Vad säger man? Fräscht och fint, fantastisk frukost, riktigt gott kaffe, hög servicenivå. Skön dude i baren skapade en avslappnad stämning. Topp, helt enkelt 🌟🌟🌟🌟🌟 Par hundra meter att gå upp från torget bara...du slipper ljud, och hinner inte bli svettig på vägen upp.
Blev bestulen på mitt pass på rummet. Ledningen för hotellet helt likgiltig, inga bytta lås ingen reaktion.... Man får tydlig känsla av att det är mitt fel att passet blivit stulet än att felet är på deras sida!!!!! Uruselt - välj annat hotell i Åre. Jag kan verkligen inte rekommendera Granen. Inget fokus på gästen. Välj Åregåden, Diplomat eller Fjällgården istället. Har bott på dessa och blivit bemött mycket bättre.
Vi har hört så mycket gott om Granen så förväntningarna var höga inför vårt besök. Trevligt mottagande av hovmästare och bordet var klart vid ankomst. Vi var ett sällskap på fem där tre av oss åt samma förrätt som var Havskräfta, den presenterades under ett berg av skum med en brioche till för att man skulle få upp all sås förklarade servitören. Att dölja en så fin råvara helt kändes meningslöst, nu blev upplevelsen mest som om man fått i stort sett vad som helst som är till fullo täckt av sås. De andra i sällskapet åt den bakade betan. Den var helt ok men något som var friterat / rostat som säkert var tänkt att tillföra struktur var helt smaklöst vilket skapade en fadd smak i munnen. Två i sällskapet åt sedan Rigatonin med tryffel, när den kommer in så påpekar vi att det varken doftar eller syns någon tryffel, svaret vi får då är att tryffeln tyvärr är slut så därför har de gjort större portioner pasta..... Det var nog en av de sämsta ursäkterna vi hört och vi förväntade oss någon form av kompensation då pastan i övrigt bestod av en tomatsås och de tog 225 kr för rätten. En i sällskapet åt torsken och den var på gränsen till helt överkörd, tillbehören bestod även av tre olika kompositioner på olika sorters lök vilket skapade en del obehag i efterhand. Pärlhönan var helt ok men att få två bitar om ca 4 cm av svartrot som tillbehör kändes lite fattigt. Köttbullarna var dock riktigt bra. Till dessert valde vi två olika rätter: Sorbet samt Mazarin med hjortron. Sorbeten var bra men "crispbaren" var seg och för stora bitar. Mazarinen med Hjortron hade kunna kvala in som varmrätt, det var en gigantisk bit mazarin täckt med Hjortron och färskostglass. Vinrekommendationerna var rakt genom mycket bra men vad hade man annat förväntat sig på Granen. När väl notan landar så vill man ha fullt pris för pastan men efter en kortare diskussion så bjuder man på dem vilket känns som det minsta man kunde göra då rätten helt saknade det som utlovats. Det som är trist är försöket att mörka hela problematiken, hade vi fått veta direkt att det inte fanns tryffel eller att man erbjudit någon form av kompensation som inte innebar mer pasta så hade vi varit nöjda. Helhetsupplevelsen är att köket tar sig lite vatten över huvudet och försöker lägga ribban lite högt, rätterna är inte balanserade i helhet förutom köttbullarna. Vi tror att de kan leverera på en tillräckligt hög nivå även om de gör det lite enklare för sig. Nu åt ingen i sällskapet den cognagsflamberade pepparsteken men vi vill ändå kommentera att såsen kommer helt färdig från köket och att köttet endast bränns av i salen, vilket i och för sig är trevligt men inte för 425 kr per portion.…
Utsökt middag, viner och fantastisk personal. Allt var bra från början till slut. Trevligt mottagande när vi ankom, bra rekommendationer, vi fick en fin plats att sitta på och blev erbjudna en fördrink att starta kvällen med. Vi kände oss välkomna. Rena fina ytor, snyggt inrett. Så bra!
Fint hotell med underbart läge. Mycket trevlig personal som gör sitt yttersta för att man skall trivas. Restaurangen levererar mat med mycket hög klass. Rummet var mycket trevligt inrett och hade en stor och trevlig balkong som passade bra i solen :)
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.
Registrera dig för ditt objekt