Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hotel Le Saint-James Relais & Chateaux

Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Certificate of Excellence
Hotellbekvämligheter
Pool
Rumservice
Fri parkering
Restaurang
Bar/lounge
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Offentligt wifi
Kemtvätt
Mötesrum
Affärscenter med tillgång till internet
Tvättservice
Concierge
Bankett-rum
Flerspråkig personal
Konferensanläggningar
Rökfritt hotell
Utomhuspool
Flygplatstransport
Frukost tillgängligt
Bastu
Laddningsstation för eldrivna fordon
Visa fler
Rumsegenskaper
Sviter
Rökfria rum
Luftkonditionering
Familjerum
Handikappanpassade rum
Minibar
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Fina utsikter
HOTELLKLASS
Plats
Helhetsvy
Vägbeskrivning
Bordeaux-Mérignac flygplats17 km
Bergerac Dordogne Périgord flygplats78 km
Visa alla hotell i närheten
Restauranger i närheten
Visa alla restauranger i närheten
Sevärdheter i närheten
Visa alla sevärdheter i närheten
Omdömen med mera
556omdömen
251bilder
2F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 356
  • 135
  • 32
  • 26
  • 7
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Utsikten var fantastisk, och var värd för det ur vägen läge. Baren och sommelierer har skapat dryckespaket var helt enkelt magnifik, vad du skulle förvänta dig av ett grape huvudstaden i världen. Den rum är en lite små med lågt i tak, men du kommer inte behöva att tillbringa myck
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med Relais & Chateaux
Svar från ATorkington, Directeur général för Hotel Le Saint-James Relais & Chateaux
Svarade 8 juli 2017
Dear 495jianliz, Many thanks for your feedback. We are delighted that you enjoyed the stay with us. Some ceilings in the rooms are lower than others so we will be able to give you another room for your next stay! We will pass on your praise to our Sommeliers and bar team. Effectively the best room to enjoy the Saint-James is the penthouse suite! We look forward to welcoming you back. Kindest regards, Anthony Torkington General Manager
Läs mer
Vi anlände i ösregn - observera att du måste du gå till receptionen och få ett nummer till nyckeln i en basdynan så att du entrén med bilen. Receptionisten kindly gav mig ett parasoll!
Den incheckningen var snabb med engelska - tack och lov som vår franska är skamligt nog svag.
R
Läs mer
Svar från ATorkington, Directeur général för Hotel Le Saint-James Relais & Chateaux
Svarade 8 juli 2017
Dear Lynnpatricia, Many thanks for your feedback following your stay with us. We are delighted that many aspects of your stay met with you approval and that globally you enjoyed your stay. I am sorry about the service issues it the bar and apologize for that. Your comments have been discussed with the team so as to avoid further disappointment. We hope to have the pleasure of welcoming you back so that we can show you a better global performance. Kindest regards, Anthony Torkington General Manager
Läs mer
När vi anlände till hotellet, receptionisten tittade inte på oss för mer än 5 minut, var ute efter på hennes dator! Vi stod som om inte befintliga! Till sist efter en stund hon tog upp hennes huvud och frågade: ya?
Vi förklarade att vi är här för att kolla in. Hon inte vet vad ni
Läs mer
Svar från ATorkington, Directeur général för Hotel Le Saint-James Relais & Chateaux
Svarade 17 juni 2017
Dear Qwec1, Many thanks for having taken the time to give us your thoughts and comments following your recent stay with us. Any many thanks for the positive feedback on the restaurant and the location. I personally wanted to have a discussion with you on the morning of your departure concerning the issues that you have raised but you told me that you did not want to repeat what you had already said and therefore the was no discussion possible. I apologise for the service issues that you mention – I am not convinced that they reflect precisely what you experienced (I think that you were asked several times if you wanted a drink) but if that is what you felt then I am sorry for that and rest assured that the members of the team that dealt with you have been seen and the matter discussed. The rooms at the Saint-James are different from what one generally expects in our type of property. Jean Nouvel – the architect who designed the Saint-James – had a very unique vision on what he thought the Saint-James should be and we have kept this DNA since we opened as we feel it is what the property is all about. The high and low beds are different but generally guests enjoy our rooms. Your comments on the hair dryer are a very fair point and are being looked in to. The hot water problem was linked to a technical issue that was resolved once we had found out that it existed. These points that you raised during your stay led us to give you a free upgrade into a suite and a 50% discount on your last night with us. I feel that this was necessary and fair following the comments that you made. I personally inspect the rooms on a regular basis and whilst I rarely sleep in the property the conversations with guests and the hundreds of guest satisfaction forms that we have each year give us a clear view of what we are doing right and more importantly what we are doing wrong. We would be delighted to welcome you back to the Saint-James so that you can review your judgment – please feel free to contact me personally so that I can look after the booking. Kindest regards, Anthony Torkington General Manager
Läs mer
Min fru och jag började vår smekmånad på Saint James. Det är verkligen en vacker miljö, fick arkitekturen och kännas inom hotellet är fantastisk. Det är förstklassig service hela vägen. Den fridfulla utsikt, fantastisk restaurang, det vackra poolen är alla värda att bo utanför av
Läs mer
Svar från ATorkington, Directeur général för Hotel Le Saint-James Relais & Chateaux
Svarade 17 juni 2017
Dear CgpPetrow, Many thanks for this lovely feedback following your stay with us. I am delighted that you enjoyed everything and that you were well looked after by the team. We look forward to welcoming you back in the not too distant future. Kindest regards, Anthony Torkington General Manager
Läs mer
SJ är en underbar plats, med en hel del av karaktär. Inredningen är fantastisk och utsikten över Bordeaux är exceptionell.
Servicen är av högre kvalitet, mat.
Måste du åka dit minst en gång i ditt liv.
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med Relais & Chateaux
Svar från ATorkington, Directeur général för Hotel Le Saint-James Relais & Chateaux
Svarade 17 juni 2017
Dear alainmmemrt, It was lovely to read your report and it will be shared with the team. Our motivation is to make guests feel at home and feel happy and clearly this was the case with you. We hope that you will find an opportunity to come and visit us again. Kindest regards, Anthony Torkington General Manager
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagPool och strandFöretagscenter och evenemangsrum
Bilden tillhandahållen av ledningenHotel Le Saint-James Relais & Chateaux
Chambre de Luxe
vue générale
Panorama notturno dalla suite Hauterive
Suite Hauterive, salottino
Suite Hauterive, letto alto
Föregående
How can we find information on cooking classes and cost? Would you offer any for four adults on August 31st or September 1st? Thanks
Does the rate include breakfast??
It depends on what you book. As we had dogs with us we had breakfast in our room every morning. I have found that you can generally negotiate to have at least a continental breakfast included in most hotels in France.
1 röst
Visa alla svar
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
181 US$ - 367 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
hauterive saint james hotel
PLATS
FrankrikeNouvelle-AquitaineGirondeBouliac
ANTAL RUM
18
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt