Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cranberry Hill Bed and Breakfast

Resenär (21)
Svit och rum (3)
Familje- och lekområden (3)
Översikt
209 E Frederick St, Rhinelander, WI 54501-3222 Visa på karta
Namn/adress på det lokala språket
{"scriptFlags":null,"containerAttributes":null,"containerClass":null,"widget":{"divClasses":"prw_rup prw_ibex_photo_carousel","js":{"handlers":"(ta.prwidgets.getjs(this,'handlers'))"},"dust":{"nav_controls":"ibex_photo_carousel__nav_controls"},"name":"ibex_photo_carousel","template":"ibex_photo_carousel__widget","moduleList":["handlers"]}}
Medlemsbetyg
  • 6
  • 2
  • 0
  • 0
  • 2
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Hitta omdömen som nämner
  • Filtrera
  • Svenska
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
JVM-Milford-MI
Milford, Michigan
545132
Omdömet skrevs 16 juli 2016från mobil enhet
Medan jag reser ganska lite, det är nästan alltid hotell, så på något sätt är jag en B&B expert. Det här stället var charmig. Det byggdes av en svankstöd baron 1892. Förvänta dig ett pittoreskt, vrid-of-the-talshem med många rum (9000 sq ft), några badrum till dela, antikviteter överallt, bara några kontakter för att ladda din telefon och luftkonditionering i endast ett rum. Vi bodde här Juli och alla rum var mycket bekväma. Vår värd, den ursprungliga ägarens barnbarn, serveras kaffe på 07:00 and breakfast at 08:00 i matsalen. Det var underbart. Njut av.
Tack JVM-Milford-MI
Language Weaver
epepgab
Mequon
64
Omdömet skrevs 8 aug. 2015från mobil enhet
Vilket fynd! Karen ägaren fick oss att känna oss som kungligheter och hennes hem var som ett palats. Detta är ett måste för alla. Vi kommer definitivt att bo där igen och igen. Den här lilla hitta ska vara i en tidskrift!! Varje rum var unikt och vackert inrett med ett eget badrum. Familjerummet vill sova en familj på fyra eller fler och var som en viktoriansk dagis. Huvudvåningens var förtrollande och bekväma och frukosten var underbar. Färska blommor var i vårt rum och det var bortom rent. Åker du kommer inte att ångra det!
1 Tack epepgab
Language Weaver
Smallguy_2002
Rhinelander, Wisconsin
12
Omdömet skrevs 3 juli 2013
Enorma gamla hem. Tog turen och faktiskt gick vilse. Varje där jag såg det fanns ett annat rum.

Vacker inredning. Massor av antikviteter. Vem är inredas har bra smak. Mycket välkomnande känsla i huset. Matsalen är fantastisk, stort bord och fantastisk utsikt.

Bra samtal med chefen om historien om huset och staden. Vi måste ha pratat i över en timme. Utmärkt service, mycket gästvänlig personal.

Maten, jag skulle åka tillbaka bara för maten. De förstår att maten är inte bara bränsle, det är en kulinarisk upplevelse. Och de gjorde det ett äventyr. Jag älskar bakverk, och de hade gott om dem. En mängd olika kakor, brownies, barer och kakor fanns tillgängliga. Bara att tänka på dem gör min mun vatten.

Jag var ledsen att lämna. Jag skriver detta har fått mig att inse att jag var tvungen att åka tillbaka snart.
2 Tack Smallguy_2002
Language Weaver
maresa
Michigan
1338
Omdömet skrevs 2 jan. 2005
Jag har just läst översynen från en Milwaukee resenär som stannade på detta B & B. Det kan inte vara samma Tranbär kullen vi stannade på i Rhinelander! Inte bara var platsen endast marginellt ren utan chef verkade förvånad över att se oss komma ner till frukost--- och var tvungen att gå till arkivet för att få oss något. Också---vi hade den största sviten på plats men badrummet var storleken av en garderob----fanns definitivt inte "jacuzzi för 2" i denna svit. Vi skulle inte gå tillbaka eller rekommenderar det till alla.
7 Tack maresa
Svar från CranberryHillBandB, Owner för Cranberry Hill Bed and Breakfast
Svarade 28 maj 2013
We have never heard this complaint from a customer in over 30 years, in fact we usually do hear comments to the contrary . There are times when it is necessary to go to the store for an item that runs short but breakfast is always served on time and we probably made this extral effort to ensure your breakfast was special. After being in the business world for over 4 decades and also having a MA in psychology I have come to an understanding that about one person out of 5,000 are not happy in life with anything and also that on our end nothing is always perfect either but we try very hard to reach this level and that we spend most of our time cleaning to make sure nothing is left undone ever.If the later was not the case for this customer I would like to say that we are sorry we failed you .But why didn't you have the courage to say something if you were so unhappy? Too polite?I hardly think so .
Tillhandahålls av
Microsoft® Translator
Guide30803
Milwaukee,Wi
16
Omdömet skrevs 14 dec. 2003
Jag skulle ge plats en utmärkt - men ingen är perfekt. Våra rum var lovely, mysiga, tyst och kunde inte bli renare. En härlig eldstad i anblicken av virvlande och även med en dubbel jacuzzi i varje svit, fanns det massor av varmt vatten. De flesta lampor är även på en dimmer switch!Det är en snabb hårddisk till sjön, men med alla bekvämligheter i sviten kanske du inte vill gå ut!Vänta! Varför säger jag er allt detta? Jag vill inte platsen för att få så populär I Can't get ett rum!
6 Tack Guide30803
Tillhandahålls av
Microsoft® Translator
Om
Antal rum
6
Prisklass
59 US$ - 125 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Plats
USA > Wisconsin > Rhinelander
Bilder
Resenär (21)
Svit och rum (3)
Familje- och lekområden (3)
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 8 hotell i närheten
Days Inn & Suites by Wyndham Rhinelander
355 omdömen
0,33 km bort
Comfort Inn
61 omdömen
1,79 km bort
AmericInn by Wyndham Rhinelander
407 omdömen
2,08 km bort
Quality Inn
131 omdömen
2,17 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 77 restauranger i närheten
CT's Deli
132 omdömen
0,49 km bort
The Crimson Cafe
91 omdömen
0,85 km bort
Joe's Pasty Shop
84 omdömen
0,82 km bort
The Brick Food & Spirits
172 omdömen
0,46 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 27 sevärdheter i närheten
Pioneer Park Historical Complex
27 omdömen
1,13 km bort
ArtStart
9 omdömen
0,49 km bort
John Heisman's Grave of Heisman Trophy fame
10 omdömen
0,56 km bort
Fun Factory Sweet Shoppe
9 omdömen
0,41 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Cranberry Hill Bed and Breakfast.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt