Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Extended Stay America - Seattle - Mukilteo

Översikt
Besök hotellets webbplats
3917 Harbour Pointe Blvd SW, Mukilteo, WA 98275-5454 Visa på karta
Namn/adress på det lokala språket
BEKVÄMLIGHETER
Kostnadsfritt wifi
Frukost ingår
Luftkonditionering
Rökfritt hotell
Sviter
Pentry
Djur tillåtna
2.5-stjärnigt boende
Mer information
Besök hotellets webbplats
Erbjudanden från Extended Stay America - Seattle - Mukilteo
Specialerbjudande:Paketerbjudande
Hotellerbjudanden
Om
Hotellklass
Kontaktinformation
Bekvämligheter
HOTELLEGENSKAPER
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Frukost ingår
Anpassat för rullstol
Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna )
Luftkonditionering
Mikrovågsugn
Rökfritt hotell
Tvättrum för självbetjäning
Pool
Precis vid stranden
Fri parkering
Restaurang
Bar/lounge
Fitnesscenter med gym/träningsrum
Rumservice
Rumstyper
Pentry, Rökfria rum, Sviter
Hotellklass
Kontaktinformation
Rumstyper
Pentry, Rökfria rum, Sviter
Antal rum
107
Prisklass
80 US$ - 124 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Kallas också
Extended Stay Mukilteo
,
Mukilteo Extended Stay
Plats
USA > Washington > Mukilteo
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 5 hotell i närheten
Staybridge Suites Seattle North-Everett
332 omdömen
2,39 km bort
TownePlace Suites Seattle Everett/Mukilteo
83 omdömen
3,54 km bort
Best Western Plus Navigator Inn & Suites
809 omdömen
3,61 km bort
Hilton Garden Inn Seattle North / Everett
761 omdömen
3,63 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 72 restauranger i närheten
Mukilteo's Speedway Cafe
130 omdömen
0,3 km bort
Grouchy Chef
38 omdömen
0,75 km bort
Official Gyro Stop Pita Mediterranean Grill
15 omdömen
0,28 km bort
Golden House Chinese Cuisine
39 omdömen
0,23 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 15 sevärdheter i närheten
Historic Flight Foundation
114 omdömen
1,37 km bort
Flying Heritage & Combat Armor Museum
256 omdömen
1,21 km bort
Diamond Knot Production Brewery & Taproom
13 omdömen
0,89 km bort
Harbour Pointe Golf Club
13 omdömen
1,4 km bort
Omdömen med mera
116omdömen
42bilder
1F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 24
  • 37
  • 20
  • 15
  • 20
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Fler språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Förmodligen den värsta jag någonsin sett så långt kvaliteten på rummet. Rummet var gammalt och kass, luktade urin, mattan var klibbigt och alla bekvämligheter luktade och var gamla och smutsiga. Läget var inte heller där jag skulle bo. Motel 6 skulle vara ett bättre ställe att st
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med Extended Stay
Svar från 00esa, General Manager för Extended Stay America - Seattle - Mukilteo
Svarade 17 juli 2017
Sami, thank you for your evaluation. We apologize we failed to provide you the clean room that you deserved. What you encountered does not meet our standards either. We take the cleanliness of our rooms very seriously and have immediately brought this to the attention of our housekeeping for review and action. Steps are already underway to ensure this does not happen again. We hope you and your family will give us an opportunity to make this up to you on a future stay. Sincerely, General Manager
Läs mer
Detta hotell är en slum hyresvärd. Hemlösa, låg klass och att polisens hela tiden. Jag skulle inte bo här om jag var tvungen att för arbete. Rummet var inte rent. Jag tyckte hund leksaker under sängen från en tidigare gäst. Handdukar och sängkläder inte alltid förändrats varje ve
Läs mer
Svar från 00esa, General Manager för Extended Stay America - Seattle - Mukilteo
Svarade 11 juli 2017
Kurt, We are sorry for the cleanliness issue you encountered in your room and regret the inconvenience it caused. We take the cleanliness of our rooms very seriously, and steps are already underway to ensure this does not happen again. We can absolutely do better, and we hope you give us the opportunity in the future to prove that to you. Sincerely, General Manager
Läs mer
Lite vid road åkte med två gånger men hittade den. Personalen var fantastisk! Ett brett utbud av restauranger i området . Tvärs över gatan finns en utmärkt restaurang för frukost och nästan i det lilla parkering det finns snabb mat att en Mongoliska buffé.
Och några mil från färj
Läs mer
Svar från 00esa, General Manager för Extended Stay America - Seattle - Mukilteo
Svarade 6 juli 2017
Sandi, it was a pleasure having you as our guest at Extended Stay America - Seattle - Mukilteo. We are glad to read you recognized the attentive service from our associates and the convenient location within walking distance to various places. We hope you will make us your home again whenever you are back in this area. Sincerely, General Manager
Läs mer
Fördelar: rummet lite illa, tycker det var tvungen att göra med luftkonditioneringen. Öppet fönster tog hand om det. Rummet var rent och bekvämt. De har kök men glöm inte stock dem med något. Du måste fråga för allt du behöver. Inklusive ett kaffepanna och en hårfön. Det är ok om
Läs mer
Omdömen sammanställs i samarbete med Extended Stay
Svar från 00esa, General Manager för Extended Stay America - Seattle - Mukilteo
Svarade 26 juni 2017
Thank you for being our guest. We are glad you were overall pleased with your stay with us. Since our suites are designed for guests staying multiple nights desiring home-like living, these guests often bring their own bath amenities such as hairdryers and toiletries, so these items are available and complimentary at the front desk at any time. Kitchenware is also kept at the front desk to ensure cleanliness. We value your business and hope to welcome you back soon. Sincerely, General Manager
Läs mer
Ett Motel 6 är ett steg upp från detta ställe. Sängen var bra och skön att manar varför det blev en 2 men filt kom från ursprungliga 7 juli cavalry, handdukarna påminde mig om gamla, som används gym handdukar och inte så stort, INGET schampo! ! ! ! , För mycket av en bekostnad ja
Läs mer
Svar från 00esa, General Manager för Extended Stay America - Seattle - Mukilteo
Svarade 23 juni 2017
Thank you for choosing our hotel on your recent visit to the area. We were disappointed to read that we did not live up to our typical standards, and we are truly sorry your stay was anything less than exceptional. We hope you will consider giving us another chance to prove we are up to the task of delivering excellent service and accommodations Sincerely, General Manager
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddag
Bed Bug
Bed Bug
Bed Bug
Bilden tillhandahållen av ledningenExtended Stay America - Seattle - Mukilteo
Studio Suite - 1 Queen Bed
Bilden tillhandahållen av ledningenExtended Stay America - Seattle - Mukilteo
Studio Suite - 1 Queen Bed
Föregående
My disabled husband and I are coming in August for an 8 night stay. We will be traveling with our service dog, who is small, weighs only 9 pounds. Do you have an elevator? We would like a top floor room to avoid as much noise as possible. Also, we will be using the kitchenette, so do I need to bring dish soap, sponges, etc? What is supplied in the kitchenette? I will confirm my reservation after I have your response. thanks!
Thank you for taking the time to reach out to us. We do have an elevator at the hotel and we will do our best to accomodate your request for a top floor room, but we can't guarantee it. The kitchen comes with everything you will need to prepare food and eat in your room, including dish soap that is available at the Front Desk. The only thing that we do not provide is sponges to clean the dishes.
0 röster
FöregåendeNästa
11
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt