Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hotel Riu Palace Zanzibar

Besök hotellets webbplats
Resenär (2839)
360
Panoramabilder (14)
Videoklipp (1)

Om

Läge
Renlighet
Service
Standard
Travellers' Choice Vinnare 2019
Certificate of Excellence
Hotellbekvämligheter
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Pool
Kostnadsfri parkering
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Rumsservice
Restaurang
Bar/lounge
Spa
Affärscenter med tillgång till internet
Bankett-rum
Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat)
Barnpassning
Bubbelpool
Concierge
Flerspråkig personal
Flygplatstransport
Frukost tillgängligt
Kemtvätt
Konferensanläggningar
Mötesrum
Offentligt wifi
Tennisbana
Tvättservice
Utomhuspool
Visa fler
Rumsegenskaper
Kylskåp på rummet
Luftkonditionering
Minibar
Familjerum
Handikappanpassade rum
Rökfria rum
Sviter
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Säkert
Familjeresort
HOTELLKLASS
Hotellänkar
Besök hotellets webbplats
Hotellerbjudanden
1 903omdömen
3 363bilder
208F+S
1 rumstips
Medlemsbetyg
  • 1 394
  • 322
  • 108
  • 48
  • 32
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Först och främst, vi bor väldigt sällan på all inclusive-hotell då vi inte gillar själva upplägget. Men när vi läste om Rui och alla bra recensioner så blev vi ändå sugna. Femstjärnigt hotell med bra betyg vid en fantastisk strand nappade vi på. Det bästa är stranden och havet
Läs mer
+2
Underbart hotell med fantastisk hög servicenivå. Vackert beläget vid en underbar strand och omgivet av en otroligt välskött trädgård. Inget saknas, tillgång till SPA, tennisbana, fotbollsplan, biljardbord, pingisbord, dykcenter och en fantastisk infinitypool! Maten håller
Läs mer
Svar från Motasem Shehan S, Front Office Manager för Hotel Riu Palace Zanzibar
Svarade 20 jan. 2018
Dear Elliedante, Thank you for the review about Hideaway of Nungwi that you have shared on TripAdvisor. We were delighted to read that you were overall impressed by the facilities of our hotel and the quality of services provided during your stay with us. Your comments will aid us to consistently maintain the high standards that you experienced. We will be looking forward to the next opportunity to welcome you back to Hideaway of Nungwi Resort and Spa Kind regards, Motasem Shehan Front Office Manager
Läs mer
+8
Vi bokade detta hotell/resort efter ha läst om det på Tripadvisor. VI bodde här 9 nätter mellan 18-27 November 2017. Väldigt fina rum med bra sängar, lite högljudd A/C och ett otroligt fint badrum. Vi hade all-inclusive så dryck i minibaren ingår (öl,läsk och vatten) samt en
Läs mer
Svar från Motasem Shehan S, Front Office Manager för Hotel Riu Palace Zanzibar
Svarade 18 dec. 2017
Dear Gunnar F, Thank you for taking the time to share your kind words on TripAdvisor. We are glad that you had a wonderful experience and that you recognized our facilities, location, and service. Your words continue to motivate us to keep striving for the best in what we do. We look forward to the pleasure of welcoming you back soon. Kind regards Motasem Shehan Front Office Manager
Läs mer
9 nätter var vi på detta hotell. Finns inget dåligt att säga om det! Man blir behandlad som en prinsessa. De ser till att rummet är i ordning kommer förbi minst två gånger om dagen och städar. All personal hälsar och är glada. De lär sig ditt namn och hälsar dig välkommen med
Läs mer
Svar från Motasem Shehan S, Front Office Manager för Hotel Riu Palace Zanzibar
Svarade 27 mars 2017
Dear Sofie S, At the outset we would like to thank you very much for sharing review in TripAdvisor. We are pleased to note that we met and surpassed your expectations and thank you very much for your compliment on our services and the hospitality. We have shared your feedback with all our colleagues which will be a source of inspiration for all of us to further excel in our journey to delight our esteemed guests. We look forward to welcoming you back whenever you plan your next visit and assure you of our best of attention and services at all times. Kind regards Motasem Shehan Front Office Manager
Läs mer
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Personalen var mycket vänlig (Guido Salapion) på vår första natten han var strålande, de hade bra mat och vi njöt av frukost, lunch och middag, men de flesta superbuffé var på speciella dagar (tisdag och fredag), vårt rumnummer (169) wa så perfekt för allt. Med vänliga
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärPool och strandSvit och rumMiddagFamilje- och lekområdenFöretagscenter och evenemangsrum
Professionella bilder enbart för TripAdvisorHotel Riu Palace Zanzibar
The Presidential Suite at the Hideaway of Nungwi Resort & Spa
Professionella bilder enbart för TripAdvisorHotel Riu Palace Zanzibar
The Presidential Suite at the Hideaway of Nungwi Resort & Spa
Professionella bilder enbart för TripAdvisorHotel Riu Palace Zanzibar
The Mini Suite at the Hideaway of Nungwi Resort & Spa
FöregåendeNästa
123456119
Is this a Child free resort 🙏
Yes it is
1 röst
Visa alla svar
Hi I had gin as well and everything is included they had 3 types of gin. All coffee is included so no worries. only 1$ per night per person is extra charge and if you want to have massage ect...
1 röst
Visa alla svar
Lieber junior-suite aber die Zimmer sind dieselben. Junior suite ist nâhe Restaurants, Schimmbecken und Ozean. Die neue Zimmer (ab Juli 2019) werden noch weiter sein. Verzeihung aber ich spreche kein gut Deutsch
0 röster
Hi could anyone tell me whether Cocktails are included in the All Inclusive package at this resort,Thank You 👍
Cocktails are included in all inclusive package. Go for it👍
1 röst
How much do you pay extra for the 2 Al A Carte Restaurants👍
Ask at the hotel. I don’t remember.
1 röst
Visa alla svar
FöregåendeNästa
12345642
"Det är en bit att gå om man får rum i samma höjd som receptionen men man vänjer sig!"
PRISKLASS
274 US$ - 507 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
PLATS
TanzaniaZanzibar ArchipelagoZanzibarNungwi
ANTAL RUM
100
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt