At the Buddy Group we understand the value of good customer service and we are prepared to go the extra mile to try and help out valued guests. We really appreciate you mentioning that this was evident during your last stay. Kind Regards John Pettengell Guest Services Manager gsm@buddygroupthailand.com
Läs mer
Det här stället är inte för utlänningar. Hela hotellet är inställd - upp till cater specifikt för thailändska bröllopsfester. Dessutom, på rummet de annonserar gratis transfer till lokala shopping malls. . . Men när jag frågade receptionen om detta skrattade de i ansiktet och
Läs mer
Svar från CRM_officer, Guest Relations Manager för Buddy Oriental Riverside Pakkred
Svarade 29 jan. 2017
Dear Brent G, Thank you for staying at the Buddy Oriental Riverside and for taking the time to post a review on this popular travel forum. It is true that, particularly at the weekend we do have a lot of Thai Wedding Functions. Our location beside the beautiful Chao Phrya River is an ideal romantic location and leads towards people booking our hotel for this reason. Your comments have been passed to our Management team and we will look at the best way we can balance the needs of all our guests, not just the larger groups. We are sorry to read you probably would not return and hope you have better experiences elsewhere in Thailand. Kind Regards, John Pettengell Guest Services Manager gsm@buddygroupthailand.com
Läs mer
Efter den långa avstånd flyg vi bokade detta hotell, för att koppla av efter ankomsten. Vi bokade Villa med egen pool. När du har angett villa, vi fick ringa att städerskan. Den Soffa har varit vita, när det var nya. Nu jag gjorde inte gillar att sitta på, även med kläder.
Läs mer
Svar från CRM_officer, Guest Relations Manager för Buddy Oriental Riverside Pakkred
Svarade 24 dec. 2016
Dear Socrates 010160, Thank you for sharing your review on our Trip Advisor page. I was extremely sorry and disappointed to read your comments regarding our hotel and service. I can assure you that this is certainly not the normal experience guests have with us as feedback is usually positive. I have noted your comments and these have been taken on board in order for us to maintain our usual levels of high standards. Again, please accept my sincerest apologies and I do hope you will return to future to see the improvements we have made. Yours Sincerely, John Pettengell Guest Services Manager gsm@buddygroupthailand.com
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumPool och strandMiddagFöretagscenter och evenemangsrum
Stay like home
FöregåendeNästa
123456
Pool Villa Room Have Two single Bed?
how much for single 5 days stay
Dear Simon S, Thank you for your message and we apologize for the late reply. Our room prices are dynamic and can change regularly, we would suggest you check the Hotel Website for information relating to the room rates. The rate their is very competitive. Kind Regards, John Pettengell Guest Services Manager
0 röster
Do you have massage service ?
Dear Asia Traveler, Thank you for your message. The hotel is currently renovating the Spa area of the hotel which should re-open in the near future. We are hoping to be able to offer this service again in the very near future. Kind Regards, John Pettengell Guest Services Manager
0 röster
Visa alla svar
I want to know if you have a breakfast and dinner buffet. Thank you
Dear Asia Traveler, Thank you again for your message. The Hotel does run a breakfast buffet most morning (depending on the number of guests) if the buffet is not available we have a number of a la carte options open to choose from. We do not have a buffet in the evening. Kind Regards, John Pettengell Guest Services Manager
0 röster
Visa alla svar
hello is there air conditioning? Thank you
Dear Alex Steve, Sorry for the late reply and the answer is yes all rooms come equipped with Aircon. Kind Regards, John Pettengell Guest Services Manager
1 röst
FöregåendeNästa
12
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
82 US$ - 145 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
buddy oriental riverside pakkred hotel nonthaburi
PLATS
ThailandNonthaburi ProvinceNonthaburi
ANTAL RUM
83
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt