Porto Platanias Beach Resort and Spa
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.

Porto Platanias Beach Resort and Spa

Resenär (1230)
Svit och rum (106)
Drinkar
Middag (86)

Visa priser för dina resdatum

Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Har du redan bokat det här hotellet?

Om

4,0
Nr 21 av 63 hotell i Platanias
4,3 av 5 bubblor
Läge
4,4 av 5 bubblor
Renlighet
4,1 av 5 bubblor
Service
3,8 av 5 bubblor
Standard

Välkommen till Porto Platanias Beach Resort & Spa! Det här hotellet blir som ditt "andra hem" när du besöker Platanias och erbjuder många bekvämligheter som är framtagna för att ge dig en bättre vistelse.

Här finns avslappnande rum med en plattskärms-tv, ett pentry och ett kylskåp, och du har tillgång till internet under din vistelse eftersom Porto Platanias erbjuder gäster kostnadsfritt wifi.

Det här hotellet har en concierge och rumservice. Dessutom har Porto Platanias Beach Hotel en pool och en restaurang som gör att du kan ta en paus från din upptagna dag. För gäster med bil finns fri parkering tillgänglig.

Platanias har flera vinbarer. så när du är här ska du se till att besöka populära ställen som Match More och Image Cafe Bar, vilka serverar fantastiska rätter.

Om du är på jakt efter saker att göra kan du besöka War Shelter of Platanias (0,5 km) som är en populär sevärdhet bland turister, och den ligger inom gångavstånd.

Porto Platanias Beach Resort & Spa ser till att det bästa av Platanias finns nära till hands, vilket gör att din vistelse blir både avslappnande och trevlig.

Läs mer
Föreslå ändringar för att förbättra det vi visar.Förbättra det här objektet
Hotellbekvämligheter
Kostnadsfri parkering
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Pool
Bar/lounge
Strand
Underhållningspersonal
Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat)
Wifi
Vuxenpool
Inomhuspool
Utomhuspool
Restaurang
Frukostbuffé
Bar vid poolen
Bordtennis
Barnklubb
Utomhusleksaker för barn
Flygplatstransport
Bankettrum
Mötesrum
Spa
Ansiktsbehandlingar
Massage
Portier
Solparasoller
Reception öppen dygnet runt
Kemtvätt
Tvättservice
Rumsegenskaper
Mörkläggningsgardiner
Luftkonditionering
Privat strand
Privat balkong
Rumsservice
Pentry
Kylskåp
Plattskärms-tv
Värdeförvaringsskåp
Rumstyper
Havsutsikt
Rökfria rum
Sviter
Familjerum
Bra att veta
HOTELLKLASS
Betyg med stjärnor är ämnat att indikera förväntad allmän nivå av funktioner, bekvämligheter och tjänster. Det här boendet är klassificerat enligt Giata.
5,0 av 5 stjärnor
TYP AV HOTELL
Hamnutsikt
Havsutsikt
Talade språk
Engelska, Grekiska

Plats

Platanias, Kreta 73014 Grekland
Namn/adress på det lokala språket
Vägbeskrivning
Perfekt för de som vill promenera
Boenden bedöms på en skala på 0–100. Ju högre bedömningen är, desto enklare är det för resenärer att hitta restauranger och saker att göra på gångavstånd.
Bedömning: 92 av 100
92
Souda Airport
N. Kazantzakis Airport
Agia Marina
15 min
1 500omdöme99F+S16 rumstips

Omdömen
Vi utför kontroller på omdömen.
Tripadvisors syn på omdömen
Innan det publiceras går varje Tripadvisor-omdöme genom ett automatiserat spårningssystem som samlar in information och svarar på följande frågor: hur, vad, var och när. Om systemet upptäcker något som potentiellt går emot våra communityriktlinjer publiceras inte omdömet.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet runt för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar varje publicerat omdöme på webbplatsen som ifrågasatts av våra användare om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet runt för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar alla omdömen som publiceras på webbplatsen för vilka våra användare ifrågasätter om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.

Medlemsbetyg
  • 590
  • 458
  • 276
  • 108
  • 68
Tid på året
Resenärstyp
Språk
Valda filter
  • Filtrera
  • Svenska
Louise P skrev ett omdöme 12 juli
4,0 av 5 bubblor
-Otroligt bra mat i buffén! Varierat och massor att välja på för oss som barnfamilj. Vi hade frukost och middag på hotellet. Fanns massor av prisvärda tavernor att äta lunch på. Vi använde oss av tripadvisor för att hitta de bästa. A la carten på hotellet var inte så bra (testade till lunch en dag).
- Många olika pooler, tyvärr fick vi ställa klockan på 6.30 och turas om att gå ut och passa solstolar för att ha en chans att få solstolar. Det försämrade upplevelsen.
-Tyvärr var det för mycket vågor för att vi skulle kunna bada i havet flera dagar, röd flagg. En dag gick det men då gick vi 400meter till vänster (om man har näsan mot havet) för att barnen skulle kunna komma i och ur vattnet. Stranden vid hotellet var stenig och så blev det djupt fort.
-Rummet var välstädat och fräscht. Sköna sängar, bra madrasser, täcken och kuddar.
-Tyvärr tog det flera timmar för oss att få vårt rum vilket var jobbigt efter resa med mindre barn. Vi reste med svärmor som fick sitt rum efter en timme så vi väntade där.
-Det är ett väldigt stort hotell med många byggnader. Jättefint! Men inte så personligt. Det är ju en smaksak.
-Personalen arbetade hårt för att göra alla gäster nöjda. Reagerade på att de arbetade från tidig morgon till sen kväll. Hoppas de hade siesta på dagen.

Jag skulle rekommendera morgonpigga familjer som gillar pool att åka dit, främst pga den otroliga maten. Men gillar man mer att bada i havet (som vi gör) hade jag åkt någon annan stans.

Vi var två vuxna, två barn och en svärmor.
Läs mer
Datum för vistelsen: juli 2024
5,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorRenlighet
3,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Resetyp: Reste med familjen
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Nova E skrev ett omdöme 4 juli
2,0 av 5 bubblor
Trots att man har do not disturb på så kommer personalen in för att städa när man ligger och sover eller kommer för stt städa när man gått från rummet. Trots att jag sa till i receptionen gjorde de inget. Personalen som städade rummet kastade min utskrivna medicin och åter igen gjorde personalen på hotellet ingenting åt detta. Vid frukosten får du stå och vänta länge på att få en plats att sitta vid
Läs mer
Datum för vistelsen: juni 2024Resetyp: Reste som ett par
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Per H skrev ett omdöme juni 2023
Lund, Sverige
3,0 av 5 bubblor
Dessvärre grovt överreklamerat. Kommer fortsättningsvis inte välja detta hotell, då både service och känsla är betydligt bättre på mindre hotell.
Positiva var läget samt viss serviceminded personal på frukost och middag. Utöver detta ingenting att höja på ögonbrynen åt.
Att detta ska vara ett "5" stjärnigt hotell är inte med sanningen överensstämmande.
Inga regler efterlevs vare sig det gäller solstolar eller städning på rummen. Bäddningen fick vi göra om varje dag, och damm hade samlats sen ett par veckor tillbaka. Vi gick påpeka detta till städaren för att få detta gjort. Rummet var väldigt nedgånget och "renoverat" badrum så luktade det avlopp från ett galler i golvet. Även stora mängder vatten läckte ut var gång vi duschade.
Avråder från detta hotell då all enbart är fint utåt, men väl där så blir besvikelsen stor.
Läs mer
Datum för vistelsen: juni 2023Resetyp: Reste som ett par
Tips för att välja rum: Boka annat hotell! När du checkar in och det första du möter är omotiverad personal som knappt...
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Svar från Σοφία Καπάκη, Υπεύθυνος för Porto Platanias Beach Resort and Spa
Svarade 24 juni 2023
Dear 853perh, We would like to warmly thannk you for staying in our hotel for your recent holidays and for taking time to share this feedback with us. We are very sorry to read that you had a disappointing experience in our premises. Our priority is to provide our guests with a memorable and enjoyable stay and it is very disappointing that we did not accomplish to make your stay feel like that. We are very happy to read that you were satisfied with our staff's service, however we are very sorry if you faced issues like that in your room. We are very strict about the quality of cleaning and this description definitely does not match with our standards. We wish you had brought up these issues in the guest relations department or reception desk in order to fix these issues and make improvements accordingly as you were still here. In any case of error, we react immediately and do our best to solve the issue in no time, making the rest of your stay enjoyable. We wish to have the opportunity to welcoming you back and make your next holidays wonderful and effortless! Kind Regards, Anne Guest Relations
Läs mer
Rapportera svaret som olämpligt
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Messersmith skrev ett omdöme maj 2023
Stockholm, Sverige
4,0 av 5 bubblor
Bodde i liten 1-rumslägenhet på fint hotell, med strandläge. Minimalt pentry och knapp utrustning, saknas stekpanna och micro-ugn. Fick byta från lägenhet mot bambuplank efter 2 dar till bättre lägenhet mot pool och rymlig balkong. Badkar utan halkskydd för dusch. Bra Wifi, Begränsad SVT på Tv. Många kalla pooler, kan bli trångt med solstolar. Överdådig frukostservering med bordsplacering. Bra mottagande med "butler" som tar hand om resväska. Många matställen och större mataffär nära, tyvärr höga "turistpriser", Lägre priser inne i Chania, men överfulla lokalbussar. Städning och diskning varje dag. Bra sängar.
Läs mer
Datum för vistelsen: april 2023
4,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorLäge
4,0 av 5 bubblorService
Resetyp: Reste med vänner
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Svar från Σοφία Καπάκη, Innkeeper för Porto Platanias Beach Resort and Spa
Svarade 3 sep. 2023
Dear messersmith2015, We would like to warmly thank you for choosing our hotel for your recent stay and for taking time to write us a feedback of your experience. It makes us extremely happy that your holidays in our premises were overall enjoyable, however we regret that the things you mentioned did not live up to your expectations. For us even the smallest details matter because we are always seeking to providing our guests with the best possible experience and we gratefully take your feedback into account in order to make improvements in the future. Thank you again for your comment. We are already looking forward to welcoming you back soon! With best regards, Anne Guest Relations
Läs mer
Rapportera svaret som olämpligt
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Jonas Å skrev ett omdöme sep. 2022
Alcudia, Spanien
2,0 av 5 bubblor
Dåliga rum och mycket dålig all inclusive, inte ens riktigt öl. Håller inte sin rating och kanske varit ok om varit 2-3 stjärnor. Fick byta rum då man stördes kraftigt att vägen utanför. Maten på lunch och middag var också dålig.
Läs mer
Datum för vistelsen: september 2022Resetyp: Reste i arbetet
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Svar från Sonia Kouka, Υπεύθυνος för Porto Platanias Beach Resort and Spa
Svarade 28 sep. 2022
Dear Jonas, We would like to thank you for staying in our premises and for taking the time to share with us this review. We are disappointed reading that your expectations were not met during your stay in our premises and that you did not enjoy the all-inclusive program. We do always our best to accommodate our guests as per as their wishes and this time also we accomplished to change your room to a more quiet one as soon as we found out that you were not satisfied and we had the availability. Regarding the meals, we would like to kindly inform you that our excecutive chef together with his team does their best to provide our guests with the most delishioud dishes fromfresh and high quality ingredients. They are always open for any suggestions and preferences and we wish you had informed us if you wished us to fix something specific for you. We will gratefully take your feedback into account in order to improve our provisions in the future. With kind regards, Anne Guest Relations
Läs mer
Rapportera svaret som olämpligt
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
rokka2015 ställde en fråga aug. 2018
Uppsala, Sverige18 inlägg2 hjälpsamhetsröster
hej how much cost spa and hamam?👍😅
Svar från Σοφία Κ
Chania, Grekland1 hjälpsamhetsröst
Dear rokka2015 spa entrance includes the use of the indoor heated pool, hamam, sauna, footbaths, experience shower, relax area and access to our refreshment bar. Best regards Grammatopoulou Alexia Guest Relations
Svar från Σοφία Κ
Chania, Grekland1 hjälpsamhetsröst
Dear Stephanie B, We would to thank you for your preference towards our hotel! Further to your post, we would like to inform you that we do provide lactose free options at our restaurant buffet! Moreover, about the egg allergy please inform our reception and restaurant staff. Our personnel will be more than willing to help you! Best regards, Angeliki Sgouromalli Guest Relations Mng
Svar från Σοφία Κ
Chania, Grekland1 hjälpsamhetsröst
Kära Maria, Tack för dina önskemål på vårt hotell! Som svar pa dit fraga vi vill informerar dig att poolerna halls oppna till kl.19.30. Vi ser fram emot att ta emot dig i vårt hotell Varma halsningar, Lefaki Maria Guest Relations T
Svar från Σοφία Κ
Chania, Grekland1 hjälpsamhetsröst
Dear Josefina, First of all, we would like to thank you for your preference towards our hotel! Further to your question, we would like to mention that regarding the majority of the reviews that we receive daily our hotel is spotless. Our housekeeping staff works constantly in order to maintain the cleanliness all around the hotel. We are looking forward to welcome you in 4 days from today! Kind regards, Angeliki Sgouromalli Guest Relations Manager
Svar från Andreena1189
Cardiff, Storbritannien75 inlägg39 hjälpsamhetsröster
Hi we just returned from here and they aren't that strict with it. My boyfriend only had black sweatpants or nice long shirts to wear and they prefer him in the shorts. The exact words they used was " we do like men in long pants, we are trying to make that happen but it's fine" hope this helps!
Per H har skrivit ett tips juni 2023
Lund, Sverige3 inlägg5 hjälpsamhetsröster
3,0 av 5 bubblor
"Boka annat hotell! När du checkar in och det första du möter är omotiverad personal som knappt bry sig om att du står mitt emot dem. Välj annat hotell om möjligt!"
Läs hela omdömet
Stig Högsta har skrivit ett tips okt. 2020
Kungsbacka, Sverige962 inlägg259 hjälpsamhetsröster
3,0 av 5 bubblor
"Om du är beroende av jobb eller annat bo inte på rum 719 på grund av att wifi inte fungerar"
Läs hela omdömet
Per-Åke Wickström har skrivit ett tips okt. 2017
Sundsvall, Sverige76 inlägg30 hjälpsamhetsröster
5,0 av 5 bubblor
"Hotelldelen mot berget (södra sidan) verkar mycket stillsammare än den andra."
Läs hela omdömet
Mikael B har skrivit ett tips aug. 2017
Norrköping, Sverige8 inlägg1 hjälpsamhetsröst
5,0 av 5 bubblor
"Välj till All Inclusive, bra mat på hotellet och obegränsat med dryck till bufféerna och i baren."
Läs hela omdömet
Linda S har skrivit ett tips aug. 2017
Stockholms län, Sverige38 inlägg10 hjälpsamhetsröster
3,0 av 5 bubblor
"Mot havet på våning tre."
Läs hela omdömet
Är det inte rätt boende för dig?
Det finns fler ställen att välja bland i Platanias-området.
PRISKLASS
2 233 kr - 2 938 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
porto platanias beach hotel platanias, porto beach
KALLADES TIDIGARE
Porto Platanias Hotels & Resorts
PLATS
GreklandKretaChania PrefecturePlatanias
ANTAL RUM
322
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Är detta ditt Tripadvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig för ditt objekt

PORTO PLATANIAS BEACH RESORT AND SPA (Grekland) - omdömen och prisjämförelse - Tripadvisor

Vanliga frågor och svar om Porto Platanias Beach Resort and Spa
Vilka är några av de bekvämligheter som finns på Porto Platanias Beach Resort and Spa?
Några av de populäraste bekvämligheterna som erbjuds är inomhuspool, kostnadsfritt wifi och restaurang.
Vilka rumsbekvämligheter finns på Porto Platanias Beach Resort and Spa?
De bästa bekvämligheterna inkluderar pentry, luftkonditionering och plattskärms-tv.
Vilka alternativ för mat och dryck finns på Porto Platanias Beach Resort and Spa?
Gästerna kan ta del av restaurang, lounge och bar vid poolen under vistelsen.
Finns det parkering vid Porto Platanias Beach Resort and Spa?
Ja, fri parkering är tillgängligt för gäster.
Finns det möjligheter att träna på Porto Platanias Beach Resort and Spa?
Ja, gästerna har tillgång till inomhuspool och träningsanläggning under vistelsen.
Har Porto Platanias Beach Resort and Spa kostnadsfri flygplatstransport?
Ja, Porto Platanias Beach Resort and Spa erbjuder flygplatstransport för gäster. Vi rekommenderar att du ringer i förväg för att bekräfta uppgifterna.
Erbjuds städtjänster på Porto Platanias Beach Resort and Spa?
Ja, kemtvätt och tvättservice erbjuds åt gästerna.
Erbjuder Porto Platanias Beach Resort and Spa några företagstjänster?
Ja, gästerna har tillgång till mötesrum och bankettrum under vistelsen.
Vilka språk talas av personalen på Porto Platanias Beach Resort and Spa?
Personalen talar flera språk, inklusive engelska och grekiska.
Har Porto Platanias Beach Resort and Spa någon vacker utsikt?
Ja, gästerna tar ofta del av hamnutsikt som finns här.
Är Porto Platanias Beach Resort and Spa handikappanpassat?
Ja, det erbjuder anpassat för rullstol och bekvämligheter för funktionshindrade gäster. För specifika förfrågningar rekommenderar vi att du ringer tidigare för att bekräfta.
Alla hotell i PlataniasErbjudanden på hotell i PlataniasSista minuten Platanias
Saker att göraRestaurangerFlygresorSemester-​bostäderReseberättelserKryssningarHyrbilar