Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Econo Lodge

Resenär (10)
Svit och rum (23)
Middag (5)
Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Hotellbekvämligheter
Restaurang
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Frukost ingår
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Fri parkering
Affärscenter med tillgång till internet
Frukost tillgängligt
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Mötesrum
Rökfritt hotell
Tennisbana
Tvättrum för självbetjäning
Visa fler
Rumsegenskaper
Familjerum
Kylskåp på rummet
Luftkonditionering
Rökfria rum
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Budget
Business
HOTELLKLASS
Plats
Helhetsvy
83Bra för de som vill promenera
Bedömning: 83 av 100
24restaurangerinom 0,5 km
8sevärdheterinom 0,5 km
Omdömen med mera
64omdömen
42bilder
1F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 9
  • 17
  • 15
  • 5
  • 18
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Filtrera
  • Svenska
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
The reception arbetarna var vänlig och hjälpsam. Rummet var rent och air - luftkonditioneringen fungerade bra och tyst. Frukosten var något och äta men att hålla i minnet var detta en prisvärd rum. Sängen var bekväm. Det enda dåliga var de smutsiga korridoren och trappor. Läget
Läs mer
Svar från General M, Guest Relations Manager för Econo Lodge
Svarade 6 juli 2017
Dear kenny c, Thank you for this review of our hotel. I am so glad to hear from you and to discover that you enjoyed your stay with us so much.It is very rewarding to hear your perspective of our hotel and we appreciate that you have acknowledged our efforts to provide a clean, comfortable, and hospitable experience. We also appreciate your suggestions for improvement and look forward to impressing you during future stays.
Läs mer
Värsta stället jag någonsin bott på. Lata receptionen man, väldigt lat och inte hjälpsam. Smutsigt ställe, sidodörren inte, oförskämd receptionist ( manliga) . Inget ut för frukost, och när man frågade om det kändes som jag verkligen ut honom att han tog få ändan stol! Undvik
Läs mer
Svar från General M, Guest Relations Manager för Econo Lodge
Svarade 27 mars 2017
Dear Julie O, Thank you for your review, your feedback and your comments regarding your stay. I do apologize for the problem our staff has caused you. We look forward for a general orientation soon so we can better our services to our customers. We also promise to resolve the problem you are addressing.
Läs mer
Jag hoppades det kommer inte att bli så dåligt, men det var det. Jag bodde där i två tre dagar jag vägrade att duscha på grund av dess tillstånd. Jag var tvungen att fråga varje morgon om de skulle medföra ut frukost. Rummet var extremt mörk, queen-sängen var fullständig, and
Läs mer
Svar från General M, Guest Relations Manager för Econo Lodge
Svarade 24 jan. 2017
Dear David H, I am terribly sorry to hear of your disappointment with our hotel. On behalf of our entire team, I would like to apologize for failing to exceed your expectations. Know that your voice is important to us and that we are working hard to address these issues and improve upon the guest experience. I hope that you will consider staying with us again so that we can have another chance to provide you with a superior experience. Kind regards.
Läs mer
Jag förstår att jag borde förvänta dig inte mycket till det priset, men mitt rum var smutsigt. Det fanns "brunt matta om skalbaggarna i den lakan, en klibbig, lortigt-tv remote jag hade städats av med en tvättlapp som kom bort "brunt. Längst ned på badkaret var brunt med smuts,
Läs mer
Svar från General M, Guest Relations Manager för Econo Lodge
Svarade 19 okt. 2016
Dear Renata H, Thank you for bringing to our attention your experience and comments regarding your stay in our hotel. Know that your voice is important to us and that we are addressing the issues that you indicated in an effort to improve upon the guest experience at our hotel. I am sorry that your room was not properly and thoroughly cleaned and maintained according to the high standards of our maintenance and housekeeping staff. I hope that you will consider staying with us again so that we can have another chance to provide you with a superior experience.
Läs mer
Det här är det snuskigaste hotell jag har aldrig någonsin lagt ögonen på ... det finns så mycket stanken i den smutsiga korridorer som du kan inte andas. Den rök stanken är en styggelse. Jag skulle få gissa att mina kuddarna var minst 7-10 år gamla ... jag fick sova på min arm.
Läs mer
Svar från General M, Guest Relations Manager för Econo Lodge
Svarade 8 sep. 2016
Dear Pam B, Thank you for submitting your review of our hotel. We work very hard to ensure our facilities and service are superior and we strive to be the best hotel around. Your concerns regarding the level of cleanliness and outdated condition of the facility will be addressed accordingly. Allow me to apologize for any inconvenience these issues may have caused you. The feedback we receive from our valued guests, like you, enables us to target problem areas. We welcome any opportunity to improve.
Läs mer
Föregående
1234568
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddag
Bilden tillhandahållen av ledningenEcono Lodge
Spacious suite with added amenities
This outlet would spark when the plug was touched, to me this is a major fire hazard
my room where i stay
Bilden tillhandahållen av ledningenEcono Lodge
Guest room with king bed
FöregåendeNästa
12345
After reading the reviews why would anyone in their right mind want to stay here.
I think people just stay cause it's so cheap and it's located downtown. But yeah it's a total dive. Safe though cause it's right across the street from the police station.
0 röster
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
51 US$ - 90 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
PLATS
USAWisconsinManitowoc
ANTAL RUM
50
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt