Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Black Swan Hotel

Översikt
Market Place, Helmsley YO62 5BJ England Visa på karta
Namn/adress på det lokala språket
BEKVÄMLIGHETER
Kostnadsfritt wifi
Fri parkering
Frukostbuffé
Rökfritt hotell
Restaurang
Rumservice
Sviter
4-stjärnigt boende
Om
Hotellklass
Bekvämligheter
HOTELLEGENSKAPER
Rumservice
Fri parkering
Restaurang
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Bar/lounge
Bankett-rum
Flerspråkig personal
Frukost tillgängligt
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Kemtvätt
Konferensanläggningar
Mötesrum
Rökfritt hotell
Tvättservice
Pool
Precis vid stranden
Spa
Frukost ingår
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Utmärkelser och erkännanden
Certificate of Excellence
Certificate of Excellence
Rumstyper
Sviter, Rökfria rum, Familjerum
Hotellklass
Utmärkelser och erkännanden
Certificate of Excellence
Certificate of Excellence
Rumstyper
Sviter, Rökfria rum, Familjerum
Antal rum
45
Prisklass
145 US$ - 343 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Kallas också
Black Swan Helmsley
,
Black Swan Hotel
Plats
Storbritannien > England > Yorkshire > North Yorkshire > Helmsley
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 4 hotell i närheten
The Royal Oak Hotel
481 omdömen
0,05 km bort
The Feathers Hotel
1 090 omdömen
0,07 km bort
Feversham Arms Hotel & Verbena Spa
1 697 omdömen
0,15 km bort
The Pheasant Hotel
446 omdömen
3,86 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 40 restauranger i närheten
The Cocoa Tree
398 omdömen
0,09 km bort
Mannion & Co
261 omdömen
0,09 km bort
Gepettos
423 omdömen
0,11 km bort
Porters Coffee Shop
318 omdömen
0,12 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 22 sevärdheter i närheten
National Centre for Birds of Prey
1 199 omdömen
1,12 km bort
Helmsley Castle
661 omdömen
0,18 km bort
Helmsley Walled Garden
497 omdömen
0,21 km bort
Helmsley All Saints Church
51 omdömen
0,09 km bort
Omdömen med mera
1 990omdömen
405bilder
7F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 1 094
  • 493
  • 238
  • 115
  • 51
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Beslutat att likställa oss för vår bröllopsdag. Vi märkte att en " Yorkshire gin, middag vara&att ta itu och bokat det eftersom det verkade vara en prisvärd affär.

Kom på fredag kväll och receptionisten mycket välkomnande och hjälpsamma. Det här var en mycket bra start på vår vi
Läs mer
Svar från Black_Swan_Hotel, Jayne Potter, Marketing Manager för The Black Swan Hotel
Svarade 11 aug. 2017
Dear Helen W Thank you for your feedback following your recent stay at The Black Swan Hotel where you celebrated your wedding anniversary. Congratulations once again! I am pleased to read that in general you enjoyed your stay with us, and that you found the Tasting Menu to be enjoyable. I am however sorry to read that you don’t believe that the wine flight which accompanied the Tasting Menu represented good value for money. I have shared your feedback with our Operations Manager and F&B Manager, and your comments about the wine which was selected to be paired with the cod dish which will be investigated. On a more positive note, I am pleased to read that you would recommend The Black Swan to other people, and that you would choose to return to the hotel again in the future. Kind regards Jayne
Läs mer
En riktig engelsk country hotel i en vacker traditionella Yorkshire town. Maten var förstklassiga och servicen var oklanderlig. Kändes som ingenting var för mycket besvär. Vi gillade inredningen, speciellt den engelska sporting utskrifter som var till salu. I restaurangen, den ta
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Svar från Black_Swan_Hotel, Jayne Potter, Marketing Manager för The Black Swan Hotel
Svarade 11 aug. 2017
Dear Charlie W Thank you for your fabulous comments following your recent stay at The Black Swan Hotel. I am delighted to read that you enjoyed your stay with us, with dinner from the Tasting Menu in The Gallery being one of the highlights of your stay with us. I’m also pleased to read that the service that you received was faultless. The Black Swan is an iconic historic coaching inn, and I am so pleased that you appreciated and enjoyed that charm associated with this. I do hope that you will choose to return to The Black Swan Hotel again in the near future. Kind regards Jayne
Läs mer
Ett underbart hotell som är hundvänligt. Maten var enastående och kvaliteten på service de ger är mycket svårt att hitta i den moderna världen. De ger exceptionella lokala kunskap och utmärkta gästfriheten till dem som är i området för country sports.
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Svar från Black_Swan_Hotel, Jayne Potter, Marketing Manager för The Black Swan Hotel
Svarade 11 aug. 2017
Dear Buttongrrrl Thank you for your lovely comments following your recent visit to The Black Swan Hotel. I am delighted to read that you enjoyed your stay with us and that you found the quality of service and the standard of the food to be exceptional. I do hope that you (and your dog!) will choose to return to the hotel again soon. Kind regards Jayne
Läs mer
Vi hade en skön weekend med gedigen vänner på detta hotell. Vi fick rum intill varandra i slutet av en lång korridor , i den nyare delen av hotellet. Vad vi inte insåg var att de två rum mittemot hade hundar i dem, som blev ett problem när de ägare husdjur lämnat sina rum för sin
Läs mer
Svar från Black_Swan_Hotel, Jayne Potter, Marketing Manager för The Black Swan Hotel
Svarade 11 aug. 2017
Dear Nigel V Thank you for your feedback following your recent stay at The Black Swan, which as you point out in your review was discussed with the management prior to your departure from the hotel, and an adjustment was made to your account to take into consideration your disappointment. Please be assured that your comments have been reviewed and will be used in a constructive manner to enhance the experience for future guests. I do hope that you will consider staying at The Black Swan again in the future. Kind regards Jayne
Läs mer
Ett härligt hotell, uppmärksamhet på detaljer och hundvänlig! Men du vet aldrig någon hundar hade bott där tidigare. Rummen var väldigt rena. Maten i restaurangen var fantastiskt om än lite dyr. Kypare uppmärksam. Barpersonalen behövde lite mer träning. Korridorer var lite trött,
Läs mer
Svar från Black_Swan_Hotel, Jayne Potter, Marketing Manager för The Black Swan Hotel
Svarade 11 aug. 2017
Dear Caroline L Thank you for your kind comments following your recent stay at The Black Swan Hotel. I’m really pleased to read that you had a super stay with us. We really do like to spoil all of our guests – including our four legged friends! I’m so pleased that you appreciated the added touches such as the dog bowls and biscuits, and thank you for your compliments on the cleanliness of the rooms. I’m also delighted to read that you had an excellent meal in the restaurant, and that you were well looked after by the waiting staff. Your comments about the bar staff have been noted and will be used in a constructive manner. I am really pleased to read that you would choose to stay at The Black Swan again, and we look forward to welcoming you, and your dogs, again soon. Kind regards Jayne
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagPool och strandFöretagscenter och evenemangsrum
Bilden tillhandahållen av ledningenThe Black Swan Hotel
Feature Bedroom
Room 1
gardens
room
Room 34
Föregående
Can my spaniel go in the bar area with us on a night? We are thinking of booking your hotel.
Hello Patricia, sorry for the late response but I've only just seen your query. We are extremely dog friendly and dogs are welcome in all areas of the hotel except the tearoom and restaurant. You can dine in our bar or lounge areas with your lovely spaniel and we'll happily set a table in the lounge for you to have breakfast in there as well. If you have any questions please feel free to call me at the hotel but do rest assured we welcome all dogs and will do all we can to accommodate your needs whilst with us - kind regards Lis
0 röster
Visa alla svar
Do the rooms have hair dryers?
Yes, well the Ines at the front do. If not just ask. The staff are very friendly and we're always there to help. Mind you, it was our 3 rd visit in 40 years !!!!
1 röst
Visa alla svar
Is the car park capable of taking a car with a car trailer attached?
No, the car park spaces are standard width and length with not enough surrounding space for a trailer. There may be local spaces which could accommodate you, the hotel could advise.
0 röster
Can we park with an attached car trailer?
Not too sure, but where we parked at the right of the hotel, there would definitely be room for you. Maybe just ask the hotel if they can keep a bigger space clear for you- I think they would!
0 röster
Visa alla svar
Are toiletries provided in the rooms many thanks
Yes, we do provide Molton Brown shampoo, shower gel, and body lotion in all of our bedrooms. We hope to see you soon!
0 röster
Visa alla svar
Föregående
12
FöregåendeNästa
11
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt