Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Bradford Inn

Om
Läge
Renlighet
Service
Standard
Hotellbekvämligheter
Fri parkering
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Bankett-rum
Anpassat för rullstol
Mötesrum
Konferensanläggningar
Rökfritt hotell
Frukost tillgängligt
Rumsegenskaper
Rökfria rum
Luftkonditionering
Sviter
Pentry
Familjerum
Kylskåp på rummet
Bra att veta
TYP AV HOTELL
Pittoreskt
Mellanklass
HOTELLKLASS
Plats
Helhetsvy
Omdömen med mera
57omdömen
60bilder
0F+S
0 rumstips
Medlemsbetyg
  • 39
  • 9
  • 5
  • 2
  • 2
Tid på året
Resenärstyp
Språk
  • Filtrera
  • Svenska
Hitta omdömen som nämner
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Jag var tvungen att göra en resa ensam i roliga. Det slutade med att jag dessutom delta i ett Memorial Service för en god vän. Ägaren av värdshuset personligen hälsade mig, assisterad mig i en stressfri incheckning och var tillgänglig för något jag behövde. Att typ av service är
Läs mer
Vi har bott här flera gånger på väg genom till upp statligt NY, och bara älskar det. Det är mycket lätt att ta sig till och ligger nära flera underbara restauranger Deras frukost på morgonen är perfekt, och de tillåter husdjur!! Sängarna är alltid mycket bekväma och rummen är myc
Läs mer
+1
Detta är ett vackert B&B.
Vi bodde i guest house. Det var mycket trevligt. Fullt utrustat kök finns. DET ÄR DEN MEST PERFEKTA GUEST HOUSE FÖR EN kvinnors ELLER MÄN'S RETREAT. Det är cirka 8 rum i den byggnaden.
Huvudbyggnaden är vacker. Det är som en eklektisk viktoriansk stil. V
Läs mer
Vi hade det här underbara plats bokat för oss när vi skulle till att tillbringa 3 dagar i Towanda. Vi blev i stort behov av resten. Den stillsamma sätt av värdarna fick oss att känna oss mycket verkligen hemma. Jag njöt särskilt den vackra ett återställande av det här hemmet med
Läs mer
Vi övernattade på 22 augusti, 2015. Rummet var OK, även om det fanns bara ca 20 ark toalettpapper i badrummet. Tvål, men inget schampo eller andra toalettartiklar. Vårt rum hade en liten veranda. Verandan möbler var smutsigt, med en askkopp full av cigaretter och cigarrer cigaret
Läs mer
Svar från BradfordInnII, Owner för The Bradford Inn
Svarade 8 sep. 2015
I am very sorry that you had a bad experience at our Inn. The toilet paper Extra rolls our right on the table next to the sink and there is always an extra roll or two in the bathroom at all times? As far as the balcony, I stay in that room almost every time I stay at my Inn and the furniture is far from dirty, I sit in it all the time and never get dirty. I am sorry that the ashtray was accidentally overlooked and I'm sorry that an outside porch that is exposed to the elements of everyday living was not clean to your satisfaction? And breakfast is made to order or we have stuff out 24 hours to help yourself too, and I'm sure if when you asked my front desk help about breakfast and she said she makes it, you could have ordered anything you want made to order? We strive to please each and every guest, but when things are talked about on social media after the fact nothing can be done about them? I do not employ mind readers, who assume you didn't get what you wanted for breakfast? When you go out to eat do you speak up and order or do you leave without ordering and then blow up social media after not getting what you didn't order? Like I said we strive to make each and every guest happy and comfortable and it's very hard to do this when I'm reading a social media clip after the fact of staying? I'd offer you a discounted rate on your next stay with us but you've made it blatantly clear that you will stay somewhere else! I am sorry that you had a bad experience and I hope you can find it in your heart to forgive us for not correcting problems we were unaware of at the time of your stay, and I hope that future guests of my establishment chalk up your attempt of disrupting my business as you had an unexpected bad stay that couldn't be corrected when someone isn't made aware of the problems that you are having? Sincerely Bradley & Bambi Fulmer Owners of The Bradford inn II
Läs mer
Föregående
Kategorier på album
Alla bilderResenärSvit och rumMiddagFöretagscenter och evenemangsrum
Bilden tillhandahållen av ledningenThe Bradford Inn
Our beautiful King bedroom suite
Bilden tillhandahållen av ledningenThe Bradford Inn
Bilden tillhandahållen av ledningenThe Bradford Inn
Bilden tillhandahållen av ledningenThe Bradford Inn
Bilden tillhandahållen av ledningenThe Bradford Inn
Föregående
1234568
FöregåendeNästa
11
PRISKLASS
61 US$ - 106 US$ (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
PLATS
USAPennsylvaniaTowanda
ANTAL RUM
16
Är detta ditt TripAdvisor-objekt?
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Registrera dig för ditt objekt