Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Le Flamboyant Boutique Resort & Spa

Resenär (87)
Svit och rum (29)
Pool och strand (27)
Certificate of Excellence
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Certificate of Excellence
Hotellbekvämligheter
Pool
Restaurang
Fri parkering
Bar/lounge
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Frukost ingår
Rumservice
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Anpassat för rullstol
Bankett-rum
Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat)
Barnpassning
Concierge
Flerspråkig personal
Mötesrum
Rökfritt hotell
Tvättservice
Utomhuspool
Visa fler
Rumsegenskaper
Familjerum
Kylskåp på rummet
Luftkonditionering
Minibar
Rökfria rum
Sviter
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Familj
Säkert
HOTELLKLASS
162omdömen
137bilder
3F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 72
  • 57
  • 18
  • 9
  • 6
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Söt trähyddor men mycket väldigt nära dina grannar. Inga enkelsängar / enkelsängar men sängen är massiv (fortfarande skulle inte vilja dela med min vän för mer än 1 natt). Begränsat varmt vatten som sprang ut halvvägs genom dusch. Endast några gäster bor så ingen frukostbuffé -
Läs mer
Svar från Leflamboyant_resort, Front Office Manager för Le Flamboyant Boutique Resort & Spa
Svarade för 5 dagar sedan
Dear Sir/MAdam, Warmest Greetings! Thank you for staying in our resort! We do apologize for the inconvenience that you experienced during your stay ! We are truly grateful that you chose us and look forward to seeing again in the futuire! Best Regards,
Läs mer
Jag hade en reservation med min familj under den senaste helgen och jag älskade varje minut som vi tillbringade i denna utväg. Jag är vanligtvis en picky person och tenderar att klaga på nästan alla saker här i Kambodja eftersom allt är nytt för oss men denna utväg gjorde oss
Läs mer
Svar från Leflamboyant_resort, Front Office Manager för Le Flamboyant Boutique Resort & Spa
Svarade 12 okt. 2018
Dear Sir or Madam, We would like to extend our utmost gratitude to you and your family for staying with us this holiday season. We hope to see you again in the future! Best Regards, Nicholle Vierneza Front Office Manager
Läs mer
Jag är inte i att skriva dåliga recensioner men jag måste vara ärlig när jag säger att denna plats var subpar. Absolut ingen atmosfär och det var omöjligt att få en drink efter 8 pm. Vi hade varma öl levereras till vårt rum (medlemmen försökte svårt att få oss en drink vid den
Läs mer
Svar från Leflamboyant_resort, Front Office Manager för Le Flamboyant Boutique Resort & Spa
Svarade 5 okt. 2018
Dear Mrs. Clennett, Thank you for staying with us! We would like to apologize for the inconvenience and we truly feel sorry for the experience that you had with our resort. It seems that there was a misunderstandning on both parties in regards to the closing time of our restaurant as close at 10pm and usually close at early only when we get an advance notice from the guest. We really do apologize and hope that we can look past this and still be of service to you in the future. Best regards, Le Flamboyant team
Läs mer
Jag och familjen brukade bo på denna vackra utväg flera gånger under de senaste åren. Denna utväg är mycket vacker. Den har en trevlig och stor trädgård, två pooler, separata bungalows som ligger runt orten. Det är bara några minuters promenad till krabba marknaden där vi kan
Läs mer
Svar från FlamboyantResort, General Manager för Le Flamboyant Boutique Resort & Spa
Svarade 22 aug. 2018
Dear Sir, We thank you for your valuable feedback. With our new management in place, we promise to rectify our shortcomings to improve our service in order to serve you better. We look forward to seeing you again at Le Flamboyant. Kind regards, Le Flamboyant Boutique Resort & Spa Kep Province, Kingdom of Cambodia
Läs mer
Min fru och jag hade en fruktansvärd upplevelse här. Det började när vi först checkade in. Vi gick till vårt rum och använde badrummet. Toaletten sprang över och urinen gick över badrummet och in i vårt sovrum. Vi bad om hjälp. Hotell personal kom och "fast" det. Då testade vi
Läs mer
Svar från Otto G, General Manager för Le Flamboyant Boutique Resort & Spa
Svarade 3 apr. 2018
Dear John, We are sorry to hear you feel this way, and we want to thank you for sharing this with us. Of course you may expect toilets to work upon heck-in. I remember offering you a free upgrade to another, better, room but you refused and decided to wait for the toilet to be fixed. When this appeared to take more than one hour you and your wife decided not to stay and left in discontentment. I am very sorry about this, but at the same time i do not know why you did not except our offer for a free upgrade when the toilet appeared not to work properly..I am also sorry you think I have been rude and condescending. I feel a easy to solve issue turned out to be hard to overcome for you, and i regret this very much. We apologize for the inconvenience.. With best regards, Le Flamboyant Boutique Resort & Spa.
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumPool och strandMiddag
Bilden tillhandahållen av ledningenLe Flamboyant Boutique Resort & Spa
Superior
l'executive suite
Sitting area in adjoining room (which has a king size bed and bunk beds)
FöregåendeNästa
123456
Hiya do you have DVD player or pedal bikes, if so are they free to use or how much? Many thanks
Dear Mango5432, thank you for your inquiry. We have a DVD player in all our bungalow, and a large TV. We do not keep bicycles in the resort, but we can organise to hire them for you. The cost is about $3.00 per day. Brigitte, Guest Relations Management
0 röster
are the rooms air conditioned?
For sure.
0 röster
Visa alla svar
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
54 US$ - 104 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
KALLAS OCKSÅ FÖR
le flamboyant hotel kep
PLATS
KambodjaKep ProvinceKep
ANTAL RUM
28
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt