Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Strawberry Hill Hotel

Resenär (356)
Svit och rum (71)
Middag (13)
Certificate of Excellence

Om

Läge
Renlighet
Service
Standard
Certificate of Excellence
Hotellbekvämligheter
Fri parkering
Restaurang
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Rumservice
Bar/lounge
Frukost ingår
Concierge
Flygplatstransport
Frukost tillgängligt
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Offentligt wifi
Rökfritt hotell
Tvättservice
Visa fler
Rumsegenskaper
Familjerum
Rökfria rum
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Bergsutsikt
Fina utsikter
316omdömen
378bilder
5F+S
2 rumstips
Medlemsbetyg
  • 142
  • 106
  • 47
  • 12
  • 10
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
+1
I ett rundreseprogram hamnade vi här för en natt. Strawberry Hill hotell kan sammanfattas med fina byggnader i olycklig placering, fuktiga sängkläder, inga hot water bottles, svajande varmvatten, dålig frukost. Omges av väg i uppförsbacke och därmed mycket bullerstört.
Läs mer
Svar från OasisPoppies, Owner för Strawberry Hill Hotel
Svarade 28 maj 2018
We're deeply sorry about your disappointment. Our location may not be brilliant, but we try very hard to make up for it in many other ways! We suspect there may have been a misunderstanding about the hot water bottles - the notice in the room states that they can be asked for at Reception.
Läs mer
Vi stannade bara en natt på våran rutt och tyvärr så regnade det. Rummet var fantastiskt vackert, likaså dusch/toalett utrymmet. Duschen saknade draperi eller något liknande så allt blev blött när man duschade. Restaurangen stängde klockan 20.00 vilket är lite för tidigt om man
Läs mer
Svar från SambalSamuiBali, Owner för Strawberry Hill Hotel
Svarade 3 okt. 2017
Please forgive us for our language deficiencies. Thank heavens for Google Translate! Sorry about the weather - the other things we are responsible for: we note your comment about the shower, thank you - perhaps it's time to add a door. The restaurant actually does not close at 20.00 - last orders are at 20.00, and we're sorry if you were misinformed about that. And if someone orders a bit late, we are very flexible! We're also sorry that you were disappointed by our breakfast. We cannot offer a buffet breakfast in such a small hotel where sometimes we have no guests at all! And our room rate really does not allow for an unlimited choice and quantity of items from our menu! We'll keep trying harder! Thank you for your very helpful comments.
Läs mer
+2
Stället ligger trevligt nära Bedugul. Fina omgivningar och det ser inbjudande ut Man bor i små bungalows och det hade nog varit bra OM de hade haft luftkonditionering. Det enda som finns är en fläkt i rummet. Hade de haft A/C hade nog mkt av fuktproblemen försvunnit. Det luktar
Läs mer
Svar från SambalSamuiBali, Owner för Strawberry Hill Hotel
Svarade 12 okt. 2016
Thank you for your suggestions, but please allow me to correct your perceptions regarding air-conditioning. Bedugul has a tropical but rainy climate. This year’s rainy season has begun early, and has been particularly gloomy and without daytime sunshine for weeks on end. If air-conditioning were to be introduced in our cabins, the situation would be much worse than it is. When cool conditions prevail - as they do on most days, and particularly through the night - the air-conditioning would be switched off, because it would make the room too cold. A recently air-conditioned room that is suddenly without air-conditioning actually becomes damper than usual, and surfaces and fabrics can even become wet. So a Catch-22 - if air-conditioning is left on all the time, whether a guest is in residence or not, and regardless of ambient temperature, then the room becomes too cold for comfort and the electricity bill becomes prohibitive. If it’s turned on and off, then dampness is severely increased when it is off. The only options are to air every room frequently, to hope for sunnier weather, and to have de-humidifying machines. These extract moisture from the air, and expel it as water. We have several of these machines at Strawberry Hill, and we rotate them around our rooms whenever they are not occupied. We need to carry this out more frequently. We are attending to the breakfast portions, and we are adding more choice. At the same time we would draw our guests’ attention to the fact that our room rates remain very competitive for the facilities we offer, and they do include breakfast for 2 persons.
Läs mer
Beläget uppe i bergen är det absolut inget fel på de mycket vackra och stämningsfulla vyerna. Med egen terrass kunde man avnjuta fridfullheten. Om det inte hade varit för den närliggande och höga trafiken. Detta glömmer man bort efter ett tag men tyvärr är rummen så otroligt
Läs mer
En vacker trädgård, trevligt inredda rum ett annorlunda badrum med badkar med öppningsbara fönster mot garden. Mycket hög luftfuktighet!!! Vi fick frukost på balkongen och det var ju mysigt. På kvällen åt vi i restaurangen invid öppen tänd öppen brasa. Maten var väl sådär. Det
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagPool och strandFamilje- och lekområden
view from our veranda
Bilden tillhandahållen av ledningenStrawberry Hill Hotel
Bed from Bathroom
Bilden tillhandahållen av ledningenStrawberry Hill Hotel
Interior Cabin 1
Bilden tillhandahållen av ledningenStrawberry Hill Hotel
Several Cabins
Bilden tillhandahållen av ledningenStrawberry Hill Hotel
Mountain Cabin
FöregåendeNästa
12345615
cara booking bgmn? no tlp yg tercantum tdk bs dihubungi
Saya telp via web 0368 21265. Search google dan langsung tekan call.
0 röster
Boleh tau brpa room rate'a ?? thx before ..
Single IDR 425,000 Dbl/Twn IDR 550,000 Tpl IDR 750,000 including tax, service, and breakfast - sorry for delay!
2 röster
Visa alla svar
Mohon info harga kamar standar dan fasilitasnya Trima kasih
Dengan hormat, Terima kasih untuk enquiry yang telah dikirimkan kepada Strawberry Hill Hotel. Apakah ada alamat email yang dapat Bapak / Ibu berikan kepada kami? Room rates th 2015 akan kami kirimkan langsung ke alamat email Bapak / Ibu. Terima kasih dan salam kami, Strawberry Hill Hotel
0 röster
Visa alla svar
"Alla rum verkar bra i separata hus."
"Vissa rum har mer utsikt över bergen."
PRISKLASS
35 US$ - 47 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
PLATS
IndonesienBaliBaturiti
ANTAL RUM
17
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt