Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Fairfield Inn & Suites by Marriott Greensboro Wendover

Översikt
Besök hotellets webbplats
4308 Big Tree Way, Greensboro, NC 27409-2733 Visa på karta
Namn/adress på det lokala språket
BEKVÄMLIGHETER
Kostnadsfritt wifi
Fri parkering
Frukost ingår
Pool
Rökfritt hotell
Sviter
Träningsanläggning
2.5-stjärnigt boende
Mer information
Besök hotellets webbplats
Erbjudanden från Fairfield Inn & Suites by Marriott Greensboro Wendover
Specialerbjudande:Paketerbjudande
Hotellpaket
Hotellerbjudanden
Om
Hotellklass
Kontaktinformation
Bekvämligheter
HOTELLEGENSKAPER
Pool
Fri parkering
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Frukost ingår
Affärscenter med tillgång till internet
Anpassat för rullstol
Flerspråkig personal
Inomhuspool
Kemtvätt
Mikrovågsugn
Mötesrum
Rökfritt hotell
Tvättrum för självbetjäning
Tvättservice
Uppvärmd pool
Rumservice
Restaurang
Utmärkelser och erkännanden
Miljöpartner
Certificate of Excellence
Miljöpartner
Certificate of Excellence
Typ av hotell
Romantiskt
,
Familjevänligt
Rumstyper
Sviter, Rökfria rum, Familjerum
Hotellklass
Utmärkelser och erkännanden
Miljöpartner
Certificate of Excellence
Miljöpartner
Certificate of Excellence
Kontaktinformation
Typ av hotell
Romantiskt
,
Familjevänligt
Rumstyper
Sviter, Rökfria rum, Familjerum
Antal rum
98
Prisklass
110 US$ - 190 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Kallades tidigare
Fairfield Inn and Suites Greensboro
Kallas också
Fairfield Inn And Suites Greensboro Hotel Greensboro
,
Fairfield Inn Greensboro
,
Fairfield Greensboro
,
Greensboro Fairfield Inn
Plats
USA > North Carolina > Greensboro
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 79 hotell i närheten
Microtel Inn & Suites by Wyndham Greensboro
587 omdömen
0,09 km bort
Holiday Inn Express Greensboro-Wendover
218 omdömen
0,26 km bort
Hilton Garden Inn Greensboro
643 omdömen
0,26 km bort
Extended Stay America - Greensboro - Wendover Ave. - Big Tree Way
73 omdömen
0,51 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 992 restauranger i närheten
Chef Samir Restaurant and Catering
122 omdömen
0,18 km bort
Tripps Restaurant
262 omdömen
0,74 km bort
Country Barbecue
102 omdömen
0,58 km bort
Jake's Diner
168 omdömen
0,21 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 181 sevärdheter i närheten
The Greensboro Arboretum
127 omdömen
4,38 km bort
Tumblebees Ultimate Climbing Gym
7 omdömen
4,33 km bort
Celebration Station
53 omdömen
0,4 km bort
Breakout Games - Greensboro
230 omdömen
0,64 km bort
Omdömen med mera
209omdömen
44bilder
2F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 116
  • 67
  • 12
  • 4
  • 10
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Fairfield Inn Greensboro, har en stor och mycket trevlig personal. Frukostområdet hålls immaculate och välfyllda värdinnorna är underbara, Denise GM har fantastisk underbar personlighet och mycket älskvärda. Rummen är rena och parkering är bra
Läs mer
Svar från GMWendover, Manager för Fairfield Inn & Suites by Marriott Greensboro Wendover
Svarade för 4 veckor sedan
Thank you so much to take the time to review the Fairfiled Inn & Suites-Wendover. We are so proud of the team we have here and even prouder it is lead by Denise. We hope to see you again soon when you are in the Greensboro, NC area. Till then safe travels.
Läs mer
Jag checkade in i mitt rum på fredag ​​11/2 och allt gick smidigt. Det var en smaklös inaktuell lukt i vårt rum som bara kunde fixas med AC-sprängning. Vi tittade över det eftersom vi skulle ha det bra och det var "det" större. Vi hade en bra tid tills vattnet slutade fungera på
Läs mer
Svar från GMWendover, Manager för Fairfield Inn & Suites by Marriott Greensboro Wendover
Svarade 7 nov. 2018
I am sincerely sorry for the circumstances that arose during your stay. I do wish you would have mentioned the room odor at check in so that we may have had an opportunity to correct the issue. I am glad that you had a good time staying with us during the special event weekend. Unfortunately on Sunday morning we had a pipe snap on our ice machine forcing us to shut off the water to the entire hotel in order to prevent flooding our guests rooms. This was a very unfortunate circumstance and I am again very sorry that you had to go through this. Water is essential to your hotel stay, I understand how frustrating it must have been to not have water for the amount of time we went without. I apologize that you were disappointed in the compensation that we offered. I do hope that next time you are in Greensboro, NC that you will continue to stay at Marriott.
Läs mer
Om jag kunde ge negativa stjärnor skulle jag. Erfarenheten i en hel var papperskorgen, oacceptabel och tragisk. Från service till rum, till apparater och verktyg. Du heter det. Vi bokade ett rum med 2 queen size-sängar. För att börja, när vi kom fram till rummet märkte vi att det
Läs mer
Svar från GMWendover, General Manager för Fairfield Inn & Suites by Marriott Greensboro Wendover
Svarade 5 nov. 2018
Thank you for your correspondence. First and foremost, it would not be befitting if I did not take the time to apologize again as I did each time we spoke that your stay was less than the service you've come to expect. As with every business, it is impossible to plan for unforeseen emergencies like the pipe bursting and the need to temporarily turn off the water supply to prevent our guest rooms from flooding. The staff and I acted promptly to minimize the inconvenience and had the water restored within 1-1/2 hours. You are correct about the initial discoloration of the water as a result of the settlement in the line needing to be cleared. Again, I sincerely apologize. Regarding your sheets, I was made aware by Front Desk the offer was made to immediately change the sheets when informed of 'gum' on them, but her assistance was declined. You preferred to pickup them up and although the sheets with the "gum" were not returned, a $25 credit was still offered for your inconvenience to which you declined. You also had the option of Marriott Reward points towards your membership for the water issue, but you made it clear the only resolution acceptable was a refund for the entire night stay. At that point, I felt it was best to provide you with information to escalate your concerns further on a non-refundable Special Event booking. The other issues with the A/C, mini fridge not cooling and leftover food in the fridge were not communicated to give us the opportunity to respond to these matters. As for your slip and fall, I was and still am sorry it happened and shared my sentiments with you. All pertinent information was taken and I asked that you provide any documentation from your Urgent Care visit which is customary protocol. Upon your return to the hotel to request a copy of the incident report I willingly provided what you needed to be seen. Since your incident is still open it is best further conversation be one on one and not in this particular forum. By my recollection, all of our encounters were engaging, respectful and professional. Nonetheless, your experience is important to me and the desire to make it things right. The monetary offer is still available and additional resolution options if you are willing to reconsider them. I hope to speak further at your convenience to restore your confidence in our service.
Läs mer
Jag stannade här i juli i år och allt var bra förutom internethastigheten.

Chefen som jag talade med förra gången hade sagt att de är medvetna om det och planerar att ändra det. Denna gång innan jag gjorde min bokning ringde jag receptionen för att fråga om saker har förändrats
Läs mer
Svar från Robin Nicole B, Manager för Fairfield Inn & Suites by Marriott Greensboro Wendover
Svarade 31 okt. 2018
Thank you so much for taking the time to review our hotel. In today's world internet is extremely important to traveler's. It is a way of staying connected with work and at home when you are away. We are so glad that we took care of this before you second stay with us. We pride ourselves on excellent customer service and this includes providing guests the amenities they rightful are due. We are thrilled that you enjoyed your stay with, we hope to see you again in the near future. Until then safe travels.
Läs mer
Jag stannade på denna Fairfield på en onsdag natt. Det ligger utanför huvudvägen något dolt från all trafik i detta område av Greensboro. Personalen var mycket vänlig och hotellet, skäl och rum ren. Jag hittade rummet att vara tyst men en säng inte mycket bekvämt. Den andra sänge
Läs mer
Svar från Robin Nicole B, Manager för Fairfield Inn & Suites by Marriott Greensboro Wendover
Svarade 31 okt. 2018
Thank you for taking the time to review our hotel. We are so happy that you enjoyed your stay with us and took pleasure in our location. We are located centrally around everything you need but like you stated a bit off the path from the major road. We hope to be your host hotel the next time you are in Greensboro, NC. Til then safe travels from all of us at the Fairfield Inn & Suites-Wendover.
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagFöretagscenter och evenemangsrum
Bilden tillhandahållen av ledningenFairfield Inn & Suites by Marriott Greensboro Wendover
Suite
TV / Microwave / Refrigerator / Desk
normal bathroom
standard room
Föregående
How far is wet and wild from the hotel ?
About 8 miles, according to google maps. All you have do is put in the two names and it tells you.
0 röster
How far is wet and wild from the hotel ?
Hello! Wet'n Wild Emerald Pointe Water Park is 7.5 miles (12 minutes) away from our property via I-40 E.
0 röster
FöregåendeNästa
11
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt